Останаха ли вярни жени ?
Модератор: Общи модератори
Re: Останаха ли вярни жени ?
BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:BMW_POWER написа:carmanf1 написа:...Човек, с който гледате в една посока. ...
Това е протеинът. Всичко друго е гарнитура.
Абе гарнитура е като си на 60...
На 30-40 стоят по друг начин нещатаНяма ли сходство в мандръсането никаква посока не може да компенсира...
Човек, като си държи устата затворена и му се качват на главата![]()
Що пишеш, като не разбираш!? Ни от жени, ни от политика. Вземи си една, дето мандръсането и е 10/10, ама не може една вода да свари, у дома нищо не пипа, иска всяка седмица да я водиш по различни места, та да се снима и да качва матрял у мрежите, да иска два пъти на един остров да не почива, да ти иска безлимитни разходи, да не я занимаваш с деца и проблеми и т.н. и т.н.
Колко време ще я издържиш? Не забравяй, 10/10 и сбъдва всички твои рошави мечти
Не теглите ли каруцата в една посока, нищо друго няма значение. На 30 почват първите въпроси, на 40 започва кризата на средната възраст ...
Вървиш по утъпкани пътеки
Познавам едно такова “семейство”. Той не си знае парите… ама живеят в различни къщи и тя не се спира да пътува и това онова с той ходи по ескорти и така. Ама са семейство- няколко деца, прислужница и тн. А не е тъпо момчето…. Ама неведоми са пътищата Божи.
А за това да те заслужават, да е привилегия с тебе… лол. Като ти роди няколко деца и всичко се променя. Ама много. Това дето го знаеш, не е вече така. Динамиката се променя. И всеки си търси личния комфорт. Друга, дълга тема. На повечето тука като гледам какви ги пишете- не са ви ясни нещата. Все едно. Всеки си знае най- добре… докато се окаже, че всичките сметки са били без кръчмаря.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира!
Имал съм повече чужди жени отколкото той собствени
Не питай старило, питай патило
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
alx написа:не са ви ясни нещата
Есенцията на всяка форумна тема!

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
Последна инстанция по всички възможни теми и то винаги, всичко знае, може, има, останалите трева пасат..
Последна инстанция по всички възможни теми и то винаги, всичко знае, може, има, останалите трева пасат..
drago_pavlov написа:dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира!
Имал съм повече чужди жени отколкото той собствени![]()
Не питай старило, питай платило
И това трябва да ти поправям ...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
BMW_POWER написа:drago_pavlov написа:dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира!
Имал съм повече чужди жени отколкото той собствени![]()
Не питай старило, питай платило
И това трябва да ти поправям ...
Мерак с пара се гаси...
И това ли трябва да ти обяснявам
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
Драго Драго.... ти откри, че сексът винаги се плаща 
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
alekangg написа:Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
alx написа:alekangg написа:Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…
Не забравяй обаче, че до едно и също място има хиляди пътища и това което ти си видял по твоя не е задължително да всеки да види и преживее.
b_u_b_o написа:alx написа:alekangg написа:Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
Не забравяй обаче, че до едно и също място има хиляди пътища и това което ти си видял по твоя не е задължително да всеки да види и преживее.
Разбира се, ама това дето ще “видиш” като отидеш на дестинацията е идентично. Не придирям кой как отива до там… не се меся на хората и не давам акъл. Само констатирам разни работи, но наклон избягвам да давам щото не е възпитано.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст

-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Отплесваме се във философстване, ама много често това какво си видял по пътя променя начина по който ще видиш крайната дестинация. И двама човека минали по различни пътища ще я възприемат по коренно различен начин.
Не казвам, че даваш наклони на някой, но често звучиш все едно твоята истина е единствената истина. А всеки си има негова. Това не е само към теб де, всички имаме склонността да си мислим, че всички трябва да имат нашето виждане за света, и аз постоянно го правя, но напоследък се опитвам да го намаля.
Не казвам, че даваш наклони на някой, но често звучиш все едно твоята истина е единствената истина. А всеки си има негова. Това не е само към теб де, всички имаме склонността да си мислим, че всички трябва да имат нашето виждане за света, и аз постоянно го правя, но напоследък се опитвам да го намаля.Re: Останаха ли вярни жени ?
b_u_b_o написа:Отплесваме се във философстване, ама много често това какво си видял по пътя променя начина по който ще видиш крайната дестинация. И двама човека минали по различни пътища ще я възприемат по коренно различен начин.Не казвам, че даваш наклони на някой, но често звучиш все едно твоята истина е единствената истина. А всеки си има негова. Това не е само към теб де, всички имаме склонността да си мислим, че всички трябва да имат нашето виждане за света, и аз постоянно го правя, но напоследък се опитвам да го намаля.
Винаги съм го казвал- ако не говоря нещата от моя гледна точка/ опит и не се смятам за прав- ми от чия да говоря и що да го казвам ако не мисля, че е истина? Предполагам имаш някаква идея, че за хора като мене такива неща са недопустими…
Виц: едни се работят и тя в един момент му крещи- “не се пр*зни в мене!!!”… а той я гледа облещено - “… а в кого?!?”….
Мисълта ми по темата беше, че всички дълги връзки които не се разпадат имат много общи положения и свършват по един начин…. Има разбира се изключения но те са статистически пренебрежими и “има, амс не съм виждал”. Много от “прекрасните” напреднали връзки не са въобще това на което приличат “отвън”. Пътища много, но крайния резултат (излиза някъде към 50-60) е винаги един и същ.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Доста пораженчески го дават старците в темата, но не може да ги виним, те са играли каквото са играли и трябва да се примиряват с изборите и ситуациите си и като си от тия дето по гръб не падат, техния път няма начин да не е бил верния, нищо че нямат идея какво може да е било.
Напомня ми на един подобен, дето едни се работят и в един момент се чува “не таам…”… “е къде бе, Пешо?”
alx написа:[
Виц: едни се работят и тя в един момент му крещи- “не се пр*зни в мене!!!”… а той я гледа облещено - “… а в кого?!?”….
Напомня ми на един подобен, дето едни се работят и в един момент се чува “не таам…”… “е къде бе, Пешо?”
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
alx написа:… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…
Така може да се разбере и, че шланга вече само за поливане става, а ти вече даже и не помниш как се гаси пожар с него.
Spunky написа:Доста пораженчески го дават старците в темата, но не може да ги виним, те са играли каквото са играли и трябва да се примиряват с изборите и ситуациите си и като си от тия дето по гръб не падат, техния път няма начин да не е бил верния, нищо че нямат идея какво може да е било.alx написа:[
Пораженчески? Аз просто ти констатирам какво виждам повсеместно около мене. За примиряването- явно не си разбрал в какъв контекст ги пиша неща. Все едно. Ти нали си значително по- малък от нас? Не може още дс ти се обясни. Ще го видиш сам.
Бум бум- са ша са обиждаме ми? Само да го намеря къде съм го сложил щото по спомени го сложих в чашка с вода до зъбите ама сега го няма там. Ех…

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила