Останаха ли вярни жени ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Останаха ли вярни жени ?

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 5:50

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:
BMW_POWER написа:
carmanf1 написа:...Човек, с който гледате в една посока. ...

Това е протеинът. Всичко друго е гарнитура.

Абе гарнитура е като си на 60...
На 30-40 стоят по друг начин нещата :mhihi: Няма ли сходство в мандръсането никаква посока не може да компенсира...

Човек, като си държи устата затворена и му се качват на главата :roll:

Що пишеш, като не разбираш!? Ни от жени, ни от политика. Вземи си една, дето мандръсането и е 10/10, ама не може една вода да свари, у дома нищо не пипа, иска всяка седмица да я водиш по различни места, та да се снима и да качва матрял у мрежите, да иска два пъти на един остров да не почива, да ти иска безлимитни разходи, да не я занимаваш с деца и проблеми и т.н. и т.н.
Колко време ще я издържиш? Не забравяй, 10/10 и сбъдва всички твои рошави мечти :ok:

Не теглите ли каруцата в една посока, нищо друго няма значение. На 30 почват първите въпроси, на 40 започва кризата на средната възраст ...
Вървиш по утъпкани пътеки :ok:

Познавам едно такова “семейство”. Той не си знае парите… ама живеят в различни къщи и тя не се спира да пътува и това онова с той ходи по ескорти и така. Ама са семейство- няколко деца, прислужница и тн. А не е тъпо момчето…. Ама неведоми са пътищата Божи.

А за това да те заслужават, да е привилегия с тебе… лол. Като ти роди няколко деца и всичко се променя. Ама много. Това дето го знаеш, не е вече така. Динамиката се променя. И всеки си търси личния комфорт. Друга, дълга тема. На повечето тука като гледам какви ги пишете- не са ви ясни нещата. Все едно. Всеки си знае най- добре… докато се окаже, че всичките сметки са били без кръчмаря.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Юни 2026, 12:00

dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира! :bchug:

Имал съм повече чужди жени отколкото той собствени :mhihi:

Не питай старило, питай патило :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 11 Юни 2026, 13:05

alx написа:не са ви ясни нещата

Есенцията на всяка форумна тема! :bchug: :bchug: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 11 Юни 2026, 13:10

Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
Последна инстанция по всички възможни теми и то винаги, всичко знае, може, има, останалите трева пасат..

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юни 2026, 13:52

drago_pavlov написа:
dhtj написа:Вехтият е много мъдър! За жени и за ринене на сняг никой не може да му опонира! :bchug:

Не питай старило, питай платило :lol:

И това трябва да ти поправям ...
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 11 Юни 2026, 14:15

BMW_POWER написа:
drago_pavlov написа:

Не питай старило, питай платило :lol:

И това трябва да ти поправям ...

Мерак с пара се гаси...
И това ли трябва да ти обяснявам :lol:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юни 2026, 15:34

Драго Драго.... ти откри, че сексът винаги се плаща :mhihi:
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 15:53

alekangg написа:Чат АЛХ, трябва да се кръсти.
Последна инстанция по всички възможни теми и то винаги, всичко знае, може, има, останалите трева пасат..

… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Юни 2026, 15:56

alx написа:

… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…

Не забравяй обаче, че до едно и също място има хиляди пътища и това което ти си видял по твоя не е задължително да всеки да види и преживее.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 16:19

b_u_b_o написа:
alx написа:

Не забравяй обаче, че до едно и също място има хиляди пътища и това което ти си видял по твоя не е задължително да всеки да види и преживее.

Разбира се, ама това дето ще “видиш” като отидеш на дестинацията е идентично. Не придирям кой как отива до там… не се меся на хората и не давам акъл. Само констатирам разни работи, но наклон избягвам да давам щото не е възпитано.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 11 Юни 2026, 16:24

Отплесваме се във философстване, ама много често това какво си видял по пътя променя начина по който ще видиш крайната дестинация. И двама човека минали по различни пътища ще я възприемат по коренно различен начин. :bchug: Не казвам, че даваш наклони на някой, но често звучиш все едно твоята истина е единствената истина. А всеки си има негова. Това не е само към теб де, всички имаме склонността да си мислим, че всички трябва да имат нашето виждане за света, и аз постоянно го правя, но напоследък се опитвам да го намаля.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 16:34

b_u_b_o написа:Отплесваме се във философстване, ама много често това какво си видял по пътя променя начина по който ще видиш крайната дестинация. И двама човека минали по различни пътища ще я възприемат по коренно различен начин. :bchug: Не казвам, че даваш наклони на някой, но често звучиш все едно твоята истина е единствената истина. А всеки си има негова. Това не е само към теб де, всички имаме склонността да си мислим, че всички трябва да имат нашето виждане за света, и аз постоянно го правя, но напоследък се опитвам да го намаля.

Винаги съм го казвал- ако не говоря нещата от моя гледна точка/ опит и не се смятам за прав- ми от чия да говоря и що да го казвам ако не мисля, че е истина? Предполагам имаш някаква идея, че за хора като мене такива неща са недопустими…

Виц: едни се работят и тя в един момент му крещи- “не се пр*зни в мене!!!”… а той я гледа облещено - “… а в кого?!?”….

Мисълта ми по темата беше, че всички дълги връзки които не се разпадат имат много общи положения и свършват по един начин…. Има разбира се изключения но те са статистически пренебрежими и “има, амс не съм виждал”. Много от “прекрасните” напреднали връзки не са въобще това на което приличат “отвън”. Пътища много, но крайния резултат (излиза някъде към 50-60) е винаги един и същ.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 11 Юни 2026, 20:30

Доста пораженчески го дават старците в темата, но не може да ги виним, те са играли каквото са играли и трябва да се примиряват с изборите и ситуациите си и като си от тия дето по гръб не падат, техния път няма начин да не е бил верния, нищо че нямат идея какво може да е било.

alx написа:[
Виц: едни се работят и тя в един момент му крещи- “не се пр*зни в мене!!!”… а той я гледа облещено - “… а в кого?!?”….

Напомня ми на един подобен, дето едни се работят и в един момент се чува “не таам…”… “е къде бе, Пешо?” :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Юни 2026, 20:51

alx написа:… ми защото пичове там накъдето повечето сте се запътили, аз съм ходил, върнал се и забравил, че съм ходил…

Така може да се разбере и, че шланга вече само за поливане става, а ти вече даже и не помниш как се гаси пожар с него. :mhihi:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Юни 2026, 22:05

Spunky написа:Доста пораженчески го дават старците в темата, но не може да ги виним, те са играли каквото са играли и трябва да се примиряват с изборите и ситуациите си и като си от тия дето по гръб не падат, техния път няма начин да не е бил верния, нищо че нямат идея какво може да е било.

alx написа:[

Напомня ми на един подобен, дето едни се работят и в един момент се чува “не таам…”… “е къде бе, Пешо?” :mhihi:

Пораженчески? Аз просто ти констатирам какво виждам повсеместно около мене. За примиряването- явно не си разбрал в какъв контекст ги пиша неща. Все едно. Ти нали си значително по- малък от нас? Не може още дс ти се обясни. Ще го видиш сам.

Бум бум- са ша са обиждаме ми? Само да го намеря къде съм го сложил щото по спомени го сложих в чашка с вода до зъбите ама сега го няма там. Ех… :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата