Избор на камера!?Екшън ли, друга ли...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Избор на камера!?Екшън ли, друга ли...

Мнение от Jordana » 18 Мар 2023, 11:10

M20. Ъъъ, такова де, дядо Коледа донесе за каката.
и не смятам други да взимам. Не съм я пробвал все още, но мисля че ще си е ок, като за непретенциозен ползвате.

От бюджетните камери само EKEN чат пат стават за работа . С другите е винаги лотария какво ще има вътре . Ето един EKEN който е абсолютния начален минимум за такава камера - легендарния H9R , практически пълно копие на gopro
https://hdcam.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0% ... %B5%D0%BD/
https://www.google.com/search?q=eken+h9 ... R3HIl2AUL8
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 30 Ное 2025, 21:32

Мисля да си взема екшън камера….едва ли ще я ползвам много освен когато ходим да се гмуркаме някъде по почивки, та не искам да взимам от новите и скъпи :lol:

Гледам има хубави промоции за DJI Osmo Action 4 Pro и някакъв нов GoPro Hero дето е водоустойчив и без кейс…тамън като за шнорхелинг… :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 01 Дек 2025, 8:03

Don_Diego написа:Мисля да си взема екшън камера….едва ли ще я ползвам много освен когато ходим да се гмуркаме някъде по почивки, та не искам да взимам от новите и скъпи :lol:

Гледам има хубави промоции за DJI Osmo Action 4 Pro и някакъв нов GoPro Hero дето е водоустойчив и без кейс…тамън като за шнорхелинг… :dunno:

GoPro е камерата :yes: Най простият и евтин модел е напълно достатъчен , и като я изгубиш по не те е яд . Всичко друго като марка е компромис - имам доста база за сравнения :yes:

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 01 Дек 2025, 8:07

Абе това отдавна не е така, но това ми е първото и последното мнение по темата. Аз лично ползвам Action 4 и съм много доволен. Една батерия държи към час и 30 непрестанен запис (за справка дали колегата да взима с една батерия или адвенчър комбото, макар че в комбото има и стик, който за гмуркането би бил подходящ).
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 01 Дек 2025, 10:37

С GoPro ми е по-скоро горчив опита (умира внезапно, батерията отведнъж спира да държи дори когато си полагал грижи за цялата камера) и тези постоянни абонаменти за всичко малко ме напрягат...затова и не са ми автоматичен първи избор.

Както казах ще я ползвам от дъжд на вятър, основно когато ходим да се гмуркаме или правим шнорхелинг....от DJI продуктите съм доста доволен до момента и предвид промоциите в Амазон точно Action 4 ми хвана окото :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8

Мнение от b_u_b_o » 01 Дек 2025, 11:20

GoPro приключиха играта и лежат на стари лаври когато бяха единствените на пазара, в момента и технически отстъпват и като качество. DJI и insta360 са водещи при камерите и което и да избереш от тях няма да сбъркаш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 01 Дек 2025, 11:27

ГоПро е камерата.
Моята е изяла толкова бой, колкото никоя друга форумна :mhihi: Гмуркане, ски, преходи, пещери... В пещерата е кал, студ, вода, безброй удари по сталактити, сталакмити, сталактони... Две стойки счупих от блъскане, но камерата е здрава. Понякога едвам я намирам в калта :mhihi:
За гмуркането - дават я до 10 метра без кейс, но е слизала и под 20 без да се прецака. Просто спират да работят бутоните.
За умирането на батерията - за мен това си беше номер на ГоПро. В началото си снимаше 20-30 мин зимата с нормалната батерия (синята). После пуснаха зимната (бялата) и след 2-3 месеца сините започнаха да умират след 2-3 мин. снимане на студено... Според мен ги прецакаха нарочно с някой ъпдейт. Купих си от белите и вече 3-та година нямам ядове с умиране дори при -16...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 01 Дек 2025, 11:37

Това новото Hero (май е най-евтиното entry level GoPro в продажба) става ли за нещо? уж само 5м държи под вода без Кейс, но пък не намирам кейсове :dunno:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 02 Дек 2025, 8:02

Нямам идея... Моето е 9 и след като го купих не им следя развитието :)
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 02 Дек 2025, 9:07

“Свирено” вече :lol:

Отстрелях едно Dji Action 4 от Black Friday week на амазон.де…над 120лв разлика с тукашните промоции :lalala:
Предвид, че няма да го ползвам супер активно и това ми е over-kill ама да видим как ще е, още следващата седмица ще го гмурвам :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 02 Дек 2025, 11:39

За гмуркане няма какво толкова да го мислиш :lol:
Ако ще слизаш по-дълбоко от 10 метра помисли за филтри или осветление, че ще останеш неприятно изненадан от липсата на цветове.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 02 Дек 2025, 11:43

Този път няма да има дълбоко гмуркане май. основно шнорхелинг и от зор заман да имам нещо да снимам :lol:

Дрона май няма да го взимам, че още не мога да изкарам разрешително :(
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 02 Дек 2025, 13:06

Имам един chest strap за камера, дето не го ползвам и май няма и да го ползвам, ако ти трябва пиши да ти го пратя.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

Предишна

Назад към Извън Темата