Каква бира пиете?
Модератор: Общи модератори
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Re: Каква бира пиете?
Само Загорка преди бях голям фен на Каменитцата, но нещо го промениха и не ми харесва... 

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Бургаско! Не знам как успяват все още да не го развалят 

- realprofesora
- Потребител
-
- Кара: е46
- Мечтае да кара: е47
- Детайли за колата: 150кс
Хело колеги, по-скоро гутн абент, че като гледам повечето от вас си падат по немското...освен автомобилите
В бирения бранш работя 23та година. Още от време оно, когато бирата не се пастьоризираше. Пил съм и бира направо от ферментационното отделение. Мога да кажа, че съжалявам наистина за народа който никога няма да опита истинския вкус, но.
Залагайте на качеството което се усеща с езика, а не на емоциите.
Колега по-горе спомена за "спиртност на Загорка" . Това си е предубеденост. Има бири които са истински и бири които си пиеш и мислиш, че са добри ,само защото са по-воднисти, а не "спиртни".
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането.
Моля се, всеки да харесва различен вкус бира, защото иначе аз няма да мога да се вредя да си купя любимата.

В бирения бранш работя 23та година. Още от време оно, когато бирата не се пастьоризираше. Пил съм и бира направо от ферментационното отделение. Мога да кажа, че съжалявам наистина за народа който никога няма да опита истинския вкус, но.
Залагайте на качеството което се усеща с езика, а не на емоциите.
Колега по-горе спомена за "спиртност на Загорка" . Това си е предубеденост. Има бири които са истински и бири които си пиеш и мислиш, че са добри ,само защото са по-воднисти, а не "спиртни".
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането.

Моля се, всеки да харесва различен вкус бира, защото иначе аз няма да мога да се вредя да си купя любимата.
Последна промяна realprofesora на 31 Мар 2015, 0:44, променена общо 1 път
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е дай да купуваме непастьоризирана и без консерванти, щом работиш в "кухнята". 

- BRAAT
- младши ентусиаст
-
- Кара: мноого черно Е28
Никой не спомена за ГИНЕС. В световен мащаб е много търсена. Мен лично не ми допада, но никой ли не е харесва?
Мнения за домашна бира, че ми се върти в главата? Някой пробвал ли е ?
SHARK-а му е майката!!!
на колкото и хора да им е неприятна Загорката - аз я обожавам
нито Britos, Ariana, Shumensko, Carlsberg, Corona и т.н. ми допадат на вкус..планирам в близките 1 или 2 години да си направя beer fest в Германия и около нея, но ще видим
иска ми се да опитам всички видове бира ама едва ли ще имам тази физическа възможност 
п.с - мисля си, че дори и да опитам бири със световно известни имена и вкус, ако е в България ще е менте..затова и ми се иска да опитам бирите из Джърмани

п.с - мисля си, че дори и да опитам бири със световно известни имена и вкус, ако е в България ще е менте..затова и ми се иска да опитам бирите из Джърмани

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
BRAAT написа:Никой не спомена за ГИНЕС. В световен мащаб е много търсена. Мен лично не ми допада, но никой ли не е харесва?
Тоя Гинес не знам изобщо как съществува.. два пъти съм пил и го изпих само, щото струва 5лв

Домашна съм си правил с кита от един сайт. Не е никак лоша.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Гинеса е като престояла бира и недое.ана жена- отвратителна ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- taniotd
- Потребител
-
- Кара: Е46 320d 136к.с.
realprofesora написа:...
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането....
Да,точно така стана...Представителите на Загорка разправят че изобщо не са очаквали да има такъв успех...Наистина това е бирата на която аз се учех да пия като младеж...същият вкус,същото шише...върнаха ме в 7-8 клас направо

- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
A бира DAB засичали ли сте по магазините? Аз случайно си купих от един магазин срещу украинското посолство, на кена не пише вносител, нещо не знам как се е появила на бългаарския пазар, затова питам?
Пак си взех след това - страхотен вкус и "послевкус" оставя. Направо невероятен.... а кена е 1.39лв
От Дортмунд Германия е
Пак си взех след това - страхотен вкус и "послевкус" оставя. Направо невероятен.... а кена е 1.39лв
От Дортмунд Германия е
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
billa, omv
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
taniotd написа:realprofesora написа:...
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането....
Да,точно така стана...Представителите на Загорка разправят че изобщо не са очаквали да има такъв успех...Наистина това е бирата на която аз се учех да пия като младеж...същият вкус,същото шише...върнаха ме в 7-8 клас направоИ другото много важно нещо,че шишетата са само зелени.Навремето като бяха в зелени и кафяви шишета винаги пиех от зелено шише,ако се случеше да пия от кафяво кефа не е същият....Нали сме беройци
![]()
Сега като няма Загорка Ретро пак се върнах към Ариана в бутилка.Всяка вечер 2-3 бирички си ги знам,в магазина ме познават отдалеч като се раздрънча с шишетата
![]()
Пиеше се в зелена, че да можеш да видиш какво има в бутилката щото понякога се откриваха и разни чужди тела

Едно време светлото беше с трайност 8 дни май, а специалното с повече ама не помня колко точно. Ретрото е с един месец. Т.е. мяза ама не е баш същата.
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
Наливен Гинес от родината й или наоколо си е абсолютен кеф, това в кеновете няма нищо общо с истината.