Каква бира пиете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Каква бира пиете?

Мнение от dimodi » 29 Мар 2015, 20:29

Снощи вкарах три тъмни Козела, че не бях пил скоро. Много добра.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 30 Мар 2015, 11:58

Само Загорка преди бях голям фен на Каменитцата, но нещо го промениха и не ми харесва... :wave:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: тази
Мечтае да кара: онази

Мнение от Stoqnov_1979 » 30 Мар 2015, 19:27

Бургаско! Не знам как успяват все още да не го развалят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 30 Мар 2015, 19:42

Наливна

Потребител
Аватар
Кара: е46
Мечтае да кара: е47
Детайли за колата: 150кс

Мнение от realprofesora » 30 Мар 2015, 20:38

Хело колеги, по-скоро гутн абент, че като гледам повечето от вас си падат по немското...освен автомобилите :wave:
В бирения бранш работя 23та година. Още от време оно, когато бирата не се пастьоризираше. Пил съм и бира направо от ферментационното отделение. Мога да кажа, че съжалявам наистина за народа който никога няма да опита истинския вкус, но.
Залагайте на качеството което се усеща с езика, а не на емоциите.
Колега по-горе спомена за "спиртност на Загорка" . Това си е предубеденост. Има бири които са истински и бири които си пиеш и мислиш, че са добри ,само защото са по-воднисти, а не "спиртни".
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането. :bchug:
Моля се, всеки да харесва различен вкус бира, защото иначе аз няма да мога да се вредя да си купя любимата.
Последна промяна realprofesora на 31 Мар 2015, 0:44, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Мар 2015, 23:51

Е дай да купуваме непастьоризирана и без консерванти, щом работиш в "кухнята". :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: мноого черно Е28

Мнение от BRAAT » 31 Мар 2015, 19:15

Никой не спомена за ГИНЕС. В световен мащаб е много търсена. Мен лично не ми допада, но никой ли не е харесва?
Мнения за домашна бира, че ми се върти в главата? Някой пробвал ли е ?
SHARK-а му е майката!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 31 Мар 2015, 19:55

на колкото и хора да им е неприятна Загорката - аз я обожавам :lol: нито Britos, Ariana, Shumensko, Carlsberg, Corona и т.н. ми допадат на вкус..планирам в близките 1 или 2 години да си направя beer fest в Германия и около нея, но ще видим :mrgreen: иска ми се да опитам всички видове бира ама едва ли ще имам тази физическа възможност :mhihi:

п.с - мисля си, че дори и да опитам бири със световно известни имена и вкус, ако е в България ще е менте..затова и ми се иска да опитам бирите из Джърмани :D
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Мар 2015, 20:15

BRAAT написа:Никой не спомена за ГИНЕС. В световен мащаб е много търсена. Мен лично не ми допада, но никой ли не е харесва?
Мнения за домашна бира, че ми се върти в главата? Някой пробвал ли е ?

Тоя Гинес не знам изобщо как съществува.. два пъти съм пил и го изпих само, щото струва 5лв :mhihi:

Домашна съм си правил с кита от един сайт. Не е никак лоша.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 31 Мар 2015, 22:08

Гинеса е като престояла бира и недое.ана жена- отвратителна ..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: Е46 320d 136к.с.

Мнение от taniotd » 31 Мар 2015, 22:09

realprofesora написа:...
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането....

Да,точно така стана...Представителите на Загорка разправят че изобщо не са очаквали да има такъв успех...Наистина това е бирата на която аз се учех да пия като младеж...същият вкус,същото шише...върнаха ме в 7-8 клас направо :) И другото много важно нещо,че шишетата са само зелени.Навремето като бяха в зелени и кафяви шишета винаги пиех от зелено шише,ако се случеше да пия от кафяво кефа не е същият....Нали сме беройци :1: :1: Сега като няма Загорка Ретро пак се върнах към Ариана в бутилка.Всяка вечер 2-3 бирички си ги знам,в магазина ме познават отдалеч като се раздрънча с шишетата :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е85 M54B30

Мнение от sub_eleven » 31 Мар 2015, 22:17

A бира DAB засичали ли сте по магазините? Аз случайно си купих от един магазин срещу украинското посолство, на кена не пише вносител, нещо не знам как се е появила на бългаарския пазар, затова питам?

Пак си взех след това - страхотен вкус и "послевкус" оставя. Направо невероятен.... а кена е 1.39лв

От Дортмунд Германия е

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 31 Мар 2015, 22:31

billa, omv

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 31 Мар 2015, 22:53

taniotd написа:
realprofesora написа:...
А за Загорка Ретро ще трябва да почакаме ,че май търсенето в пъти надвиши предлагането....

Да,точно така стана...Представителите на Загорка разправят че изобщо не са очаквали да има такъв успех...Наистина това е бирата на която аз се учех да пия като младеж...същият вкус,същото шише...върнаха ме в 7-8 клас направо :) И другото много важно нещо,че шишетата са само зелени.Навремето като бяха в зелени и кафяви шишета винаги пиех от зелено шише,ако се случеше да пия от кафяво кефа не е същият....Нали сме беройци :1: :1: Сега като няма Загорка Ретро пак се върнах към Ариана в бутилка.Всяка вечер 2-3 бирички си ги знам,в магазина ме познават отдалеч като се раздрънча с шишетата :mhihi: :mhihi:

Пиеше се в зелена, че да можеш да видиш какво има в бутилката щото понякога се откриваха и разни чужди тела :mhihi:

Едно време светлото беше с трайност 8 дни май, а специалното с повече ама не помня колко точно. Ретрото е с един месец. Т.е. мяза ама не е баш същата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 31 Мар 2015, 23:01

Наливен Гинес от родината й или наоколо си е абсолютен кеф, това в кеновете няма нищо общо с истината.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата