Най-хубавата бира на българския пазар
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Най-хубавата бира на българския пазар
Wolf4 написа:Borymeckata написа:Чувал ли си за женските полови хормони с които "подобряват" бирата? Просто питам.
Не съм запознат с технологията, знам само, че за трайност слагат спирт.
Имам колега, който преди години е работил в една частна компания. Тази фирма се занимава предимно с изграждане и експлоатация на енергийни обекти, но също така е собственик на пивоварната Алмус. Та той ми е разказвал за някакво фирмено парти, на което шефът докарал с джипа си няколко кега наливна бира, направо от фабриката. От тогава са минали години, а той още се чуди каква е била тази бира - толкова му е харесала... Та значи, когато наистина искат да направят бира - могат. Но каква точно е технологията - нямам представа.
Между другото, и Астиката е пропусната в анкетата.
Excellent! Steven is my name!
Borymeckata написа:Wolf4 написа:Borymeckata написа:Чувал ли си за женските полови хормони с които "подобряват" бирата? Просто питам.
Не съм запознат с технологията, знам само, че за трайност слагат спирт.
Имам колега, който преди години е работил в една частна компания. Тази фирма се занимава предимно с изграждане и експлоатация на енергийни обекти, но също така е собственик на пивоварната Алмус. Та той ми е разказвал за някакво фирмено парти, на което шефът докарал с джипа си няколко кега наливна бира, направо от фабриката. От тогава са минали години, а той още се чуди каква е била тази бира - толкова му е харесала... Та значи, когато наистина искат да направят бира - могат. Но каква точно е технологията - нямам представа.
Между другото, и Астиката е пропусната в анкетата.
Че Алмус-а, поне преди 2-3 години като пих за последно, наистина си е най-хубавата бира от българските

Не Мы такие, Жизнь такая
верният отговор го няма в анкетата
Всички изброени ги пия- имам чувството, че през 2-3 седмици си сменят вкуса всички бири
и поради тази причина си купувам всеки път различна (без продуктите на Каменица (с изключение на Бургаско, ама него го има само на изток
) )
Направи ми впечатление наскоро, че Shoferhofer германска бяла бира имаше трайност още повече от година
, но въпреки всичко беше 10-на пъти по-добра от която и да е БГ. Така че- всички бири по магазините са фрашкани с химия, въпросът е кои използват по-читава такава 

Всички изброени ги пия- имам чувството, че през 2-3 седмици си сменят вкуса всички бири

Направи ми впечатление наскоро, че Shoferhofer германска бяла бира имаше трайност още повече от година

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Corona 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
нищо не казахте за кауфладнската амброзия ...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Шуменско!!така и свикнах,че никва друга бира не ми се пие 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
b.bonev написа:steeN написа:А какво се случи с Астика? Наскоро купувах бира и се присетих...
Астика я произвежда Каменица и се предлага в най-ниския ценови клас, лично аз я предпочитам на фона на останалите тип "вода от планината"
Аз съм за Астиката

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Що няма Диана в анкетата
Като съотношение цена-качество-количество на мен най- ми изнася Пиринското
От скъпи бири файда няма, важното да е в голям обем бутилка и много студена.

Никой не мое ма връне на селу!
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
Обичам бирата и зиме на ски и лете
...сам, с компания, с жената...с детето...как дойде
От българските смятам, че Столично просто е без конкуренция (ама не сте го турили в анкетата)....някой по-напред беше го написал, ни Гролшове, ни гинеси....ни прамени.... Столичното е номер едно за мен от тъмните де
А лете у жегите само Хайнекен в бутилка (в магазина само аз я купувам......
), ама нещо детето взе много да ми помага с нея

От българските смятам, че Столично просто е без конкуренция (ама не сте го турили в анкетата)....някой по-напред беше го написал, ни Гролшове, ни гинеси....ни прамени.... Столичното е номер едно за мен от тъмните де
А лете у жегите само Хайнекен в бутилка (в магазина само аз я купувам......

Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Ако си тежка категория най-добре е Астика в кутийка за 0.79 лв на промоция 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Корона. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
boksioraE39 написа:Корона.
я още един като мен
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ха-ха, темата за бирата явно подтиква към толерантност. Още никой не се е изцепил: "Как можете да я пиете тая пикня?!" за някоя от изброените марки. Всеки си има любима / любими, но същевременно уважава вкуса на другите и приема избора им. Някой харесва по-скъпа и рядка бира, друг - Астика за 80 стотинки. Един пие от стъклена бутилка, друг - от пласмасова 2л., от кутия или наливна - ОК. Светла или тъмна, немска, датска, българска, чехска или каквато и да е - никакви проблеми.
Чудя се - какво пречи да бъдем такива и по отношение на колите?
Чудя се - какво пречи да бъдем такива и по отношение на колите?
Excellent! Steven is my name!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Най-хубавата бира на българския пазар
Kroki написа:boksioraE39 написа:Корона.
я още един като мен
И на мен ми е любима, но цената на която я дават в България е......

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
steeN написа:Kroki написа:boksioraE39 написа:Корона.
я още един като мен
И на мен ми е любима, но цената на която я дават в България е......Беше 7 кинта последно?
По магазините е 2.80...