Насилието по пътищата - Бургаската група

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Насилието по пътищата - Бургаската група

Мнение от koziak » 03 Юни 2013, 23:17

Дано има и други като теб, които защитават беззащитните. Така ако ти излезе някой на светофара, ще се намери някой да те защити.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 03 Юни 2013, 23:18

zlatko_baretata написа:
In_Memoriam написа:
zlatko_baretata написа:
anzak написа:ае бухал психично болен аз спирам до тук ясен си ти ...... за теб в Бургас има една сграда викат и бялата къща близо до морето е на входа и пише ЦПЗ (център за психично здраве- лудница) ти си за там хем един курорт ще изкараш

Щи кажа аз на коя сграда кво пише... дрисльо, аре пусни си телефона, ве п**** умрела, кво ми се правиш на интересен? Насраний, ще ми станеш само на Е39-тчици и Х5-чки...
Деба и прошляците страхливи...
Иначе сте големи мъже и раздавате шамари на жени... щото явно на друго не ви стиска.
Помяри.

З@еби по-добре. В оная другата тема "пълнят телата" на котки със съчми, тука да удариш жена си е геройство :help: До къде ше стигнат само не знам :bchug:

Докъде да стигнем, като оная шушумига я е страх да излезе срещу човек пенсионер, като мен. :mhihi:
Той излиза само на жени със шамарите.

чесно ако знаеш че си в пенсия даже нямаше да си хабя клавиатурата .... като се замисля пенсионер по трудно бих ударил от колкото жена (жена съм удрял само 1 път за което съжалявам не бях прав )
Барай шишарката Минкеее ....

Аватар
Кара: Фиат 126р
Мечтае да кара: Шкода Фабия

Мнение от zlatko_baretata » 03 Юни 2013, 23:18

anzak написа:
In_Memoriam написа:
zlatko_baretata написа:
anzak написа:ае бухал психично болен аз спирам до тук ясен си ти ...... за теб в Бургас има една сграда викат и бялата къща близо до морето е на входа и пише ЦПЗ (център за психично здраве- лудница) ти си за там хем един курорт ще изкараш

Щи кажа аз на коя сграда кво пише... дрисльо, аре пусни си телефона, ве п**** умрела, кво ми се правиш на интересен? Насраний, ще ми станеш само на Е39-тчици и Х5-чки...
Иначе сте големи мъже и раздавате шамари на жени... щото явно на друго не ви стиска.
Помяри.

З@еби по-добре. В оная другата тема "пълнят телата" на котки със съчми, тука да удариш жена си е геройство :help: До къде ше стигнат само не знам :bchug:

Не е геройство колега и никъде не съм казал че е ! Но понякога си е направо наложително в определени ситуации и мисля го проумяваш . Затова му дадох примера ако хване жена си с друг а има и по плашещи случаи .

По-плашещ случай от твоя няма, миличко, до кога ще чакам да преодолееш вродената си срамежливост и да ми дадеш едно телефонче? :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 03 Юни 2013, 23:19

anzak написа:
zlatko_baretata написа:
In_Memoriam написа:
zlatko_baretata написа:

Помяри.

Докъде да стигнем, като оная шушумига я е страх да излезе срещу човек пенсионер, като мен. :mhihi:
Той излиза само на жени със шамарите.

чесно ако знаеш че си в пенсия даже нямаше да си хабя клавиатурата .... като се замисля пенсионер по трудно бих ударил от колкото жена (жена съм удрял само 1 път за което съжалявам не бях прав )

Ама ти си направо герой, бре насран. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Юни 2013, 23:22

Изображение
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 03 Юни 2013, 23:23

абе дърт плъх като казах че ще ми е трудно не съм казал че ще ми е невъзможно защото ако ти беше в тая ситуация в която аз го направих не щеше да си вземеш кучето и да заминеп ми щеше инфаркт да те тресне и ся нямаше да си пишем и нито ти искам мнението нито коментара точно по темата аз какво съм направил защото ако някой такъв самарянин като теб беше се намесил щеше да стане красива ...
Заради такива малоумни псевдо кавалери като теб жените се качват на главите на мъжете и за да има такива мазни миндили дето си просят боя са виновни такива като теб дето се връзват на театъра им че са жертви и да за куче ако бие някой и аз бих се намесил обаче за жена .... слабо много много слабо

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 03 Юни 2013, 23:26

Изображение
Изображение
ATR-42/72

Аватар

Мнение от zlatko_baretata » 03 Юни 2013, 23:29

anzak написа:абе дърт плъх като казах че ще ми е трудно не съм казал че ще ми е невъзможно защото ако ти беше в тая ситуация в която аз го направих не щеше да си вземеш кучето и да заминеп ми щеше инфаркт да те тресне и ся нямаше да си пишем и нито ти искам мнението нито коментара точно по темата аз какво съм направил защото ако някой такъв самарянин като теб беше се намесил щеше да стане красива ...

Усещаш ли въпбще колко си жалък?
Не като правопис, там си безнадежден, а въобще като манталитет, образование и елементарно възпитание?
Не те знам какъв мамин шмъркач си, не ме и интересува.
Деградирал си невероятно, но най-вероятно не си виновен ти за това. Както и не си виновен, че си една страхлива мишка.
Един съвет от мен - не си пожелавай неща, които могат да ти се сбъднат. В противен случай, пусни си телефона.
И още един съвет, вече съвсем приятелски, щото виждам как се пързаляш по нанадолнището - не вярвай на всичко, което виждаш в нетя.
Ае, живуркай си там жалкия животец, в който шамариш жени и се надявай всеки "да си стои настрана", докато го правиш.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 03 Юни 2013, 23:35

zlatko_baretata написа:
anzak написа:абе дърт плъх като казах че ще ми е трудно не съм казал че ще ми е невъзможно защото ако ти беше в тая ситуация в която аз го направих не щеше да си вземеш кучето и да заминеп ми щеше инфаркт да те тресне и ся нямаше да си пишем и нито ти искам мнението нито коментара точно по темата аз какво съм направил защото ако някой такъв самарянин като теб беше се намесил щеше да стане красива ...

Усещаш ли въпбще колко си жалък?
Не като правопис, там си безнадежден, а въобще като манталитет, образование и елементарно възпитание?
Не те знам какъв мамин шмъркач си, не ме и интересува.
Деградирал си невероятно, но най-вероятно не си виновен ти за това. Както и не си виновен, че си една страхлива мишка.
Един съвет от мен - не си пожелавай неща, които могат да ти се сбъднат. В обратен случай, пусни си телефона.
И още един съвет, вече съвсем приятелски, щото виждам как се пързаляш по нанадолнището - не вярвай на всичко, което виждаш в нетя.
Ае, живуркай си там жалкия животе, в който шамариш жени и се надявай всеки "да си стои настрана", докато го правиш.

ся първо да та светна че със сигурност съм доста по образован от теб само че не съм в някаква официална среда а си драскам във форум където етикет не е необходим и да деградирал съм защото такива закостенели коне с капаци едно време ни учеха на едно а то излезе друго живота и трето казах ти аз не съм комплексиран като теб да тръгна да заплашвам какво ще направя във форума като си толкова смел казах ти идваш аз съм насреща ако си поне наполовина толкова страшен колко се вадиш във форума пак файда и ми е интересно ти като ми говориш за възпитание морал и кво беше кво си са нашарил целия с татоси и ръсиш обиди в интернет а ? И що още не си си пил ракията и лекарствата и не си откъртил ми ми са прайш на много корав .... и аз да ти дам един съвет не меси където не ти е работата особено в отношения (мъж-жена) повече здрави зъби ще имаш в устата и по малко контузии пък по нашия край стават и по сериозни наранявания
Последна промяна anzak на 03 Юни 2013, 23:48, променена общо 1 път

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 03 Юни 2013, 23:37

Тоз маняк от Бургас мноо луд ве :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 03 Юни 2013, 23:38

Дай телефона на човека бе :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 03 Юни 2013, 23:39

дабе това се чудя даже мислех мтел или виваком ще му е по удобен

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: N52B25

Мнение от AmW » 03 Юни 2013, 23:40

Да ти кажа само, че на неграмотното писане не му се вика етикет

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от anzak » 03 Юни 2013, 23:42

колега ако нещо .... ти се вижда неграмотно не го чети и за това има лесно да си играя да слагам пунктоация да деля изречения и така нататък нещо не си струва усилието темата

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 03 Юни 2013, 23:42

DLVasilev написа:Изображение

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата