Електронна цигара - що е то...
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Електронна цигара - що е то...
Точно за това, но не и на тази фирма. Пълен боклук, след няма и 2 седмици дърпане накрая все едно бях запалил найлон и дишах от него - сиреч - смрат на разтопено. Смених го с някакъв друг и за сега няма проблеми, ще видим за напред.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
"това прозрачното, дето се пълни" се нарича картомайзер. Атомайзера ползва "филтърчета" (резервоарчета), които се вкарват отгоре на цигарата.
Доста хора си възстановяват картомайзерите за още по-дълга употреба с различни методи. Някои ги напъват на сухо да обгорят наслояванията по нагревателя, други ги промиват с гореща вода. А трети просто си купуват нов. 9 лв струва все пак. На месец не е кой знае к'во
Снощи бях у един приятел да почерпи за дъщеричка. Идва момента да се пуши
и гледаш как почват 5-6 човека да обличат якета, да търсят запалки и се бутат един в друг на малката тераса да пушат папироси
а аз вътре до каминката си дърпам блажно и им се хиля
Много се радвам, че ме светнаха за тея цигари и не искам и да помирисвам обикновена цигара повече. Забелязах, че тея дни някой като седне до мен с обикновена цигара почва чак да ме дразни миризмата
Доста хора си възстановяват картомайзерите за още по-дълга употреба с различни методи. Някои ги напъват на сухо да обгорят наслояванията по нагревателя, други ги промиват с гореща вода. А трети просто си купуват нов. 9 лв струва все пак. На месец не е кой знае к'во

Снощи бях у един приятел да почерпи за дъщеричка. Идва момента да се пуши

Много се радвам, че ме светнаха за тея цигари и не искам и да помирисвам обикновена цигара повече. Забелязах, че тея дни някой като седне до мен с обикновена цигара почва чак да ме дразни миризмата

- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
Да се "похваля"
след бая чудене и чесане по тила накрая се сдобих с това eGo-T Red Kiwi 650mAh батерия два филтъра, USB зарядно и калъф кожен + течност на Деканг-Грозде за 55лв.

От след обяда не съм пипал истински фас и се надявам скоро да не ми се наложи за по сигурно имам една кутия в шкафа(предполагам повечето знаят какво е сутрин да няма цигари). Благодаря на отзовалите се колеги !!! Ако имате някакви насоки и препоръки по конкретния модел ще се радвам да ги споделите. А аз започвам да трупам опит

От след обяда не съм пипал истински фас и се надявам скоро да не ми се наложи за по сигурно имам една кутия в шкафа(предполагам повечето знаят какво е сутрин да няма цигари). Благодаря на отзовалите се колеги !!! Ако имате някакви насоки и препоръки по конкретния модел ще се радвам да ги споделите. А аз започвам да трупам опит

- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Вие ме хвърлихте в тъч. Пуша възможно най-тежките цигари (Червено Лъки, Червено Боро и разни подобни) и ми се ще да си намеря някаква електронна цигара с подобен вкус. До сега тези които са ми давали да опитам разни приятели, са ми много леки и за това се бях отказал, но сега отново се замислям. Ако пък дадете направо линк, за да си поръчам целия комплект с никотина и разните други джаджи, ще е супер, че съм много неориентиран а и в дълбоката провинция.......И все пак колкото и да са безвредни тези цигари е голяма простотия да се ползват на места, на които традиционно не се пуши, като училища, болници, съдебни зали и т.н. Оня ден бях на една презентация и половината участници извадиха електронни цигари и като се започна едно пушене, все едно сме в някое кафене до Босфора.....
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Препоръчвам ти да отидеш в някоя от (вярно!) много малкото фирми, където ще ти обърнат внимание, а не просто да поръчаш по интернет... да отидеш и да пробваш на място... защото ако пушиш тежки цигари, вероятно досега са ти давали да пробваш макс до 18мг, а те е нормално да са ти слаби... към момента стандартното "най-силно" е 24мг... това може би ще ти се стори по-добре... има вкус "боро", което би трябвало да ти хареса...
Препоръчвам ти да не поръчваш директно от интернет по някакви конкретни препоръки на ел. пушач, щото различните хора са различни и понякога става "меча услуга" и оставаш с грешни впечатления...
Препоръчвам ти да не поръчваш директно от интернет по някакви конкретни препоръки на ел. пушач, щото различните хора са различни и понякога става "меча услуга" и оставаш с грешни впечатления...
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
24мг Деканг с вкус Давидофф направо те удря в капачите като опънеш
ecko_becko ако не усещаш добре аромата на никотиновата течност бих ти препоръчал да си смениш атомайзера с картомайзер. Моите наблюдения са, че картомайзера предава доста по-добре аромата.

ecko_becko ако не усещаш добре аромата на никотиновата течност бих ти препоръчал да си смениш атомайзера с картомайзер. Моите наблюдения са, че картомайзера предава доста по-добре аромата.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Дам, последно време картомайзъра е "хита на сезоня"... пък и като имаш опцията да сменяш нагревателите (взимаш си 5 броя резервни, примерно), общата цена идва още по-евтино в сравнение с 5 картомайзъра по отделно.
- ecko_becko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
- Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)
ръб написа:24мг Деканг с вкус Давидофф направо те удря в капачите като опънеш![]()

А относно никотиновата течност взех Dekang - Грозде 6мг. и малко повечко подърпах вчера може да се кача една идея нагоре мисля че 11мг. беше следващата.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
В МОЛ-а на Стамболийски ми казаха, че са отворили магазин на Innovation и ми казаха, че ти давали да опиташ вкусовете. Аз обаче както казах се отдръпнах от тая фирма, заради боклуците. Друг полезен съвет, който знае е, че е по-добре никотина да е по-гъст, а не като водичка, демек пушиш повече като е по-гъст. На Деканг моя е 18мг.
и за сега ми е добре, по-лек не съм опитвал, а направо такъв си взех. Както каза колегата, смени автомайзера /ако искаш де/ с картомайзер. 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Нещо подобно ползвам (eGo 1100mAh със Изпарител CE4):

С тая марка течности: http://www.la-vape.com/index-3eng.html

С тая марка течности: http://www.la-vape.com/index-3eng.html
E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тази съставка пропилен гликол, не се ли съдържа в антифриза, за който се твърди че е маса отровен?
Последна промяна kronos на 17 Ное 2012, 21:40, променена общо 1 път
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Колеги моля синтезирайте най доброто като:
1.Ел цигара - марка, вид
2.Консумативи - марка, качество
И Аз искам да си взема само дет нито разбирам ква марка а да не говорим за консумативите...
Ако някой знае и да препоръча някой магазин във Варна или по нета...
Благодаря ви
1.Ел цигара - марка, вид
2.Консумативи - марка, качество
И Аз искам да си взема само дет нито разбирам ква марка а да не говорим за консумативите...
Ако някой знае и да препоръча някой магазин във Варна или по нета...
Благодаря ви
kronos написа:Тази съставка пропилен гликол, не се ли съдържа в антифриза, за който се твърди че е маса отровен?
Бъркаш се с етилен гликол-а- той е силно отровен. Не че пропилен-а е напълно безвреден- вреден си е, но е далеч от етилен-а. И да- пропилен-а се слага в антифриза, но като заместител на силно отровния етилен.
- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Някой на ясно ли е как да различаваме течностите менте и истинските. Скоро си бях купил от един китаец (магазинче на "Битоля") и все едномпушех антифриз, нямаше никакъв етикет на шишенцето.
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Аз пък не мога да намеря Деканг в Студентски.Течностите,които продават тук са повече от отвратителни !