Електронна цигара - що е то...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: Електронна цигара - що е то...

Мнение от randity » 15 Ное 2012, 21:10

Точно за това, но не и на тази фирма. Пълен боклук, след няма и 2 седмици дърпане накрая все едно бях запалил найлон и дишах от него - сиреч - смрат на разтопено. Смених го с някакъв друг и за сега няма проблеми, ще видим за напред.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 15 Ное 2012, 22:56

"това прозрачното, дето се пълни" се нарича картомайзер. Атомайзера ползва "филтърчета" (резервоарчета), които се вкарват отгоре на цигарата.

Доста хора си възстановяват картомайзерите за още по-дълга употреба с различни методи. Някои ги напъват на сухо да обгорят наслояванията по нагревателя, други ги промиват с гореща вода. А трети просто си купуват нов. 9 лв струва все пак. На месец не е кой знае к'во :)

Снощи бях у един приятел да почерпи за дъщеричка. Идва момента да се пуши :D и гледаш как почват 5-6 човека да обличат якета, да търсят запалки и се бутат един в друг на малката тераса да пушат папироси :D а аз вътре до каминката си дърпам блажно и им се хиля :D

Много се радвам, че ме светнаха за тея цигари и не искам и да помирисвам обикновена цигара повече. Забелязах, че тея дни някой като седне до мен с обикновена цигара почва чак да ме дразни миризмата :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 15 Ное 2012, 23:19

Да се "похваля" :) след бая чудене и чесане по тила накрая се сдобих с това eGo-T Red Kiwi 650mAh батерия два филтъра, USB зарядно и калъф кожен + течност на Деканг-Грозде за 55лв.

Изображение

От след обяда не съм пипал истински фас и се надявам скоро да не ми се наложи за по сигурно имам една кутия в шкафа(предполагам повечето знаят какво е сутрин да няма цигари). Благодаря на отзовалите се колеги !!! Ако имате някакви насоки и препоръки по конкретния модел ще се радвам да ги споделите. А аз започвам да трупам опит :smoke: :smoke: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 15 Ное 2012, 23:26

Вие ме хвърлихте в тъч. Пуша възможно най-тежките цигари (Червено Лъки, Червено Боро и разни подобни) и ми се ще да си намеря някаква електронна цигара с подобен вкус. До сега тези които са ми давали да опитам разни приятели, са ми много леки и за това се бях отказал, но сега отново се замислям. Ако пък дадете направо линк, за да си поръчам целия комплект с никотина и разните други джаджи, ще е супер, че съм много неориентиран а и в дълбоката провинция.......И все пак колкото и да са безвредни тези цигари е голяма простотия да се ползват на места, на които традиционно не се пуши, като училища, болници, съдебни зали и т.н. Оня ден бях на една презентация и половината участници извадиха електронни цигари и като се започна едно пушене, все едно сме в някое кафене до Босфора.....
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Ное 2012, 23:30

Препоръчвам ти да отидеш в някоя от (вярно!) много малкото фирми, където ще ти обърнат внимание, а не просто да поръчаш по интернет... да отидеш и да пробваш на място... защото ако пушиш тежки цигари, вероятно досега са ти давали да пробваш макс до 18мг, а те е нормално да са ти слаби... към момента стандартното "най-силно" е 24мг... това може би ще ти се стори по-добре... има вкус "боро", което би трябвало да ти хареса...

Препоръчвам ти да не поръчваш директно от интернет по някакви конкретни препоръки на ел. пушач, щото различните хора са различни и понякога става "меча услуга" и оставаш с грешни впечатления...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 15 Ное 2012, 23:39

24мг Деканг с вкус Давидофф направо те удря в капачите като опънеш :D

ecko_becko ако не усещаш добре аромата на никотиновата течност бих ти препоръчал да си смениш атомайзера с картомайзер. Моите наблюдения са, че картомайзера предава доста по-добре аромата.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Ное 2012, 23:42

Дам, последно време картомайзъра е "хита на сезоня"... пък и като имаш опцията да сменяш нагревателите (взимаш си 5 броя резервни, примерно), общата цена идва още по-евтино в сравнение с 5 картомайзъра по отделно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38 730dA 184Hp '00- Black Pearl :)
Мечтае да кара: X5 Le Mans :):):)

Мнение от ecko_becko » 16 Ное 2012, 9:34

ръб написа:24мг Деканг с вкус Давидофф направо те удря в капачите като опънеш :D

ecko_becko ако не усещаш добре аромата на никотиновата течност бих ти препоръчал да си смениш атомайзера с картомайзер. Моите наблюдения са, че картомайзера предава доста по-добре аромата.

:yes: Ще пробвам и ще споделя и аз впечатления. Иначе за сега от един ден пушене мога да кажа, че съм доста доволен. Основните притеснения бяха свързани със сутрешния никотинов глад който изпитвам, като заклет пушач от бая години (малко над 15 8) ) ако пропусна до обяд да запаля след това съм като обладан :twisted: от злия дух :). Тази сутрин е по добре от очакваното за сега се чувствам добре :mhihi:.
А относно никотиновата течност взех Dekang - Грозде 6мг. и малко повечко подърпах вчера може да се кача една идея нагоре мисля че 11мг. беше следващата.

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 16 Ное 2012, 11:51

В МОЛ-а на Стамболийски ми казаха, че са отворили магазин на Innovation и ми казаха, че ти давали да опиташ вкусовете. Аз обаче както казах се отдръпнах от тая фирма, заради боклуците. Друг полезен съвет, който знае е, че е по-добре никотина да е по-гъст, а не като водичка, демек пушиш повече като е по-гъст. На Деканг моя е 18мг. :conf: и за сега ми е добре, по-лек не съм опитвал, а направо такъв си взех. Както каза колегата, смени автомайзера /ако искаш де/ с картомайзер. :yes:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 Ci

Мнение от st.George » 17 Ное 2012, 21:02

Нещо подобно ползвам (eGo 1100mAh със Изпарител CE4):

Изображение

С тая марка течности: http://www.la-vape.com/index-3eng.html
E46 Ci :owned:
E46 318i m43b19 :arrow: SOLD!
E36 318i m40b18 :arrow: SOLD!

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 17 Ное 2012, 21:39

Тази съставка пропилен гликол, не се ли съдържа в антифриза, за който се твърди че е маса отровен?
Последна промяна kronos на 17 Ное 2012, 21:40, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от Peter Angelov » 17 Ное 2012, 21:40

Колеги моля синтезирайте най доброто като:
1.Ел цигара - марка, вид
2.Консумативи - марка, качество

И Аз искам да си взема само дет нито разбирам ква марка а да не говорим за консумативите...
Ако някой знае и да препоръча някой магазин във Варна или по нета...

Благодаря ви

Аватар

Мнение от F3P » 17 Ное 2012, 22:17

kronos написа:Тази съставка пропилен гликол, не се ли съдържа в антифриза, за който се твърди че е маса отровен?

Бъркаш се с етилен гликол-а- той е силно отровен. Не че пропилен-а е напълно безвреден- вреден си е, но е далеч от етилен-а. И да- пропилен-а се слага в антифриза, но като заместител на силно отровния етилен.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 20 Ное 2012, 16:01

Някой на ясно ли е как да различаваме течностите менте и истинските. Скоро си бях купил от един китаец (магазинче на "Битоля") и все едномпушех антифриз, нямаше никакъв етикет на шишенцето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Ное 2012, 16:41

Аз пък не мога да намеря Деканг в Студентски.Течностите,които продават тук са повече от отвратителни !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата