Ляв / десен волан ?
Модератор: Общи модератори
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Re: Ляв / десен волан ?
exotique написа:аз бих си взел само АТВ или мотор с десен воланпак е по-евтино,ма нема поне да обръщам диркцията

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
Vra4anin написа:Не че нещо, ако колата е направена (обърната) като хората и продавача си обяснява, че е обръщата - няма проблем, все тая от къде е, ма има такива, които спестяват тази информация.
от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Не знам за ладата , но има едни руски автомобили , МПСта по-точно които се произвеждат САМО с десен волан . Реално бройки с ляв волан няма 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
rottweiler написа:от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките
те да са ти проблема, все пак не пречат на никой... мен ме дразнят като са икономисали от смяна на фаровете

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Тва са фаровете не е довод, щото проблема е повсевместен и няма значение ляв волан или десен волан... в процентно съотношение, колите с десен волан и нерегулирани фарове са В ПЪТИ по-малко от тия с ляв волан и нерегулирани фарове 
Дай нещо друго...

Дай нещо друго...
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
мхм дори процента на LHD коли с RHD фарове е по-голям, вторник от Русе до Варна направо ме завариха
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Ако беше с десен волан нямаше да ти е толкова гадно - завърташ се надясно и си гледаш банкета 

- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките
[/quote]
Nissan Navara D22 чистачките му са както на кола с ляв волан.

Nissan Navara D22 чистачките му са както на кола с ляв волан.

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Поредната безмислена тема и излишни разсъждения-едните си знаят едно,другите друго и истината е някъде там както се твърдеше в Досиетата Х 

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
a още по смешно ми става като видя някои играч вместо да обърне волана или вземе нормална таква си платил в кат за хубав номер,тва позьорството в бг е яка работа
а още по голяма мания е гледах един репортаж по тв. за някви реисове в бургас или варна са били,та частна фирма която обслужва градската мрежа или нещо подобно, са внесли пътнически автобуси десняци
които като спират на спирката разтоварват народа директно на улицата при автомобилите а през това време ауспуха бие към спирката с хората които си чакат....no coment

а още по голяма мания е гледах един репортаж по тв. за някви реисове в бургас или варна са били,та частна фирма която обслужва градската мрежа или нещо подобно, са внесли пътнически автобуси десняци

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
martin_g60 написа:Поредната безмислена тема и излишни разсъждения-едните си знаят едно,другите друго и истината е някъде там както се твърдеше в Досиетата Х
Защо да е безсмислена . Едни ще се забавляват с лафовете дет нахвърляхме ... други ще се почувстват по-тежки , над тия мизерници с десния волан . . . също като в някоя тема за газ/бензин някой влизат веднага със - кат немаш пари за бензин на БМВто си купи гоуф

Аз в тази тема съм писал само глупости , щот е номер 45 за тия волани и ако някой реално го интересува нещо повече от резултата , ще ползва търсачката и ще намери квото му трябва . И само да отбележа - след като не е забранен в нито една странта противоположната дирекция , значи не е чак такава химера .
Спете спокойно - нема да ви блъснем ... поне не челно

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Шефа ми има кола с десен волан. Много е доволен, каза че бързо е свикнал да я кара. Единствено извънградско е кофти. Но пълно щастие няма.
- smg
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi 20VTQ
- Мечтае да кара: SSME
Всъщност има пълно щастие.
Взимаш си кола по джоба и не се опитваш да надскачаш възможностите си.
Взимаш си кола по джоба и не се опитваш да надскачаш възможностите си.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Нали знаете че забраняване на регистрацията на автомобили с десен волан е да не кажа невъзможна. Никъде в ЕС го няма това...
Друго като казвате че са толкова опасни знаете ли каква е статистиката за тази година - 3 инцидента с такива коли, и трите без сериозни щети.
Принципно и аз съм против да се карат леки коли с десен волан!
Но това дето го говорите със сменянето на скоростите... ми покарайте и ще си смените мнението, аз доста често съм се качвал от едното на другото и отваряне на вратата няма
Пък и ако сте гледали някои автомобилни предавания и там постоянно сменят ту ляво ту дясно.
Баща ми има джип Мицубиши Паджеро което се ползва за гората и теглене на платформа с кола. При първото платна няма, при второто за изпреварване не може да става дума
Купи го понеже с лява дирекция са доста малко точно тези паджерота и разликата в цената беше над 5хил.
Друго като казвате че са толкова опасни знаете ли каква е статистиката за тази година - 3 инцидента с такива коли, и трите без сериозни щети.
Принципно и аз съм против да се карат леки коли с десен волан!
Но това дето го говорите със сменянето на скоростите... ми покарайте и ще си смените мнението, аз доста често съм се качвал от едното на другото и отваряне на вратата няма

Пък и ако сте гледали някои автомобилни предавания и там постоянно сменят ту ляво ту дясно.
Баща ми има джип Мицубиши Паджеро което се ползва за гората и теглене на платформа с кола. При първото платна няма, при второто за изпреварване не може да става дума

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
аз тея ги карам из двора само за последно причастие
ама тук от 4-5дни си карам едно е46 пак из двора... да дава ток на останалите...ми става за даване на ток 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782