Ляв / десен волан ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

С каква дирекция е вашият автомобил?

лява
250
95%
дясна
12
5%

Общо гласове : 262
ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Re: Ляв / десен волан ?

Мнение от А.Марчев » 20 Окт 2011, 15:49

exotique написа:аз бих си взел само АТВ или мотор с десен волан :mhihi: пак е по-евтино,ма нема поне да обръщам диркцията :wave:

:ahah:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 20 Окт 2011, 17:16

Vra4anin написа:Не че нещо, ако колата е направена (обърната) като хората и продавача си обяснява, че е обръщата - няма проблем, все тая от къде е, ма има такива, които спестяват тази информация.

от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките :dunno:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2011, 17:20

Не знам за ладата , но има едни руски автомобили , МПСта по-точно които се произвеждат САМО с десен волан . Реално бройки с ляв волан няма :mhihi:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Окт 2011, 17:23

rottweiler написа:от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките :dunno:

те да са ти проблема, все пак не пречат на никой... мен ме дразнят като са икономисали от смяна на фаровете :banghead: че някои дори не си правят и труда поне да ги регулират за нашето движение и левия им свети твърде високо :bang: ама нали трябва да е евтино- на кой ли му пука за другите на пътя...
Изображение
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Окт 2011, 17:38

Тва са фаровете не е довод, щото проблема е повсевместен и няма значение ляв волан или десен волан... в процентно съотношение, колите с десен волан и нерегулирани фарове са В ПЪТИ по-малко от тия с ляв волан и нерегулирани фарове ;)

Дай нещо друго...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 20 Окт 2011, 17:49

мхм дори процента на LHD коли с RHD фарове е по-голям, вторник от Русе до Варна направо ме завариха
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2011, 17:55

Ако беше с десен волан нямаше да ти е толкова гадно - завърташ се надясно и си гледаш банкета :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 20 Окт 2011, 18:09

от всичките перфектно обърнати досега не съм видял на нито една да не са наопаки чистачките :dunno:[/quote]

Nissan Navara D22 чистачките му са както на кола с ляв волан. :idea:
Изображение

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 20 Окт 2011, 18:12

Поредната безмислена тема и излишни разсъждения-едните си знаят едно,другите друго и истината е някъде там както се твърдеше в Досиетата Х :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 20 Окт 2011, 18:26

a още по смешно ми става като видя някои играч вместо да обърне волана или вземе нормална таква си платил в кат за хубав номер,тва позьорството в бг е яка работа :mhihi:
а още по голяма мания е гледах един репортаж по тв. за някви реисове в бургас или варна са били,та частна фирма която обслужва градската мрежа или нещо подобно, са внесли пътнически автобуси десняци :shock: които като спират на спирката разтоварват народа директно на улицата при автомобилите а през това време ауспуха бие към спирката с хората които си чакат....no coment

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Окт 2011, 18:31

martin_g60 написа:Поредната безмислена тема и излишни разсъждения-едните си знаят едно,другите друго и истината е някъде там както се твърдеше в Досиетата Х :wave:

Защо да е безсмислена . Едни ще се забавляват с лафовете дет нахвърляхме ... други ще се почувстват по-тежки , над тия мизерници с десния волан . . . също като в някоя тема за газ/бензин някой влизат веднага със - кат немаш пари за бензин на БМВто си купи гоуф :kuku:
Аз в тази тема съм писал само глупости , щот е номер 45 за тия волани и ако някой реално го интересува нещо повече от резултата , ще ползва търсачката и ще намери квото му трябва . И само да отбележа - след като не е забранен в нито една странта противоположната дирекция , значи не е чак такава химера .
Спете спокойно - нема да ви блъснем ... поне не челно :ok:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 20 Окт 2011, 18:34

Шефа ми има кола с десен волан. Много е доволен, каза че бързо е свикнал да я кара. Единствено извънградско е кофти. Но пълно щастие няма.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 20 Окт 2011, 18:54

Всъщност има пълно щастие.
Взимаш си кола по джоба и не се опитваш да надскачаш възможностите си.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 20 Окт 2011, 18:58

Нали знаете че забраняване на регистрацията на автомобили с десен волан е да не кажа невъзможна. Никъде в ЕС го няма това...
Друго като казвате че са толкова опасни знаете ли каква е статистиката за тази година - 3 инцидента с такива коли, и трите без сериозни щети.
Принципно и аз съм против да се карат леки коли с десен волан!
Но това дето го говорите със сменянето на скоростите... ми покарайте и ще си смените мнението, аз доста често съм се качвал от едното на другото и отваряне на вратата няма :mhihi:
Пък и ако сте гледали някои автомобилни предавания и там постоянно сменят ту ляво ту дясно.

Баща ми има джип Мицубиши Паджеро което се ползва за гората и теглене на платформа с кола. При първото платна няма, при второто за изпреварване не може да става дума :mhihi: Купи го понеже с лява дирекция са доста малко точно тези паджерота и разликата в цената беше над 5хил.
Изображение

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 20 Окт 2011, 19:02

аз тея ги карам из двора само за последно причастие :mrgreen: ама тук от 4-5дни си карам едно е46 пак из двора... да дава ток на останалите...ми става за даване на ток :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата