обикновено АГУ vs газов инжекцион
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: обикновено АГУ vs газов инжекцион
kemakozeE36, едно си знаеш и него си го баеш. Само камази са ти в главата. Нито едни смислен аргумент не каза. Демек спора е безмислен с теб. Жал ми е за такива като тебе, дървени философи.
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
shpeki написа:kemakozeE36, едно си знаеш и него си го баеш. Само камази са ти в главата. Нито едни смислен аргумент не каза. Демек спора е безмислен с теб. Жал ми е за такива като тебе, дървени философи.
Саламе шпеков ти сигурно си философ от хром-ванадиева сплав и то много остър при това

Карай си газовия котлон и не ме занимавай мене, явно съм голям балък щом мога да си карам колата на бензин

Това, че не ти се спори говори лошо за тебе.В спора се ражда истината, колкото и безмислен да е той.Все ще се стигне до нещо, но трябва да плюеме по някой и да си мислиме че сме велики
Дай ако искаш да ти дам едно кюмбе имам долу в мазето на дърва да си караш.И едни стари дограми имам и тях ще ти ги дам

Аз тука изразявам лично мнение и двама-трима скачат веднага, такива едни като тебе поцинковани философи, не, не можело, не е било възможно, нямало как да стане, ти си тъп щото караш на бензин и т.н. Ми хубаво, пожелавам ви безавариини километри с газовото и ходи си дай гърнетата на водосвет в някоя църква да не гният много, че тая газ как ги яде...

Anordetic написа:Като чуя за обикновена газова уредба и ми прилошава...може би защото съм виждал пряко последствията от такова "благо". Бащата взе преди години Е39-ка, на която имаше газово, но не работеше. Ама нали не разбирахме от БМВ, взехме я. И почна приключението - дебитомер, свещи, датчици, диагностики, махане на разни тръби от инсталацията(свалихме всичко), филтър на картерни газове, о-рингове на всмукателния колектор...какво да ви кажа, позакърпи се работата след уникално много нерви и още толкова средства...но разсипан мотор, какво да ви кажа. Затова ако ще е гарга да е рошава - стойте си на бензинИ все пак, ако сте навити за газ добре е да си е инжекцион - по-сигурна работа на мотора, по-малко загуба на мощност, добър разход
Ноо, всеки решава за себе си, нали така
Що не почнахте и колегата да го храните, а?
Същото нещо го казах и аз, но по малко по-различен начин обаче трябва всички да ми се нахвърлят както винаги.отклоних се много поради намесата на един колега(с който се разбрахме в крайна сметка) и един чугунен философ. Най-големия идиотизъм е в мерцедес форума, следващата е тука

- go6o_lud
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: x5 e53 3.0 d
Темата не е бензин vs газ
Ама вие пак почнахте старата песен на нов глас.. 

To be the best, you have to fight to beat the best !!!
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
go6o_lud написа:...мненията за и против обикновено АГУ...
това спомняш ли си го

- ivo_love_pivo
- Потребител
-
- Кара: 318d E46
- Мечтае да кара: Без да спира
Работя в МСМ ГАЗ и произвеждаме газови бутилки. Мога да ви уверя, че това са доста големи митове, че гърмят бутилките като бомби. Имам и доста голямо клипче с изпитание на огън. Слага се пълна бутилка върху две големи горелки и след 30 мин. на много силен огън клапана за свръх налягане сработва изпуска се газ и това е. Не гърмят лесно дори и на 110 атмосфери.
А по темата мога да кажа, че имах обикновена газова уредба и колата ми гореше 15/100 градско и 12/100 извън. Сложих си газов инжекцион и разхода ми падна 7~8/100 извън градско и 10~11/100 градско. И двете ми уредби са италиански Lovato.
А по темата мога да кажа, че имах обикновена газова уредба и колата ми гореше 15/100 градско и 12/100 извън. Сложих си газов инжекцион и разхода ми падна 7~8/100 извън градско и 10~11/100 градско. И двете ми уредби са италиански Lovato.

65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5