Дългоочакваната IKEA май не е толкова евтина?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Re: Дългоочакваната IKEA май не е толкова ефтина?

Мнение от deyan-enchev » 13 Сеп 2011, 16:07

Да не стане на 20 ти като отварянето на ЛИДЛ, блъсканица, линейки и о.О повсеместна паника.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 13 Сеп 2011, 16:48

deyan-enchev написа:Да не стане на 20 ти като отварянето на ЛИДЛ, блъсканица, линейки и о.О повсеместна паника.

Е те бабетата за дивани нема да се бият, ама за някой друг килим.... :mhihi:
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 13 Сеп 2011, 16:53

deyan-enchev написа:Да не стане на 20 ти като отварянето на ЛИДЛ, блъсканица, линейки и о.О повсеместна паника.

За пръв път влязох в Лидл (гоуемиО магазин) оня ден и съм отвратена ...минимално казано :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e31 850i ,f10 520d
Мечтае да кара: Детско багерче

Мнение от BMWgiunter » 13 Сеп 2011, 18:13

IKEA според мен си е супер як и удобен магазин,не знам защо толкова се филмирахте за цените ,първоначално е обявен един таван на цените ,който с продължение на месеци ще пада ,ще има наистина изгодни промоции според всеки джоб.До сега съм посещавал тази световно известна верига в две страни и наистина съм оставал доволен от качество-цена ,и това че отваря врати и в нашата нескопосана страница е в голям плюс.Това е моето мнение с което не целя да ангажирам никой с него ! :yes:
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 14 Сеп 2011, 14:35

Икеа в другите страни по принцип е магазин за хора, които нямат големи финансови възможности. Ако наистина цените ,които са обявени са истина, това е абсурдно.
Някой беше написал коментар...ако си наемеш камион и отидеш да си купиш тази кухня от Румъния, ще спестиш 1800 евро...което си е една кола настаро :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 14 Сеп 2011, 15:58

Ronka написа:

За пръв път влязох в Лидл (гоуемиО магазин) оня ден и съм отвратена ...минимално казано :paranoid:

И аз, и аз :mhihi: Отидох да взема прах за пране и олио, ама като влязох :shock: :shock: добре че са направили закуските да са в началото, че докато излезеш да се наядеш на аванта :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Сеп 2011, 16:43

Ronka написа:

В блъсканиците хората често (щат, не щат) се опознават по-добре, така да се каже :mrgreen: - та ти що не ми се обаде като ходи, а?! :winky: :lol:
Иначе (ако става дума само за пазаруване :mhihi: ) - всичко на Уидъуо (както е известен в Перник :lol: ) ми харесва, освен това, че е много малък :)

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 14 Сеп 2011, 17:07

flame написа:В блъсканиците хората често (щат, не щат) се опознават по-добре, така да се каже :mrgreen: - та ти що не ми се обаде като ходи, а?! :winky: :lol:
Иначе (ако става дума само за пазаруване :mhihi: ) - всичко на Уидъуо (както е известен в Перник :lol: ) ми харесва, освен това, че е много малък :)

Стига бре, кое ти хареса, аз не бях чувала повечето марки, а другите не успях да ги прочета :mhihi:
С кой да се опознавам...с 80 годишни... като отворят на 20-ти Икеа-та ще отида...барем бАрна нещо ...на промоция :smoke:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Сеп 2011, 17:14

Ronka написа:... като отворят на 20-ти Икеа-та ще отида...барем бАрна нещо ...на промоция :smoke:

намери си хокеен екип с протекторите и каската, че може да не оживееш в блъсканицата :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 14 Сеп 2011, 17:28

Ronka написа:
flame написа:В блъсканиците хората често (щат, не щат) се опознават по-добре, така да се каже :mrgreen: - та ти що не ми се обаде като ходи, а?! :winky: :lol:

Стига бре, кое ти хареса, аз не бях чувала повечето марки, а другите не успях да ги прочета :mhihi:

Е ти са и мен доскоро не ме познаваше... :mrgreen:
Исках да кажа - това, че не си ги чувала/опитвала, не означава, че са лоши ;)

ms написа:
Ronka написа:... като отворят на 20-ти Икеа-та ще отида...барем бАрна нещо ...на промоция :smoke:

намери си хокеен екип с протекторите и каската, че може да не оживееш в блъсканицата :mhihi:

Ц, ц, ц! Каква е днешната младеж! :mhihi:
Вместо лично да окаже съдействие на едно лъчезарно и безпомощно момиче - той тръгнал мерки за безопасност да й препоръчва... :lol:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Сеп 2011, 17:43

flame написа:Ц, ц, ц! Каква е днешната младеж! :mhihi:
Вместо лично да окаже съдействие на едно лъчезарно и безпомощно момиче - той тръгнал мерки за безопасност да й препоръчва... :lol:

ти на кой викаш младеж бе :mhihi: :mhihi:
Съдействие на лъчезарни и т.н. момичета оказвам винаги, но с редки изключения и блъскането в навалицата при откриване на магазин е точно такова изключение- може да не съм особено умен, но поне не съм идиот да се бутам в навалицата :winky:

ПС: и сега се очаква "лъчезарното и безпомощно момиче" да ми стъжни живота :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 14 Сеп 2011, 21:00

В Икеа промоции няма...или поне не това, което останалите магазини разбират под промоция ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 14 Сеп 2011, 23:26

ms написа:

по скоро си пази чантата,че като отваряха карфур с тея банани за 20 стинки бая пенсий изпищяха от джепчий в мелето,един френд е охрана там,от него го знам

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 15 Сеп 2011, 19:45

Абе ще дам един прост пример: Тиган в австрия го купих 5 евро - тук абсолютно същия в каталога е 30лв! Ай сиктир!!! Писна ми да ме цакат с топла бира още от комунизма :yes:
В Австрия ХОТ-ДОГ 0.50цента тук 3лв
Нема да ме спечелят като клиент нито в австрийската нито в наща ИКЕЯ :mhihi:

Знам че тук сме по-богати от австрийците да цакаме скъпо,ама то тия подигравки вече край нямат :evil:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 15 Сеп 2011, 20:17

madpetio написа:Абе ще дам един прост пример: Тиган в австрия го купих 5 евро - тук абсолютно същия в каталога е 30лв! Ай сиктир!!! Писна ми да ме цакат с топла бира още от комунизма :yes:
В Австрия ХОТ-ДОГ 0.50цента тук 3лв
Нема да ме спечелят като клиент нито в австрийската нито в наща ИКЕЯ :mhihi:

Знам че тук сме по-богати от австрийците да цакаме скъпо,ама то тия подигравки вече край нямат :evil:

В Германия хот дога е 1 евро, ама ти дават и една чаша в която можеш да си сипеш от 4-5 вида напитки, колкото пъти си искаш.
Аз като ми се случи да ходя в ИКЕА, не пропускам да хапна, щото е без пари.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата