БТВ Бензин в кръвта

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: БТВ Бензин в кръвта

Мнение от Е.Димитров » 26 Юни 2011, 13:04

rocco325 написа:Съжалявам че сте със смесени чуства за репортажа, явно не сме се справили добре, но ако бях излязъл на улицата без гражданска и технически на колата да ме снимат щяхме да завършиме репортажа във второ рпу с прангите, нито имаше как и да ме догонят с маздата да ме снимат в движение между колите как се завирам. Очите ми са подути и съм изгорели от запален спирт вежди и мигли, но другия път ако искате да гледате азис и китаеца от изгорелото да говорят ще съм без очила.... коментара с 285 не се отнася за е30 и само да Ви кажа, щото репортажа е нарязан, и все пак още не съм толква спрял че да го направя с е30. Но и няма как да поканя никой от тук, защото съм изгонен от форума офицялно за дето не търпя разни такива като Е.Димитров да говорят за майка ми : Shondy се казвам за тези дето не ме познаха кой съм...

П.П. Приателю Е.Димитров, криех се или не като незнаеш не коментирай, най-лесно ми е да бях написал от майка се крия, ама дали не е твойта ... дръжте се на ниво моля Ви!

колега,приятелю,знаеш че казаното е шега,даже много добре го знаеш,просто е шега,която бих приложил за себе си,без никакви лоши чуства :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 26 Юни 2011, 14:26

Тоя водещия нещо много акъл дава...относно полицая: евала! Рядко се срещат такива като него.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 26 Юни 2011, 20:05

Може да е имало бъзици по адрес на учасниците в предаването, но никой не е писал нещо с умисъл или подигравка, репортажа беше страхотен, ако не е станало ясно, хубаво е, че има хора които събират кураж да изразят пред медиите това, което всички споделят като страст към високите скорости :yes:
Никой не мое ма връне на селу!

Предишна

Назад към Извън Темата