БТВ Бензин в кръвта
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Re: БТВ Бензин в кръвта
rocco325 написа:Съжалявам че сте със смесени чуства за репортажа, явно не сме се справили добре, но ако бях излязъл на улицата без гражданска и технически на колата да ме снимат щяхме да завършиме репортажа във второ рпу с прангите, нито имаше как и да ме догонят с маздата да ме снимат в движение между колите как се завирам. Очите ми са подути и съм изгорели от запален спирт вежди и мигли, но другия път ако искате да гледате азис и китаеца от изгорелото да говорят ще съм без очила.... коментара с 285 не се отнася за е30 и само да Ви кажа, щото репортажа е нарязан, и все пак още не съм толква спрял че да го направя с е30. Но и няма как да поканя никой от тук, защото съм изгонен от форума офицялно за дето не търпя разни такива като Е.Димитров да говорят за майка ми : Shondy се казвам за тези дето не ме познаха кой съм...
П.П. Приателю Е.Димитров, криех се или не като незнаеш не коментирай, най-лесно ми е да бях написал от майка се крия, ама дали не е твойта ... дръжте се на ниво моля Ви!
колега,приятелю,знаеш че казаното е шега,даже много добре го знаеш,просто е шега,която бих приложил за себе си,без никакви лоши чуства

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Тоя водещия нещо много акъл дава...относно полицая: евала! Рядко се срещат такива като него.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Може да е имало бъзици по адрес на учасниците в предаването, но никой не е писал нещо с умисъл или подигравка, репортажа беше страхотен, ако не е станало ясно, хубаво е, че има хора които събират кураж да изразят пред медиите това, което всички споделят като страст към високите скорости 

Никой не мое ма връне на селу!
63 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5