....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Биете ли жена/мъжа си?

да, веднъж в седмицата/месеца
22
7%
да, веднъж в годината
5
2%
да, случвало се е веднъж/два пъти
38
12%
не!!!
61
19%
не, не съм и посягал никога, но ми се е искало!
119
37%
не, не ми е минавало и през ум
77
24%

Общо гласове : 322

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: ДОМАШНО НАСИЛИЕ: Посягали ли сте на половинката си?

Мнение от ms » 02 Май 2011, 19:01

SKISA написа:...
ще и мине,после ще се въоръжи и ще ме издебне в най-безметежния ми среднощен сън и ще ми отвори трето око на челото....! заеби да се самозакопавам...

за да избегнеш такива рискове ти остава да я издебнеш първи- друг вариант няма :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 3,0 2008
Мечтае да кара: M5

Мнение от koldi bmw320 i » 02 Май 2011, 19:05

7 години от както сме заедно,нито веднъж не съм я удрял,за сметка на камината от гипсокартон :mrgreen: :mrgreen:
"Заменям жена-100 кг.,за две по 50кг.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 02 Май 2011, 19:28

Аз съм се бил с жената на колегата :mhihi: Тя е жълта книжка, веднъж разпиваме в махленския рок-пъб и сме компания 10ина човека. Изведнъж изневиделица влетява въпросното същество и хваща сервитьорката за косата опъна и главата назад и и рече нещо от сорта на "тебе ся рошавия/бармана/ ше ти го тури, моя мъж го остави" и излезе. Момичето страшно се разстрои и цяла вечер плака. Колегата остана да допие. След половин час тая пак влетява в култовия бар ТИМИ и тоя път сграбчва за косата една от мацките на масата. А на тая мацка косата не и е ква да е, а беше нароила една камара пари да си я удължава. И граби с 2те шепи яко и опъва. Аз я хващам с 2те ръце за китките и гледам да я държа поне да не я скубе. През тва време рошавия се залива от смях, а колегата се засилва от бара /2-3 метра/ да вкарва баници на жена си. Тва шоу продължи няколко минути.

Ей тука ше се цитирам от една друга тема къде бях писал за същия бар:

Подсети ме за един познат, който също като теб е над нещата - неговата идея фикс е да се занимава с кръчмарство, въпреки десетината фалита до сега (но как го прави ). Взема някакво заведение под наем, зарежда го, отваря и си бачка. Няма РИОКОЗ, няма ДВСК, няма НОИ, касови апарати, лицензи, трудов договор за "добика" (сервитьорката, ударението е на И-то), сипва алкохол от някакви PVC-шишета, често псува и отупва клиентите си... Един ден му влезнах в заведението през деня, в работно време, ама облечен с костюм. Оня, завалийката, така се хвана за сърцето като ме видя на вратата просто не мога да ви го опиша, нема ме разберете, като не сте видяли оня поглед, който аз видях, все едно беше влязъл оня с черната качулка и коса в ръката. :help:

Дано някой от зелените да не ме кара да правя лицеви опори за спам.

Сега по същество - категорично съм против физическото насилие във всякакви негови форми. Имах по-голям брат и до 16тата си година ви е бедна фантазията колко бой съм изял. Тогава се хванах с железата и на брат ми взе да му става сложно. Иначе бившата ми така ме е ядосвала, че направо мога да изгърмя отвътре. Като се е случвало така, се изстрелвам в хола, отварям барчето на секцията и правя 200гр. екс от първия концентрат, който ми попадне (а по принцип пия само бира, концентрат мн. рядко). Не съм и посягал никога.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 02 Май 2011, 21:29

Бившата е яла 1-2 шамара заслужени,настоящата още не,ама май скоро ще яде :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Мнение от Ba4oIlia » 02 Май 2011, 21:59

:dummy: ... грехота е да биеш жената без да я псуваш ...

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Май 2011, 9:57

А какво значение има, че е жена? Малко дискриминация а? Ще кажете "Ама те са по-слабият пол" - ами щом са, тогава да си траят, а когато не си траят - да си носят последствията. Като са по-слабите, да не мрънкат постоянно как всичко ги дискриминира, как се говори за тях постоянно като за предмет и че нищо не могат да правят освен да перат и готвят.
Значи аз съм твърдо против боят на жени, не знам и аз защо и досега не мога да си обясня сам на себе си при положение, че съм имал хиляди предпоставки за това. Като си мъж и като се репчиш на някой по-голям от теб нали знаеш какви ще са последствията - следователно не го правиш или му говориш с тон с който да можеш лавираш. Нали? Или греша? Не му се репчиш насреща и не му се дзвериш, като някой невменяем питбул , а ако го правиш и като изядеш 2-3 тупалки , не ходиш да мрънкаш, че са те набили... при това заслужено! Щом искат да се смятат за равноправни, то тогава като се прави на отворена трябва да яде шамари (не юмруци-зависи от теглото на индивида, разбира се има ги и по над 100 кила, гребкини, боксьорки, щангистки и т.н.) Както казах по горе, имал съм хиляди предпоставки да намлатя... ама не да ударя шамар, а да намлатя както си требе с тупалки и ритници даденият обект, но не съм го правил, не знам как при положение, че усещам как ми пада пердето. Както казаха колегите, фира са дали много вещи вече(най-фрапиращия е лаптоп за 1500 лв.) и "дамите" би трябвало да са благодарни на тях.
Мое мнение е, че жените са равноправни и че те не са просто предмет, не са слугини и т.н. Както сме се пръкнали ние на този свят, така и те. Малко по-глобално на нещата трябва да се гледа - мое мнение. Но когато стане въпрос за равноправие - нека да се доведат нещата до край.

EDIT: Гласувал съм с: -не, не съм и посягал никога, но ми се е искало! 35% [ 59 ]x
Последна промяна Fixxxer на 03 Май 2011, 10:04, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 03 Май 2011, 10:03

И на мен феминизмът ми е малко смешен като идейно движение - хем идеята е да покажем, че сме равни с мъжете, хем да си издействаме някои "бонуси", щото сме малко "по-така" от мъжете :mhihi:
Playboy е долна гавра с нежната половина от човечеството, а Playgirl е напълно заслужена утеха за изстрадалата майка, съпруга и работно момиче :lol:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Май 2011, 10:05

flame написа:И на мен феминизмът ми е малко смешен като идейно движение - хем идеята е да покажем, че сме равни с мъжете, хем да си издействаме някои "бонуси", щото сме малко "по-така" от мъжете :mhihi:
Playboy е долна гавра с нежната половина от човечеството, а Playgirl е напълно заслужена утеха за изстрадалата майка, съпруга и работно момиче :lol:

А, е т'ва е! :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Май 2011, 10:05

Fixxxer написа:Значи аз съм твърдо против боят на жени, не знам и аз защо и досега не мога да си обясня сам на себе си при положение, че съм имал хиляди предпоставки за това. Като си мъж и като се репчиш на някой по-голям от теб нали знаеш какви ще са последствията - следователно не го правиш или му говориш с тон с който да можеш лавираш. Нали? Или греша? Не му се репчиш насреща и не му се дзвериш, като някой невменяем питбул , а ако го правиш и като изядеш 2-3 тупалки , не ходиш да мрънкаш, че са те набили... при това заслужено! Щом искат да се смятат за равноправни, то тогава като се прави на отворена трябва да яде шамари (не юмруци-зависи от теглото на индивида, разбира се има ги и по над 100 кила, гребкини, боксьорки, щангистки и т.н.) Както казах по горе, имал съм хиляди предпоставки да намлатя... ама не да ударя шамар, а да намлатя както си требе с тупалки и ритници даденият обект, но не съм го правил, не знам как при положение, че усещам как ми пада пердето. Както казаха колегите, фира са дали много вещи вече(най-фрапиращия е лаптоп за 1500 лв.) и "дамите" би трябвало да са благодарни на тях.

Не очаквах, да прочета толкова малоумно мнение в темата.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Май 2011, 10:09

офф/
krystal написа:Не очаквах, да прочета толкова малоумно мнение в темата.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

'Щото твоето е най-умното сигурно. :mhihi: Обоснови се, като си толкова умна, не просто да сереш в темата, нали ;)
Последна промяна Fixxxer на 03 Май 2011, 10:13, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 03 Май 2011, 10:11

Па най-много обичам тея дето не могат да карат/паркират и след забележка с усмивка се репчат, и после се сърдят като почна да удрям по колата :mhihi:
Последна промяна ogata на 03 Май 2011, 10:12, променена общо 1 път
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 03 Май 2011, 10:12

Бе аз имам един приятел с гаджето му имат добри истории. Принципно той често им отупва прахта на жените щото лесно пали, и на мъже не е пестелив да кажеш че е страхливец не е. Та жената е състезателка по силов трибой, мисля че някви гюлета мяташе и добри шамари раздава на моя човек - пък и той и връща.
Един път не съм ги видял да се карат сериозно, отвреме навреме лек домашен спаринг и агресията е аут :mhihi:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 03 Май 2011, 10:23

Fixxxer написа:офф/
krystal написа:Не очаквах, да прочета толкова малоумно мнение в темата.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

'Щото твоето е най-умното сигурно. :mhihi: Обоснови се, като си толкова умна, не просто да сереш в темата, нали ;)

Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма. :!:

Потребител
Аватар

Мнение от Fixxxer » 03 Май 2011, 10:39

krystal написа:Един yравновесен човек, винаги ще излезе от ситyация, без намесата на сила. И не става въпрос за боя над жени, абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма. :!:

Да така е, но в днешни времена е многоооо трудно да бъдеш уравновесен. Дори и най-железния човек от към психика може да поддаде, дори най-тихия и спокоен човечец може. А и не може да слагаш цялото човечество под общ знаменател и да казваш този е уравновесен , онзи не. Аз съм против боят, но понякога нещата излизат извън контрол и точно тук е момента и на боя, това е крайната фаза. В предишното ми мнение боят го слагам винаги като крайна фаза, а и по принцип говоря за него винаги като крайна фаза - демек, когато всичко е опитано и вече нищо друго не остава освен него. Във всеки един от нас е заложено животинското, така сме устроени, за да може да се бориш и оцелееш, когато трябва. А това кой колко е уравновесен е много разтегливо понятие. И за твоята думичка, която си използвала "винаги", аз ще кажа "никога" не можеш да предвидиш каквато и да било ситуация. Само може да си мислиш, че си я предвидил , а когато стане така - това не означава че си успял.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Май 2011, 11:22

krystal написа:
Fixxxer написа:офф/

...абсурдно е да се толерира насилието под каквато и да било форма. :!:

А ако някой келеш ти налети на бой, че си го резнал на светофара примерно, ти да седиш и да го гледаш ли? Насилие, насилие, ама когато ти опитваш да се разбереш с думи, а отсреща не те чуват и тръгват с юмруците, аз го приемам като охлаждане на страстите :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата