от салт лейк сити до бостън

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Re: от салт лейк сити до бостън

Мнение от TPAKTOP » 09 Мар 2011, 1:17

acho.rs написа:
alx написа:хаха... за знаещите английски- попитах един приятел кво мисли по въпроса за дълъг път с жената и той ми прати това:

http://pic.chronictel.net/images/2xrj.jpg

:ahah: :ahah: :ahah: Не съм женен и момите с които пътувам си мълчат , но ако недай боже тръгна със сестра ми или баща ми е нещо подобно,че даже и по-зле :mhihi:

+1!
А проблема с пикаенето на жените верно е голям проблем! :shock: Дали има някой колега да се опита да го обясни научно?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 09 Мар 2011, 1:22

Дано не ти се наложи да караш в мъгла по тъмно, макар че по това време на годината при толкова дълъг преход сигурно ще видиш от всичко по малко... Изобщо не съм сигурен дали биха помогнали, понеже не съм пробвал лично, но може би си струва да си приготвиш едни жълти очила за мъгла за 5$, просто ей така за разсейване (самовнушение) ако попаднеш в такива условия...
Налагало ми се е да карам стотици километри без спиране в мъгла и е размазващо без значение дали е магистрала или двупосочен...
Успех!

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Мар 2011, 1:25

alx написа:хаха... за знаещите английски- попитах един приятел кво мисли по въпроса за дълъг път с жената и той ми прати това:

http://pic.chronictel.net/images/2xqj.jpg

Ужасно е! И затова на всички жени после се носи славата, че са такива :paranoid:
Но е и доста срещано мъжете да ходят до тоалетна по-често отколкото жените! А и отделно по магистралата ще видите само мъже, но не и жена 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 09 Мар 2011, 1:28

Натоварваш колата на специализирана фирма, занимаваща се с презови, вземаш си един полет до Бостън и си ти!

Хем ще е застрахована, хем няма да се трепеш по пътя...
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2011, 1:33

((:BuKcu:)) написа:

http://pic.chronictel.net/images/2xqj.jpg

Ужасно е! И затова на всички жени после се носи славата, че са такива :paranoid:
Но е и доста срещано мъжете да ходят до тоалетна по-често отколкото жените! А и отделно по магистралата ще видите само мъже, но не и жена 8)

Всичкото е майтап и важи най-вече за по-възрастните жени . Тези с които пътувам аз са много приятна компания - не пишкат , музиката яко а за скоростта грам не и прави впечатление (не че съм рейсър , де)
мъжете да ходят до тоалетна по-често

- да не кажа винаги . Мъжете винаги пият повече течности от жените и няма как ... а може и "простата да алармира" :mhihi:
А и отделно по магистралата ще видите само мъже, но не и жена 8)

- то за това и на картинката е написано - комфортабъл - за тези нужди и от там идва проблема :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 09 Мар 2011, 1:35

MatriX_Fucked написа:Натоварваш колата на специализирана фирма, занимаваща се с презови, вземаш си един полет до Бостън и си ти!

алх е писал, че превоза се е провалил, явно фирмата не може да изпълни поръчката

а и така се губи тръпката

да не говорим, че ако колата е експонат за тунинг шоу никога не бих я поверил в ръцете на някои потен тираджия :)
No bling at the Ring

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Мар 2011, 1:38

MatriX_Fucked написа:Натоварваш колата на специализирана фирма, занимаваща се с презови, вземаш си един полет до Бостън и си ти!

много късо е предизвестието. повечето фирми искат поне 7 дни. аз разбрах вчера че фирмата която трябваше да я превозва не може да поеме отговорност защото не може да я застрахова на сумата която струва а на доста по-малко (с което аз не съм съгласен). та намерих само една компания която би го направила "от днеска за утре" и за застрахована сума която аз искам но... поискаха $7500 при положение че ако го направиш 7 дни предварително е $1000 а 14 дни предварително е $500.

въпрос на принцип.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 09 Мар 2011, 2:01

((:BuKcu:)) написа:Ужасно е! И затова на всички жени после се носи славата, че са такива :paranoid:
Но е и доста срещано мъжете да ходят до тоалетна по-често отколкото жените!

За този проблем при мъжете си има лекарства! :mhihi: "Просто бъди мъж" :mrgreen:

((:BuKcu:)) написа: А и отделно по магистралата ще видите само мъже, но не и жена 8)

Жените си вършат работата клекнали и зад мантинелата е доста трудно да се фокусира при скорост подходяща за магистрали! :yes:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2011, 2:05

Жените си вършат работата клекнали и зад мантинелата е доста трудно да се фокусира при скорост подходяща за магистрали! :yes:

Е сега кажи как от М5ца,успя да го забележиш това нещо-не я карай толкова бавно , ще прегрее :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 09 Мар 2011, 2:08

TPAKTOP написа:

Абееее! Като гледам ти си ги фокусирал щом знаеш къде и как го правят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 09 Мар 2011, 2:13

acho.rs написа:Е сега кажи как от М5ца,успя да го забележиш това нещо-не я карай толкова бавно , ще прегрее :mhihi:

Карам бавно щото искам да пазя природата чиста и протестирам срещу високите цени на петрола! :lol: :lol:

((:BuKcu:)) написа: Абееее! Като гледам ти си ги фокусирал щом знаеш къде и как го правят :mhihi:

А за гледането на жени на магистралата в това действие - просто хоби! :mrgreen: :lol:
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Мар 2011, 2:22

TPAKTOP написа:Карам бавно щото искам да пазя природата чиста и протестирам срещу високите цени на петрола! :lol: :lol:

.. караш бавно щото ако караш бързо през 200км ще зареждаш... :mhihi: ако имам един проблем с е60 м5 това е че резервоара й е смешно малък за разхода които дава... и правиш струваш ама през ден зареждаш... което поне за мене е супер досадно...
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TPAKTOP » 09 Мар 2011, 2:25

alx написа:
TPAKTOP написа:Карам бавно щото искам да пазя природата чиста и протестирам срещу високите цени на петрола! :lol: :lol:

.. караш бавно щото ако караш бързо през 200км ще зареждаш... :mhihi: ако имам един проблем с е60 м5 това е че резервоара й е смешно малък за разхода които дава... и правиш струваш ама през ден зареждаш... което поне за мене е супер досадно...

Това съм го бях писал някъде из форума! Пълниш до дупка и ти изписва 280км до следващото зараеждане! :mrgreen: А какъв е резервоара на този Мерцедес? Доста интересно ми стана щото на спортните автомобили не им слагат много големи! НАли целта е колата да е лека?! :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Мар 2011, 2:30

alx написа:

Да бе , той Вайпъра харчи наполовина а Е63 АМГ хептем малко . . .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 09 Мар 2011, 2:33

alx - снимай го СЛа да го видим и ако направиш и клипче да го чуем, после може да ти пишем смс-и с вицове да те разсънваме докато пътуваш :D :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата