Нещо се замислям за Айпад

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Нещо се замислям за Айпад

Мнение от turieca » 10 Мар 2011, 19:13

martoto написа:
((:BuKcu:)) написа:Иначе аз ще изчакам да видя колко ще е цената в УК и операторите какво ще предложат, но сигурно цена под 500 паунда няма да има :(
Цените ще са същите като първото поколение. По спомен най-евтиния май беше £429.

ПП. За какво наистина ги ползвате тия таблети? Не мога да разбера тая еуфория по тях при положение че нищо не може да се прави пълноценно на тях. Няма full internet expirience, не може комфортно да се четат книги, не може да се пише нормално каквото и да било без допълнителна клавиатура, прекалено е голям за да се разнася наоколо и да се ползва за слушане на музика или пък навигация, не става и за гледане на филми - прекалено малък. Абе изобщо освен мода и като скъпа играчка, каква е причината хората да дават цяла торба пари за тоя тип devices? (говоря за form-factor, не за Apple vs the world :mhihi: )

Имам стойка за колата дори, няма такава навигация големия дисплей си казва думата.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 10 Мар 2011, 19:44

turieca написа:Имам стойка за колата дори, няма такава навигация големия дисплей си казва думата.
А, това е чудесен пример за лошо приложение. Та значи предполагам колата ти не е камион всъщност и съответно не си го сложил на предното стъкло (освен ако не караш изцяло по него, без да гледаш пътя :mhihi: ) Сложен е някъде по таблото и няма начин да не страдаш от следните проблеми:
- закрива ти 1/3 от таблото. За да е на оперативно разстояние от шофьора трябва да е някъде около централната конзола, следователно ти отнема достъпа до половината уреди по нея.
- намира се относително ниско и за да погледнеш текущите инструкций за навигиране, трябва да си отклониш погледа от пътя
- като паркираш някъде не вярвам да го оставяш в колата, сигурно имаш големи джобове за да го мъкнеш с теб. Или пък винаги чантата/раницата ти е неразделен аксесоар.

И предимства (едно едничко, самотно такова): голям екран, който позволява да виждаш по-голяма част от картата.

За да не съм голословен, ето една картинка как изглежда подобно нещо .

Е кажи ми сега наистина ли смяташ че iPad е по-удобен за навигация отколкото iPhone или някой smartphone със 4.3" екран?
Последна промяна martoto на 11 Мар 2011, 3:13, променена общо 1 път
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Х5 - Е53

Мнение от boregepco » 10 Мар 2011, 20:19

Ами утре сутринта почват продажбите на IPAD 2
Да видим тоя път ще има ли бой и колко ще продадат първия ден.

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Мар 2011, 21:40

vlad0 написа: Колкото до ФЛАША - залязваща технология, но до 1-2 години за съжаление ;)

какво ще рече залязваща? какво ще го замести?
иначе за мен без флаш почти няма смисъл да се купува каквото и да е за браузване

Потребител
Аватар

Мнение от jynkis » 10 Мар 2011, 21:44

Пфф.... Самсунг мамсунг андроиди мандроиди боклуци... и с тоя смешен блекбери... http://www.apple.com/ipad/ излезна новата играчка на ябълките и е не в пъти а в милиони пъти по добро от който и да е ПАД!!!! Да не говорим че е с дуал корче разработено от ябълките и е относо над над другите падове. Батерийката мисля че е доста добра, 10 часа не са въобще малко. Има си две камерки, като едната е с HD видео. За какво ви е тая флаш памет.... като има доста голяма вътрешна.
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Мар 2011, 22:21

jynkis написа:Пфф.... Самсунг мамсунг андроиди мандроиди боклуци... и с тоя смешен блекбери... http://www.apple.com/ipad/ излезна новата играчка на ябълките и е не в пъти а в милиони пъти по добро от който и да е ПАД!!!! Да не говорим че е с дуал корче разработено от ябълките и е относо над над другите падове. Батерийката мисля че е доста добра, 10 часа не са въобще малко. Има си две камерки, като едната е с HD видео. За какво ви е тая флаш памет.... като има доста голяма вътрешна.

Чудя се дали да се извиня, ама май няма...
Олигофрен :dummy: Никой НЕ говори за няк'ви флаш памети... Айде като видиш го на живо (в магазина- не да го пипнеш), тогава да коментираш...

Верно се чудех дали да се извиня, ама съм на мнение, че си пълен идиот- или поне така изглежда...
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от jynkis » 10 Мар 2011, 22:41

Кое да пипна бе човече, имам няколко Apple играчки включително и ipad който преди няколко дни си замина. Имам доста представа какво е то всъщност марката ЯбЪЪлка. А за флаша да не съм обърнал внимание за което се извинявам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 14 Мар 2011, 3:24

Ето ви едно ревю на айпад 2 :!:

http://www.youtube.com/watch?v=ct1_r_61 ... r_embedded
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 16 Мар 2011, 0:02

© написа:
vlad0 написа: Колкото до ФЛАША - залязваща технология, но до 1-2 години за съжаление ;)

иначе за мен без флаш почти няма смисъл да се купува каквото и да е за браузване

Примерно HTML5

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Мар 2011, 17:47

дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин

Потребител
Аватар
Кара: Х5 - Е53

Мнение от boregepco » 17 Мар 2011, 18:46

© написа:дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин

Китай примерно...
aliexpress.com
ebay.com
Ровиш, намираш, поръчваш. Евтиния.
К'во му плащаш.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 26 Мар 2011, 18:29

Днес имах възможността да си поиграя с новия iPad 2. Първоначалното впечатление - доста по-лек от стария iPad. Камерата е добра. Използването на клавиатурата е доста по-лесно, отколкото на Samsung-a. Въпреки всичко си остава един по-голям iPhone, но лично на мен ми хареса. Цените бяха: за най-ниската версия /Wi-Fi only/ -399паунда, а за най-високата 3G + Wi Fi 64GB - 659 паунда

Потребител
Аватар

Мнение от eric_cartman » 27 Мар 2011, 20:08

© написа:дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин

Разгледай този примерно - http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-tft-lcd-google-android-2-1-tablet-pc-w-wifi-camera-tf-slot-rk2818-58200
В същия сайт има и по-евтини, както и по-скъпи, успех :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 28 Мар 2011, 20:08

Icco написа:
© написа:

Примерно HTML5

;)

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Мар 2011, 21:59

Ako не сте разбрали още ПлейБука на Блекбери ще подържа и Андроид приложенията вече потвърдено официално.
Пък който е куха лейка и се поддава на облъчването на Стиви да си дава парите за нахапана
ябълка :kuku:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата