Нещо се замислям за Айпад
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: Нещо се замислям за Айпад
martoto написа:Цените ще са същите като първото поколение. По спомен най-евтиния май беше £429.((:BuKcu:)) написа:Иначе аз ще изчакам да видя колко ще е цената в УК и операторите какво ще предложат, но сигурно цена под 500 паунда няма да има
ПП. За какво наистина ги ползвате тия таблети? Не мога да разбера тая еуфория по тях при положение че нищо не може да се прави пълноценно на тях. Няма full internet expirience, не може комфортно да се четат книги, не може да се пише нормално каквото и да било без допълнителна клавиатура, прекалено е голям за да се разнася наоколо и да се ползва за слушане на музика или пък навигация, не става и за гледане на филми - прекалено малък. Абе изобщо освен мода и като скъпа играчка, каква е причината хората да дават цяла торба пари за тоя тип devices? (говоря за form-factor, не за Apple vs the world)
Имам стойка за колата дори, няма такава навигация големия дисплей си казва думата.
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
А, това е чудесен пример за лошо приложение. Та значи предполагам колата ти не е камион всъщност и съответно не си го сложил на предното стъкло (освен ако не караш изцяло по него, без да гледаш пътяturieca написа:Имам стойка за колата дори, няма такава навигация големия дисплей си казва думата.

- закрива ти 1/3 от таблото. За да е на оперативно разстояние от шофьора трябва да е някъде около централната конзола, следователно ти отнема достъпа до половината уреди по нея.
- намира се относително ниско и за да погледнеш текущите инструкций за навигиране, трябва да си отклониш погледа от пътя
- като паркираш някъде не вярвам да го оставяш в колата, сигурно имаш големи джобове за да го мъкнеш с теб. Или пък винаги чантата/раницата ти е неразделен аксесоар.
И предимства (едно едничко, самотно такова): голям екран, който позволява да виждаш по-голяма част от картата.
За да не съм голословен, ето една картинка как изглежда подобно нещо .
Е кажи ми сега наистина ли смяташ че iPad е по-удобен за навигация отколкото iPhone или някой smartphone със 4.3" екран?
Последна промяна martoto на 11 Мар 2011, 3:13, променена общо 1 път

- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
Ами утре сутринта почват продажбите на IPAD 2
Да видим тоя път ще има ли бой и колко ще продадат първия ден.
Да видим тоя път ще има ли бой и колко ще продадат първия ден.
vlad0 написа: Колкото до ФЛАША - залязваща технология, но до 1-2 години за съжаление
какво ще рече залязваща? какво ще го замести?
иначе за мен без флаш почти няма смисъл да се купува каквото и да е за браузване
Пфф.... Самсунг мамсунг андроиди мандроиди боклуци... и с тоя смешен блекбери... http://www.apple.com/ipad/ излезна новата играчка на ябълките и е не в пъти а в милиони пъти по добро от който и да е ПАД!!!! Да не говорим че е с дуал корче разработено от ябълките и е относо над над другите падове. Батерийката мисля че е доста добра, 10 часа не са въобще малко. Има си две камерки, като едната е с HD видео. За какво ви е тая флаш памет.... като има доста голяма вътрешна.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
jynkis написа:Пфф.... Самсунг мамсунг андроиди мандроиди боклуци... и с тоя смешен блекбери... http://www.apple.com/ipad/ излезна новата играчка на ябълките и е не в пъти а в милиони пъти по добро от който и да е ПАД!!!! Да не говорим че е с дуал корче разработено от ябълките и е относо над над другите падове. Батерийката мисля че е доста добра, 10 часа не са въобще малко. Има си две камерки, като едната е с HD видео. За какво ви е тая флаш памет.... като има доста голяма вътрешна.
Чудя се дали да се извиня, ама май няма...
Олигофрен

Верно се чудех дали да се извиня, ама съм на мнение, че си пълен идиот- или поне така изглежда...
Кое да пипна бе човече, имам няколко Apple играчки включително и ipad който преди няколко дни си замина. Имам доста представа какво е то всъщност марката ЯбЪЪлка. А за флаша да не съм обърнал внимание за което се извинявам.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
© написа:vlad0 написа: Колкото до ФЛАША - залязваща технология, но до 1-2 години за съжаление
иначе за мен без флаш почти няма смисъл да се купува каквото и да е за браузване
Примерно HTML5
дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин
някой китайски и евтин
- boregepco
- Потребител
-
- Кара: Х5 - Е53
© написа:дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин
Китай примерно...
aliexpress.com
ebay.com
Ровиш, намираш, поръчваш. Евтиния.
К'во му плащаш.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Днес имах възможността да си поиграя с новия iPad 2. Първоначалното впечатление - доста по-лек от стария iPad. Камерата е добра. Използването на клавиатурата е доста по-лесно, отколкото на Samsung-a. Въпреки всичко си остава един по-голям iPhone, но лично на мен ми хареса. Цените бяха: за най-ниската версия /Wi-Fi only/ -399паунда, а за най-високата 3G + Wi Fi 64GB - 659 паунда
- eric_cartman
- Потребител
-
© написа:дайте идея от къде може да купя таблет за малко пари с андроид?
някой китайски и евтин
Разгледай този примерно - http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-tft-lcd-google-android-2-1-tablet-pc-w-wifi-camera-tf-slot-rk2818-58200
В същия сайт има и по-евтини, както и по-скъпи, успех

Icco написа:© написа:vlad0 написа: Колкото до ФЛАША - залязваща технология, но до 1-2 години за съжаление
Примерно HTML5

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Ako не сте разбрали още ПлейБука на Блекбери ще подържа и Андроид приложенията вече потвърдено официално.
Пък който е куха лейка и се поддава на облъчването на Стиви да си дава парите за нахапана
ябълка
Пък който е куха лейка и се поддава на облъчването на Стиви да си дава парите за нахапана
ябълка