Средства за самоотбрана
Модератор: Общи модератори
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Re: Средства за самоотбрана
Какви точно боеве има?
BMW_RIDER написа:Винаги съм искал самурайски меч в колата, ама са мнго скъпи да му се незнае. Иначе ефекта върху насрещния ще е несравним
на това как се смях

благодаря, че ми развесели вечерта

по темата мисля, че е добре да отворят оръжейните магазини за свободна употреба и всеки да си има по някой пищов вкъщи
Така и така се е видяло, че има изроди, нека поне започнат да малеят на брой.
what a helluva ride
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
лошрайдър написа:BMW_RIDER написа:Винаги съм искал самурайски меч в колата, ама са мнго скъпи да му се незнае. Иначе ефекта върху насрещния ще е несравним
на това как се смях![]()
благодаря, че ми развесели вечерта![]()
по темата мисля, че е добре да отворят оръжейните магазини за свободна употреба и всеки да си има по някой пищов вкъщи
Така и така се е видяло, че има изроди, нека поне започнат да малеят на брой.
ндам,и като се прибере натумбения с евтини амфети депресиран пъпчив нещастно влюбен тийн у тях и напипа на тате пищова и ....
Имаше доволно хубав филм за оръжията на оня шишкавия "скандален " режисьор

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ето братята американци как си решават такива проблеми с конфликти и други екстрени ситуации http://www.obektiv.info/?article=1574&cat=11
У нас скунксове няма, но пък има порове
Мяташ една такава "воняща бомба" и опонента няма да му хрумне дори да кара колата си повече.

Никой не мое ма връне на селу!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
въпроса е...смеете ли да използвате тези оръжия,които притежавате

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Явор написа:въпроса е...смеете ли да използвате тези оръжия,които притежавате
С как е по-добре - аз или той с счупена челюст ? Ако ситуацията е толкова сериозна разбира се или има предистория и знаеш какво може и ще стане!
- Bogat-Beden
-
-
Явор написа:въпроса е...смеете ли да използвате тези оръжия,които притежавате

още една причина аз да НЕ нося нищо в колата...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Примерно за мен - аз съм кротък и винаги гледам да избягвам конфликти. Обаче ако някой ми налети въпреки опитите ми да се разберем като хората - ще си носи пълните последствия. Или аз ще падна, или той.
Si non confectus, non reficiat.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Bogat-Beden написа:Имаше доволно хубав филм за оръжията на оня шишкавия "скандален " режисьор
нищо не нося, но тоя шишкавия е много зле

Moore compares gun ownership and gun violence in other countries with gun ownership and gun violence in the United States. Moore concludes that there is no connection between gun ownership and gun violence.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Палка,от тея полицейските,но с отрязана кръстата част-да остане само правото парче.Надявам се да не ми се налага да я използвам,но ако се наложи ще играе много,не ми свиди да удрям с нея,ползвал съм я при пререкания с определен контингент хора.Относно слизането-не слизам,никога,първо защото съм човек който мрази конфликтните ситуации и второ защото веднъж един мой френд слезе да се прави на мъж на един дето го засече,въпреки че човека се извини,не ни засече нарочно,та слезе да му се прави на мъж и не можа да повярва каква планина слезе от оная малката кола!!!Само един шамар му удари....та затова,по добре една майна и това е! 

bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Bogat-Beden
-
-
steeN написа:Bogat-Beden написа:Имаше доволно хубав филм за оръжията на оня шишкавия "скандален " режисьор
нищо не нося, но тоя шишкавия е много зле. оръжието за да го набара тийна, трябва да си според мен първо малоумен и второ да нарушиш закона, защото там си описано много точно как трябва да се съхванява оръжие. ма дори и той накрая ...
Moore compares gun ownership and gun violence in other countries with gun ownership and gun violence in the United States. Moore concludes that there is no connection between gun ownership and gun violence.
всеки втори като има право на оръжие ,надали ще е толкова труден достъпа....
а и щом хората са стигнали дотам в Англия дори доколкото знам обикновената полиция не носят огнестрелно оръжие..
Вий си защитавайте патлаците и каубойските истории колкото искате..

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Bogat-Beden написа:Вий си защитавайте патлаците и каубойските истории колкото искате..
Клинт Истууд и Чък Норис са много харесвани от мацките за това в България всеки иска да бъде "мачо"

- Radoslav318i
- младши ентусиаст
-
- Кара: М50+++
Последния път като бях в софия (от провинцията съм) и си карам аз пътя е 3 ленти и си карам в средна от ляво кайен отдясно една 5-ца и по едно време тоя с Поршето май заобикаляше дупка и ме засече нещо в същия момент се приближих по близо до колегата с 5-цата и бипнах просто ей така да не стане беля. И след малко въпросния колега ме изравнява с петицата и веднага ми се опули даже май искаше да спираме както и да е направих се на тъп.., сугурно защото видя че съм малък на 18 и аре да се покаже, че е селянин. Не ме яд за друго ама поне това, че уж сме колеги .. поне малко да се уважаме (иначе 5-цата беше сива даже и регистрацията му записах..) Лека вечер на всички

По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Bogat-Beden написа:...
какво значи надали ще е толкова труден

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
Имам си една метална тръбичка. Не съм я използвал и не искам да го правя! Но едно е факт, от скоро съм по българските пътища с личен автомобил и определено се промених
Преди бях спокоен, дори спокойно мога да кажа, прекалено спокоен човек, но вече няма и помен от този уравновесен човечец
Явно ВСЕКИ си избива каквито и там комплекси има като седне зад волана
На въпроса на един колега дали ни стиска да използваме.. оръжията, които имаме. Честно казано не знам, но знам че бих използвал какъвто и да е бил вид оръжие наистина в краен случай! И не мисля, че бих слезнал пръв, защото за едното засичане и прочие, ако тръгнеш да налиташ на бой значи имаш сериозно проблеми. Но не са малко хората, които го правят.
Веднъж се прибираме от София с едни приятели (аз не съм от София) и карам по Цариградско в дясна лента с 50 км/ч.. има няма. Доста движение си имаше, но не и задръстване. Та карам и съвсем бавно задминавам някакъв, който е в средна лента. Вече сме изравнени почти, при което вижвам с периферното зрение, че пуска мигач и продължавам да си карам, няма как да го пусна. Обаче явно не ме видя човека и тръгва да минава в моята лента, тъкмо тръгвам да свирна и той явно ме видя и сви рязко наляво, при което ми свири.. после се престроява зад мен и ми присвятква
Гледам в задното огледало някъв чичка с предполагам жена си до него на видима възраст около 50 години
Ако ми кажете както точно искаше ще ви почерпя. Както бяхме 5 маймуни в колата и както всички искаха да спра да видим к'во аджеба иска чичката... не знам, някои хора не мислят, но знаят, че каквото и да стане те са прави 

На въпроса на един колега дали ни стиска да използваме.. оръжията, които имаме. Честно казано не знам, но знам че бих използвал какъвто и да е бил вид оръжие наистина в краен случай! И не мисля, че бих слезнал пръв, защото за едното засичане и прочие, ако тръгнеш да налиташ на бой значи имаш сериозно проблеми. Но не са малко хората, които го правят.
Веднъж се прибираме от София с едни приятели (аз не съм от София) и карам по Цариградско в дясна лента с 50 км/ч.. има няма. Доста движение си имаше, но не и задръстване. Та карам и съвсем бавно задминавам някакъв, който е в средна лента. Вече сме изравнени почти, при което вижвам с периферното зрение, че пуска мигач и продължавам да си карам, няма как да го пусна. Обаче явно не ме видя човека и тръгва да минава в моята лента, тъкмо тръгвам да свирна и той явно ме видя и сви рязко наляво, при което ми свири.. после се престроява зад мен и ми присвятква