Александър Балкански Цирк Балкански
Модератор: Общи модератори
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Цирк Балкански - Селяк
е много ясно че ще се прави на бабаит пред цирка му,нали ако колегата беше посегнал щяха да скочат всичкото циркаджий барабар с лъвовете
по добре че си е затраял,
утре мангала ще се обърка така някаде другаде кадето няма да има кои да му помогне на момента и ще яде шамарите
най много да му беше теглил една храчка в лицето да мига на парцали и докато се усети гас

утре мангала ще се обърка така някаде другаде кадето няма да има кои да му помогне на момента и ще яде шамарите
най много да му беше теглил една храчка в лицето да мига на парцали и докато се усети гас
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Тоя цървул рано или късно ще си намери майстора, ще се развика на някой назобен и няма да разбере кога ще му влезе някое парче олово между очите....селяндура му със селяндур 

F**k them all!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ITK написа:Тоя цървул рано или късно ще си намери майстора, ще се развика на някой назобен и няма да разбере кога ще му влезе някое парче олово между очите....селяндура му със селяндур
Така както си го намери Стойчо Стоилов-футболиста от Литекс. Той кат си е карал джипа е мислел, че чичката с жигулката трябва да му пада на колене, обаче онзи го напълни с олово...
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
kiko написа:е много ясно че ще се прави на бабаит пред цирка му,нали ако колегата беше посегнал щяха да скочат всичкото циркаджий барабар с лъвоветепо добре че си е затраял,
връзваш му шатрата на цирка с едно въже, закачаш я на теглича и газ... така ще му се освободи място за паркиране на тоя нещастник
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- aureus_gold
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колкото може
- Мечтае да кара: докато може
А бе колеги Вие знаетели кой е г-н Балкански (педалски)?Ми той е батка бе пичове.А пък ние се точим като помашки брадви на ШЕФА.Жалко че съм от провинцията иначе щеше да бере ядове пендела му неден.Абе гонете ги към селата нашите градски бе колеги...че да им фрезоваме пърдялките ... да е*а и гьоча му мазен...

От всички педали най-много харесвам на газ-та!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
hemicharger написа:връзваш му шатрата на цирка с едно въже, закачаш я на теглича и газ... така ще му се освободи място за паркиране на тоя нещастник

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
павката написа:hemicharger написа:връзваш му шатрата на цирка с едно въже, закачаш я на теглича и газ... така ще му се освободи място за паркиране на тоя нещастник
-това е решението,само теглича да е здрав...
вие цирк балкански виждали ли сте го наживо или пишете еи така за спорта?
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Позната работи при тоя около една година .Толкова можа да изкара психически .А е една от най-добрите акробатки.
Каквито неща ми е разказвала за тоя самовлюбен старчок...... Тоя си подбира 80 процента от децата,които работят в цирка да са от социално слаби,бедни семейства или сираци . Малтретирал ги е,дори откровени побои е имало в кампуса на цирка .Опити за сексуален тормоз .Постоянно им повтарял че са боклуци и само благодарение на него са добре. На някой им забранявал да ядат при провинение,абе концлагерска история.
само че тоя симпатяга има дебели позиции в министерствата,ползва държавни субсидии и какво ли още не и никой не смее да повдигне официално обвинение. Бай Ганьовска държава сме и ще бъдем.
Каквито неща ми е разказвала за тоя самовлюбен старчок...... Тоя си подбира 80 процента от децата,които работят в цирка да са от социално слаби,бедни семейства или сираци . Малтретирал ги е,дори откровени побои е имало в кампуса на цирка .Опити за сексуален тормоз .Постоянно им повтарял че са боклуци и само благодарение на него са добре. На някой им забранявал да ядат при провинение,абе концлагерска история.
само че тоя симпатяга има дебели позиции в министерствата,ползва държавни субсидии и какво ли още не и никой не смее да повдигне официално обвинение. Бай Ганьовска държава сме и ще бъдем.
kiko написа: щяха да скочат всичкото циркаджий барабар с лъвовете
Репликата за тоя случай е следната 'Те докато дойдат акробатите и лъвовете,тебе ще са те накацали мухите'

ПРОСТАЩИНА българска и това е ... а после защо оставам разочарован при всеки сблъсък в обществото и подходя по най-човешия начин, а от другата страна изглеждам тъпак... жалко много жалко

- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
olegcs написа:Браво колега, добре е че не си се поддал на провокациите.![]()
Винаги има конфликтни ситуации когато се паркира около врати и огради.
Тази събота засадих 2-3 дръвчета в зелените площи около блока, в който живея. То не бяха ревове от съседня блок, че няма да могат да си изкарват автомобилите през зелените площи, то не бе чудо.
Оставил съм им място да може да си изкарват таратайките през градинката, ама очаквам дръвчетата да не доживеят до края на тази седмица. Не мога да се разправям с цял блок.

Евала за това което си направил с дръвчетата. Ако някой иска да си мести колата през поляната му кажи да го духа и ако продължава да упорства му прасни 1 в мутра и го упъти да кара по асфалта. Писна ми от разни такива карачи, играчи и ебачи.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Колега виждам , че тоя дърт цървул има доста скандално поведение , защо не уведомите медиите , те само това чакат - такъв скандал , ще им дойде перфектен , още повече след това което казват и са ситуацията в цирка

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
acho.rs написа:Колега виждам , че тоя дърт цървул има доста скандално поведение , защо не уведомите медиите , те само това чакат - такъв скандал , ще им дойде перфектен , още повече след това което казват и са ситуацията в цирка![]()
![]()
Тоя циркаджия медиите го обичат и съм почти сигурен, че ще застанат на негова страна, ще се обади на неговото приятелче Драго чая и тоз тюфлек с глупендерското си излъчване и овчи поглед ще заразказва на дълго и на широко колко Балкански е бил дал за името и благото на страната ни и т.н.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Zapa написа:acho.rs написа:Колега виждам , че тоя дърт цървул има доста скандално поведение , защо не уведомите медиите , те само това чакат - такъв скандал , ще им дойде перфектен , още повече след това което казват и са ситуацията в цирка![]()
![]()
Тоя циркаджия медиите го обичат и съм почти сигурен, че ще застанат на негова страна, ще се обади на неговото приятелче Драго чая и тоз тюфлек с глупендерското си излъчване и овчи поглед ще заразказва на дълго и на широко колко Балкански е бил дал за името и благото на страната ни и т.н.
Кой му дреме за Драго педала ? Имам къде,къде по авторитетни медии !
- 525tds1983
- Потребител
-
аз пък не мога да разбера защо приемате всичко казано и написано тук за чиста монета. Аз съ мсигурен че поне 40% е пълна измишльотина, окрасена и гарнирана с подробности на вкус и фантазия.