Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: Mazda CX-7 Turbo
Детайли за колата: 08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake,COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's

Re: Защо останалите автомобилисти плюят и хранят BMW-феновете?

Мнение от Zdraveca » 23 Окт 2009, 19:02

Gh0s7 написа:
Zdraveca написа:
е нема такъв гъзар като тебе бате напрао да земеме да ти свалиме шапка а?

Колегата просто отговори подобаващо, на заядливия коментар на smg...
Пък и аз бих му свалил шапка... Кара мечтата ми :smoke: А с нея реалността е точно такава, каквато я е описал :mhihi: :mhihi:

Реалността е такава докато един ден карайки с 240 със свален таван слушайки музичката не земе да тресне някой невинен човечец или пък убие някое семейство ама не той ше си е гъзар щото нали.........
08 Black CX-7, ProSport Electrical Boost Gauge,Scangauge2, Sparco T-Rex Shift Knob,12" SONY Subwoofer,Kenwood KAC-7204 AMP,Forge BPV (Black),Corksport rear motor mount inserts, HKS Racing Suction Intake(cpe-cai sold),COBB Turbo Inlet,ETS TMIC,Street Unit boost tubes,Rear spoiler,, LED Fog Lights, 6000k DDM HID's
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 23 Окт 2009, 19:27

smg написа:.....
3. Яко е да мутрееш в кош, който е на 25 години, и е имал 15 собственика ;) Обаче си караш, и балъците завиждат 
4. Наистина е готино и най-вече умно да живееш като скот, обаче да гъзарееш в квартала. И явно целевата група за впечатляване са същите тези к**ва 
5. За хвалба си е, че можеш да си позволиш, веднъж да седмица да капваш по 20лв 

Това не важи ли и за фауветата ?

smg написа:Може и да те разачаровам, но и много не спортни коли имат много по-спортни качества от масовите бмвта.
Господин финансов фактор...били споделил каква кола караш? Каква и е пазарната стойност? Какво и е годишното обезценяване? Защо си мислиш, че е недостъпна за повечето хора
Всеки качил се на някаква останка от бмв си мисли, че кара най-елитната каляска 

За това съм съгласен.Повечето спекулират с това,че са се качили на bmw което
всъщост е пълен гроб.
За финансовия фактор нямах предвид пазарна стойност(която горе долу е приблизителна)
За годишното обезценяване ... бих казал,че на беемве-то е с по малко ;)
И не мисля,че не е достъпна напротив ! Плашат се заради подръжката
която наистина е малко по скъпа от на фауве.
Но като цяло причината според мен е в предаването.И в предишният си пост
с тази приказка която цитирах имах предвид точно предаването.

smg написа:Моята кола, не е предмет на разговор в момента 
Поста ти е офтопик и цели заяждане ...но точно затова съм написал, какво карам.
Моля продължи да хейтиш ;)

Вообще не съм искал да се заяждам .. ии в случая вообще не съм имал предвид
твоята кола.
Имах предвид масовката ;)

И в заключение бих казал,че
вообще не сте по различни от нас.
Повечето неща който каза ти,важат в пълна сила и за вас.
Знам го защото и аз като теб бях запален фаувист,нон стоп по месечни срещи
сбирки,форуми и т.н

докато осъзнах кое е истинското предаване ... :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 23 Окт 2009, 20:23

Защо ли всички скочихте, в един глас срещу мнениети ми.
Може би виждате себи си, в типичното кисело поведение на пътя.
Моля правете разлика, между оборване на „аргументи” и заяждане на дребно.
Искам цитати на мои думи, от всички голф хейтъри, включили се в темата с цел опозиция, на моето мнение, където съм споменал личния си автомобил в някакъв вид сравнение. Харесва ми как реагират първосигналните персони :)

Thewhitestig
Моето пребиваване и писане в този форум, е започнало много преди, повечете супер запалени ентусиасти, дори и не са знаели за него  Нека аз преценя, къде искам да си прекарвам времето ;)

best_buy
Приятелю, радвам се за теб.
Радвам се как караш с 240 км/ч., и рискуваш да убиеш някои невенен човечец.
Доказваш мнението ми.
Точно такова високомерно отношение дразни другите. За каквото е и темата, между другото.
И теб ще те помоля. Моля дай цитат, къде съм сравнил моята кола, с каквото и да било бмв.

///vlado написа:Това не важи ли и за фауветата ?

За съжаление важи. Затова и се носи, това лошо име на голфаджиите ;)
Обаче темата е за друго...и аз пиша по нея.
///vlado написа:За това съм съгласен.Повечето спекулират с това,че са се качили на bmw което всъщост е пълен гроб.
За финансовия фактор нямах предвид пазарна стойност(която горе долу е приблизителна)
с тази приказка която цитирах имах предвид точно предаването

Значи си съгласен с моето мнение. Разбрал си точно, какво имам предвид.
Може да поспорим за обезценяването ;)
///vlado написа:Вообще не съм искал да се заяждам .. ии в случая вообще не съм имал предвид
твоята кола.

Всичко е точно.
Само не разбирам, защо сравняваш бмв с фолксваген. В тази тема не правя никакви технически или качествени аналози на тема бмв срещу другите.
Говоря/пиша само за келешкото поведение, в този случаи с бмв.
///vlado написа:И в заключение бих казал,че вообще не сте по различни от нас.
сбирки,форуми и т.н

Не съм твърдял обратното ;)
Обаче има разлика между мен и теб. Аз лично се стремя да съм безпристрастен, не отричам качествата и плюсовете на конкуренцията. Въпреки, че харесвам Volkswagen, симпатизирам и на BMW в рамките на разумното ;)
///vlado написа:докато осъзнах кое е истинското предаване ... :ok:

Ако говорим за ултимативна спортна кола, съм съгласен с теб.
Но, примерно масовите 320/318ис не са спортни коли, въпреки задното предаване.
Много фактори правят една кола спортна. Предаването е една част, при това не е задължително, да е задно.
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

пияния майстор
Аватар
Кара: на мастика с айрян
Мечтае да кара: е30 М3

Мнение от remaka » 23 Окт 2009, 20:30

dare__devil написа:
Ogi написа:... много хора се дразнят от дрифтове пилене на гуми и т.н. ама и много хора се кефят на тези неща... :lol:

Който се кефи да ходи на Калояново...аман от професионалисти по улиците...
Що не оставиш дрифтаджийте по улицата сами да си правят сметка ако не можеш да направиш бърн или нещо друго недей да храниш тея дет могат не че улицата е писта ма много "рацери" със секви животинки праат некви супер скорости от светофар до светофар а оня с бавареца дрифти с 30-40 та я са кажи драги ми смехурко кой е по опасен!!

П.с. нищо лично,не съм за простотийте по улиците ма на такива постове се дразня!!!
Последна промяна remaka на 23 Окт 2009, 21:19, променена общо 1 път
Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност :)
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи :)
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 23 Окт 2009, 20:41

smg написа:...

:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Окт 2009, 21:38

Нека просто бъдем джентълмени на пътя.
Много хора също са предубедени към мен, защото карам е36ца, въпреки че карам като нормален зрял човек, не като див пъпчасал пубер. Не ми пука, всеки да мисли каквото си иска, карайте си нормално и това е. :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 23 Окт 2009, 21:55

smg написа:
Ogi написа:добре признавам... нашите коли може да не са най-хубавите, най-новите, най-красивите и т.н.
но нашата БМВ общност е неповторима... няма друг форум и организация подобна на БМВ клуб България в цялата страна... ето на това вече завиждате и голфаджии и хлопелджии и хаудаджии :twisted:

Донякъде си прав...
БМВ клуб България е голяма сила :)
Качествата на общността са спорни ;)

LizarD
Добро оправдание...Само, че каквато и клавиатура подредба да ползваш. О не е близко до У :) Та трудно ще да е грешка, от бързане това :)
И не съм даскал по български език и литература...само съм грамотен :)
Интересно е, че мислиш хората с тази благородна професия за тъпи :) Ти явно си по-умен, въпреки че си беден :)
Въобще не ме интересува социалния ти статус и възможностите ти :)
Замислял ли си се, че се съобразяват с теб, защото ги е страх. Страх, че си поредния фанатик, които не мисли трезво и вярва в тези „бмв светилища”, които може да ги утрепе. Защото е надценил тази износена кола и своите шофьорски възможности ;)
Крайната фенщина засляпва прекалено много.
Колкото до възраста ми...отминаха годините на тинеджърството, жалко, но факт :)
Моля сподели за какво не съм се престрашил? Явно знаеш по-добре от мен:)
И на мен не ми е приятно, да чета неграмотни постове, но явно отсрещната страна, има други приоритети в живота ;)

Все още ти гледам сеира, чиче. Сигурно си от тея дето чурката им не е променяла вида си от трети клас и си го изкарваш на истинските фенове. Пишока ти няма да порастне като откриеш къде нямам запетайки. Докато чета поста ти си спомням за доброто старо време, когато прохождах във форума и се правих на по голям пред батковците, и се заяждах с тях зарди това как пишат. Спирам да отговарям на жалките ти критики, защото не взимаш абсолютно никаква поука от това което ти пиша. Нямаш самоуважението да спреш и да разбереш че се излагаш пред голяма маса от хора. Лека нощ и следващия път когато седнеш пред волана на голфа ( със саморъчно залепена емблема на BMW) се сети за мен и мечтите ;)

В бързината си МОГА да допусна всякакъв вид грешка, това няма да те направи по голем пич с голф количката ти!

Като изключим това че се караме зарди някакви таратайки, предпочитания и т.н. ти се възхищавам над комуникативността си и умелата защита. Рядко се срещат толкова добри аргументи. Все пак според мен не си прав по начина по който се обръщаш към мен и мисля че критиките ти са крайно повърхностни , но нека това се доизясни в спора. Нека този абзац бъде просто лек коментар за умствените ти възможности. Не си прост, но те яде факта че не можеш да караш бмв и караш голф. Чустваш си горд че си взел кола която можеш да подържаш и плюеш по такива като мен които се стремят да купят кола която не могат да подържат, защото не си имал смелостта да го направиш.
Не те познавам и за разлика от теб не давам крайни оценки над възможностите ти, но ще те помоля да спреш да усираш темата на момчето, защото когато ме закачат не си пестя отговорите с които съм умълчавал хиляди хейтърчета. С две приказки - тренирано куче съм на тая тема и няма да отркиеш пролука през която да ми затвориш устата - гарантирам ти.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 23 Окт 2009, 23:06

smg написа:...
Мислиш в адски правилна посока. Няма значение дали си BMW-ист или не. Не те познавам, но поздравления за подхода и разсъжденията. Не се срещат вече във форумите...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 23 Окт 2009, 23:10

Моята кола струва 6000 лева и е на 12 години. Тя не е бърза, не е и голяма. Не е много устойчива по завойте. Понякога не пали от първия път сутрин. Далече е от дрифт автомобила, а и шофьорът е сакат. По хубавите ни пътища не вози идеално, НО тя ме прави щаслив всеки път, когато се кача в нея!

Напълно наясно съм, че някой има по-хубава кола, по-евтина, по-икономична, по-бърза или всичко на едно. Аз съм доволен, че карам БМВ, нищо че не е перфектно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 24 Окт 2009, 0:16

Zdraveca написа:
Gh0s7 написа:
Zdraveca написа:
е нема такъв гъзар като тебе бате напрао да земеме да ти свалиме шапка а?

Колегата просто отговори подобаващо, на заядливия коментар на smg...
Пък и аз бих му свалил шапка... Кара мечтата ми :smoke: А с нея реалността е точно такава, каквато я е описал :mhihi: :mhihi:

Реалността е такава докато един ден карайки с 240 със свален таван слушайки музичката не земе да тресне някой невинен човечец или пък убие някое семейство ама не той ше си е гъзар щото нали.........

Щом мога да съм газар с добра кола що да не съм ? По добре гъзар с БМВ отколкто мишка с някаква мазНа която даже и не съм чувал !!!

И найстина ли мислиш че на магистрали с 3+ платна в 2-3 вечерта има много народ за убиване . Айде продължавай да хейтвъш със здраве !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: carefully

Мнение от White 1913 Power » 24 Окт 2009, 0:59

smg написа:Защо ли всички скочихте, в един глас срещу мнениети ми.
Може би виждате себи си, в типичното кисело поведение на пътя.
Моля правете разлика, между оборване на „аргументи” и заяждане на дребно.
Искам цитати на мои думи, от всички голф хейтъри, включили се в темата с цел опозиция, на моето мнение, където съм споменал личния си автомобил в някакъв вид сравнение. Харесва ми как реагират първосигналните персони :)

Thewhitestig
Моето пребиваване и писане в този форум, е започнало много преди, повечете супер запалени ентусиасти, дори и не са знаели за него  Нека аз преценя, къде искам да си прекарвам времето ;)

best_buy
Приятелю, радвам се за теб.
Радвам се как караш с 240 км/ч., и рискуваш да убиеш някои невенен човечец.
Доказваш мнението ми.
Точно такова високомерно отношение дразни другите. За каквото е и темата, между другото.
И теб ще те помоля. Моля дай цитат, къде съм сравнил моята кола, с каквото и да било бмв.

///vlado написа:Това не важи ли и за фауветата ?

За съжаление важи. Затова и се носи, това лошо име на голфаджиите ;)
Обаче темата е за друго...и аз пиша по нея.
///vlado написа:За това съм съгласен.Повечето спекулират с това,че са се качили на bmw което всъщост е пълен гроб.
с тази приказка която цитирах имах предвид точно предаването

Значи си съгласен с моето мнение. Разбрал си точно, какво имам предвид.
Може да поспорим за обезценяването ;)
///vlado написа:Вообще не съм искал да се заяждам .. ии в случая вообще не съм имал предвид
твоята кола.

Всичко е точно.
Само не разбирам, защо сравняваш бмв с фолксваген. В тази тема не правя никакви технически или качествени аналози на тема бмв срещу другите.
Говоря/пиша само за келешкото поведение, в този случаи с бмв.
///vlado написа:И в заключение бих казал,че вообще не сте по различни от нас.
сбирки,форуми и т.н

Не съм твърдял обратното ;)
Обаче има разлика между мен и теб. Аз лично се стремя да съм безпристрастен, не отричам качествата и плюсовете на конкуренцията. Въпреки, че харесвам Volkswagen, симпатизирам и на BMW в рамките на разумното ;)
///vlado написа:докато осъзнах кое е истинското предаване ... :ok:

Ако говорим за ултимативна спортна кола, съм съгласен с теб.
Но, примерно масовите 320/318ис не са спортни коли, въпреки задното предаване.
Много фактори правят една кола спортна. Предаването е една част, при това не е задължително, да е задно.

всички скочиха в един глас срещу твоите мнения защото с тях ти обиди няколко хиляди човека иначе с повечето написано от теб се съгласявам-всеки има право да симпатизира на която и да било марка и да споделя своите симпатий-няма спор че зад воланите на всяка една марка стоят и селяци и читави хора също няма спор че бмв е по висшестояща марка от фолксваген което не дава право на нито един бмв ентусиаст да рогае по другите автомобили-аз лично съм си приятел с много фауве ентусиасти и такива интригантски теми са ми неприятни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 24 Окт 2009, 1:58

White 1913 Power написа:...всеки има право да симпатизира на която и да било марка и да споделя своите симпатий-няма спор че зад воланите на всяка една марка стоят и селяци и читави хора също няма спор че бмв е по висшестояща марка от фолксваген което не дава право на нито един бмв ентусиаст да рогае по другите автомобили-аз лично съм си приятел с много фауве ентусиасти и такива интригантски теми са ми неприятни

:yes:
Темата, на мен лично, ми се вижда изчерпана вече...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 24 Окт 2009, 8:22

Колеги,аз съм безпристрастен ,и нека кажа моето мнение.
Първата ми "среща" с марката БМВ беше в един разказ на Богомил Райнов,където адаша караше една тройка и се изказваше много ласкаво за нея,още тогава ми допадна много,после,години по-късно в квартал Лозенец видях една е30 с 4 правоъгални фара отпред,ходих всяка седмица да я гледам,от Х.Димитър до лозенец,красота,годината беше около 1987,вече в по-късен етап ,около 1993-4 година подкарах едно служебно 525IX,невероятен автомобил,невероятно се държеше на завоите и беше доста здраво,следващото ми служебно БМВ беше Е36,325 бензин,много добре си спомням как го купихме от автокъща "Онтарио" за ...39000 марки,страхотен автомобил,возия и тн,отново много здрава кола...чак 2009 година си закупих личено БМВ Е46,когато го закупих нямаше потропване ,тихичко,дизел и не пуши,маниера ми на каране е много спокоен,смених всичко дето е консумативи,предни дискове,масла,задни дискове,накладки,антифриз,спирачна течност,гуми,тампони на предните носачи,абе де-що може....е тая кола 2 пъти ме оставя на магистралата,1 вия път преди месец...водната помпа изхвърли ремака и протече ,не е голяма беля,но на магистралата на 60 километра от софия си е мизерия,айде пътна помощ,100 лева за транспортиране(и то щото приятел дойде да ме товари)помпа-не е скъпа и термостат,за всеки случай и ролките,колата заспа,всичко ток...3 седмици...отново на магистралата се счупи съединителя,и то много странно,шлиците на феродовия диск изронени,при свалянето се оказа че е оригинален на LUK,айде пак репатрак,съединител комплект и тн.ми започна да ме е срам ебаси,уж БМВ пък го закъсвам като все едно карам трабант...очевидно нещо вече не е както трябва при БМВ тата,преди имах една стара тойота,е как тая кола за около 80 к километра ни един път нещо не се повреди,само масло и накладки сам сменявал,сега имам и тойота селика,отново невероятен автомобил,ето това е обективната истина...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: МБ W140 V8

Мнение от sharksfin » 24 Окт 2009, 9:26

Jim Beam написа:Моята кола струва 6000 лева и е на 12 години. Тя не е бърза, не е и голяма. Не е много устойчива по завойте. Понякога не пали от първия път сутрин. Далече е от дрифт автомобила, а и шофьорът е сакат. По хубавите ни пътища не вози идеално, НО тя ме прави щаслив всеки път, когато се кача в нея!

Напълно наясно съм, че някой има по-хубава кола, по-евтина, по-икономична, по-бърза или всичко на едно. Аз съм доволен, че карам БМВ, нищо че не е перфектно.

:bowdown:
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д(M47TUD20)

Мнение от Face » 24 Окт 2009, 9:59

...

Гн. Димитров,простата логика показва,че автомобила е бил силно амортизиран!
Което е нормално за модерен дизелов автомобил.Аз също имах сериозни ядове преди 2г. след покупката,дължащи се на 0-ва поддръжка,но от тогава до сега :driving:
Поздрави.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата