.......

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 13:41

истинско щастие че е пълно с хора като Вас колеги, благодаря за съветите, отивам да се покая пред някоя патрулка.
ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 02 Сеп 2009, 13:42

:mhihi: стига бре ,тъкмо си пуках пуканки

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 13:43

приготви се тия дни за централната емисия ;)

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 02 Сеп 2009, 13:49

я един бърз анализ на темата :mhihi:

направил си страшна тъпотия... в същото време търсиш съчувствие... вместо съчувствие получаваш храна... и вместо да наведеш глава и да осъзнаеш че си сгафил ти се опитваш да отговаряш на храната с храна...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pioneeraudio » 02 Сеп 2009, 13:50

Shondy написа:приготви се тия дни за централната емисия ;)

:mhihi: запасил съм се добре. Хич да не ти е кой кво ти говори,хубаво е някой да ги изкара извън нерви малко тия всемогъщи пагони

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2009, 13:52

Shondy написа:истинско щастие че е пълно с хора като Вас колеги, благодаря за съветите, отивам да се покая пред някоя патрулка.

Колега, не ти отива да се подиграваш с хора, които не се подиграват с тебе. В крайна сметка можеш да се мислиш за много голям, ама да знаеш падането от високо боли повече. Каквото правиш за себе си го правиш и си носиш последствията. Незнам какво похвално има в действията ти, че занимаваш целия форум със собствените си глупости или щото си Shondy и ти е позволено? Пак казвам, даваш много лош пример на по-младите колеги. Такива теми почнаха да се пръкват в последно време, в които темата е: Аз нищо толкоз не правя, ама тъпите полицаи вижте ги......... Спрете се колеги, в тази игра вие сте губещите.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' е39 520i
Мечтае да кара: V8

Мнение от ДаниД » 02 Сеп 2009, 13:58

Саше, вчера имахме и ние премеждия с минцифайките в люлин, бяхме 5, 6 коли и ни предупреждаваха да не се връщаме , записаха ни номерата на колите и сигурно ти си минал след нас :roll:
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 13:59

не се подигравам и нямам претенции да не съм виновен, но станах след толкова години хубав живот сред всичко това. Сега просто съм един от всички, които ги стяга шапката. Страшна простотия или не съдействие не търся нито ме вълнува какво мислите, дори не ми се и подиграва с никой просто история, четете като вестник.....

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 14:01

ДаниД написа:Саше, вчера имахме и ние премеждия с минцифайките в люлин, бяхме 5, 6 коли и ни предупреждаваха да не се връщаме , записаха ни номерата на колите и сигурно ти си минал след нас :roll:

до люлин не стигнах..... :mhihi: :mhihi: :mhihi: трябваше да се покривам рано рано 11:30 вече бях пред магазина за бира :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2009, 14:04

Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Сеп 2009, 14:11

Имах така един познат, дето се прай на голям и при проверка му подхвърлиха тва-онова в багажника некви по- отворени полицаи.
Едно дето му съсипаха живота, друго като че ли престоя по разните институции му повлия на сексуалната ориентация :ok:
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 14:13

Elesar74 написа:Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.

сигурен съм, майтапа на страни, немога да го приема за нормално, така съм възпитан. Правилното преди всичко.....

Аватар

Мнение от Shondy » 02 Сеп 2009, 14:15

bum_bum написа:Имах така един познат, дето се прай на голям и при проверка му подхвърлиха тва-онова в багажника некви по- отворени полицаи.
Едно дето му съсипаха живота, друго като че ли престоя по разните институции му повлия на сексуалната ориентация :ok:

какъв е извода, да не се стига до там че да го правят само хората дето им е писнало....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Elesar74 » 02 Сеп 2009, 14:19

Shondy написа:
Elesar74 написа:Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.

сигурен съм, майтапа на страни, немога да го приема за нормално, така съм възпитан. Правилното преди всичко.....

:yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Сеп 2009, 14:27

Shondy написа:

Така де, но нито лъзгането е правилно, нито бягането. Щеше да си направиш по-големия кеф, ако започнеш да ги тормозиш със жалби и обжалвания.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата