.......
Модератор: Общи модератори
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
я един бърз анализ на темата
направил си страшна тъпотия... в същото време търсиш съчувствие... вместо съчувствие получаваш храна... и вместо да наведеш глава и да осъзнаеш че си сгафил ти се опитваш да отговаряш на храната с храна...

направил си страшна тъпотия... в същото време търсиш съчувствие... вместо съчувствие получаваш храна... и вместо да наведеш глава и да осъзнаеш че си сгафил ти се опитваш да отговаряш на храната с храна...
- pioneeraudio
- кандидат ентусиаст
-
Shondy написа:приготви се тия дни за централната емисия

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Shondy написа:истинско щастие че е пълно с хора като Вас колеги, благодаря за съветите, отивам да се покая пред някоя патрулка.
Колега, не ти отива да се подиграваш с хора, които не се подиграват с тебе. В крайна сметка можеш да се мислиш за много голям, ама да знаеш падането от високо боли повече. Каквото правиш за себе си го правиш и си носиш последствията. Незнам какво похвално има в действията ти, че занимаваш целия форум със собствените си глупости или щото си Shondy и ти е позволено? Пак казвам, даваш много лош пример на по-младите колеги. Такива теми почнаха да се пръкват в последно време, в които темата е: Аз нищо толкоз не правя, ама тъпите полицаи вижте ги......... Спрете се колеги, в тази игра вие сте губещите.
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Саше, вчера имахме и ние премеждия с минцифайките в люлин, бяхме 5, 6 коли и ни предупреждаваха да не се връщаме , записаха ни номерата на колите и сигурно ти си минал след нас 

не се подигравам и нямам претенции да не съм виновен, но станах след толкова години хубав живот сред всичко това. Сега просто съм един от всички, които ги стяга шапката. Страшна простотия или не съдействие не търся нито ме вълнува какво мислите, дори не ми се и подиграва с никой просто история, четете като вестник.....

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Имах така един познат, дето се прай на голям и при проверка му подхвърлиха тва-онова в багажника некви по- отворени полицаи.
Едно дето му съсипаха живота, друго като че ли престоя по разните институции му повлия на сексуалната ориентация
Едно дето му съсипаха живота, друго като че ли престоя по разните институции му повлия на сексуалната ориентация

Elesar74 написа:Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.
сигурен съм, майтапа на страни, немога да го приема за нормално, така съм възпитан. Правилното преди всичко.....

bum_bum написа:Имах така един познат, дето се прай на голям и при проверка му подхвърлиха тва-онова в багажника некви по- отворени полицаи.
какъв е извода, да не се стига до там че да го правят само хората дето им е писнало....

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
Shondy написа:Elesar74 написа:Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.
сигурен съм, майтапа на страни, немога да го приема за нормално, така съм възпитан. Правилното преди всичко.....

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Shondy написа:Elesar74 написа:Не те стяга само тебе шапката пич, не живееш на Луната ама с това, което правиш не вярвам да се чувстваш по-добре, а само евентуални проблеми си създаваш. Знаеш ли колко нарушения и изпълнения имам аз, ако взема да ги напиша? И шапката още ме стяга.
Така де, но нито лъзгането е правилно, нито бягането. Щеше да си направиш по-големия кеф, ако започнеш да ги тормозиш със жалби и обжалвания.