М3 Е36 с какво, с газчицаааа......
Модератор: Общи модератори
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
vicho написа:e46 320i за 8000лв е "СКЪП" автомобил![]()
![]()
![]()
е36 320i за 4000лв е "ОЩЕ ПО-СКЪП" автомобил![]()
![]()
![]()
е34 520i за 3000лв е "НАЙ-СКЪПИЯТ" автомобил![]()
![]()
![]()
виж да си купиш Кайен за 100к лв. (втора ръка) или Х5 за 60-70к лв. да кажеш, че караш скъп автомобил и си "занулил" гъзарията с газчицата, ама да караш кола за 3 средни заплати в София ( е36 320и/318иС) и да си мислиш, че си гъзар, като караш на бензин ...![]()
п.с. аз също си карам 20-ската на бензин, защото не ми пречи на километрите и джоба, но ако ми пречеше, както иС-ката миналата година (20 000км за 8 месеца), не бих се и замислил за момент - моментално инсталирам ГИ
Колега има ги и такива аз лично сам виждал Кайен със газова уредба е така бях кат го видях

А иначе не виждам засто да не си слагат хората газчица всеки сам си решава та било то и на по скапи коли

Последна промяна narcosan на 09 Юли 2009, 23:05, променена общо 1 път
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Разрови се малко в нета,има и българска фирма предлагаща монтажа на такива.
Аз съм карал автомобил с такъв вид ГИ.Холандски патент,затова лично мое мнение че парите си струват до последно.Цените тук също падат,а и още веднъж ще подчертая че при автомобили в горния ценови клас,вложените за ГИ течна фаза не утежняват кой знае колко крайната цена.
Аз съм карал автомобил с такъв вид ГИ.Холандски патент,затова лично мое мнение че парите си струват до последно.Цените тук също падат,а и още веднъж ще подчертая че при автомобили в горния ценови клас,вложените за ГИ течна фаза не утежняват кой знае колко крайната цена.
- jordanpar
-
-
- jordanpar
-
-
Така е най-новите бензини заради керамичните си дЮзи трябва наистина да се пипа от кадърен човек при монтажа на ГИ.
Миналата седмица на едно 550i 2007г. познат е сложил ГИ,но незнам за впечатленията му все още.
Миналата седмица на едно 550i 2007г. познат е сложил ГИ,но незнам за впечатленията му все още.
- bozukov_g
- Голямата Базука
-
- Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
jordanpar написа:Така е най-новите бензини заради керамичните си дЮзи трябва наистина да се пипа от кадърен човек при монтажа на ГИ.
и след колко милиона километра ще излезе наравно твоя човек

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Искам и аз да кажа нещо престанете с тая гъзария всеки нормален човек си решава по джоба.Живял съм една година в Германия хазаина ни имаше четири кооперации които беше дал под наем.Имаше два супермаркета подобни на големите вериги тука.Човека имаше пет лични автомобила и петте бяха на газ.В момента там газта навлиза масово но все още е много скъпа уредбата.Тия които тука са по 200лева там са по 1500евро.Верно че няма нищо общо по качество.Виждал съм уникални коли да сипват газ и в Германия и в Холандия.Спира си човека зарежда си на половин цена и му дреме на оная работа.Стига с тея предрасъдъци. 

- kalanak
- кандидат ентусиаст
-
Абсолютно колега ние тука с тия е36 ци и Е46ци някой мислят че карат космически кораби.А това са сто годишни таралясници на по половин милион километриПилев написа:А бе да ти кажа то и тука си спира човека, сипва си и не го боли. Въпроса е, че тук много хора го гледат и си мислят аа тоо е мизерник, кара на газ. Докато там не е така

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
а дали не е по-добре тия 2000 лв да си ги вложа в една грозна гадна малолитражка (пример: Subaru Justy, Honda Jazz) която харчи 4-5/100 и да си карам като пич по задръстванията, а нощем или събота и неделя да си карам 100 годишната Е36-ца и да си правя кефа. Пък нека да съм комплексар после, че си махнах газта от колата при първата възможност.
Като обичам 15 годишната си кола повече от всички нови, тва пак ли ме прави комплексар
Като обичам 15 годишната си кола повече от всички нови, тва пак ли ме прави комплексар

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Единственото, което мога да кажа за газта(и съм го казвал и преди) - всички знаем, няма какво да се лъжем, че от газта и метана по-унищожителна горивна смес няма. Детонации и цялостен процес на изгаряне. Един колега ми беше разправял миналата година как махали ГИ-то от някаква Е36ца и имала дупка на единия цилиндър
Какво да си приказваме като е ясно - макар колегите с газта да си знаят, че е вредна и че са от губещата страна я защитават.
А аз лично това М3 не бих го карал. Този субект, който е поставил такава смърт в бутилка на колата, очевидно е бил с крайна балканска насоченост откъм характер.

Какво да си приказваме като е ясно - макар колегите с газта да си знаят, че е вредна и че са от губещата страна я защитават.

А аз лично това М3 не бих го карал. Този субект, който е поставил такава смърт в бутилка на колата, очевидно е бил с крайна балканска насоченост откъм характер.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
аз само едно нещо не мога да разбера
всеки го говори, но никой не го е виждал...
газта и метана разваляли двигателя... еми тия таксита как бичат по 2 милиона километра без проблем?
айде някои да каже да са му сложили читаво газ или метан и да е имал проблем?
карал съм и с газ БМВ ся карам с метан и нямам абсолютно никакви проблеми!!!
всеки го говори, но никой не го е виждал...
газта и метана разваляли двигателя... еми тия таксита как бичат по 2 милиона километра без проблем?
айде някои да каже да са му сложили читаво газ или метан и да е имал проблем?
карал съм и с газ БМВ ся карам с метан и нямам абсолютно никакви проблеми!!!
4 8 15 16 23 42
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Archangel написа:Единственото, което мога да кажа за газта(и съм го казвал и преди) - всички знаем, няма какво да се лъжем, че от газта и метана по-унищожителна горивна смес няма. Детонации и цялостен процес на изгаряне. Един колега ми беше разправял миналата година как махали ГИ-то от някаква Е36ца и имала дупка на единия цилиндър![]()
Какво да си приказваме като е ясно - макар колегите с газта да си знаят, че е вредна и че са от губещата страна я защитават.![]()
Интересно откъде тези детонации, при положение, че октановото число на газта е 115

Никой не мое ма връне на селу!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
saleen написа:Интересно откъде тези детонации, при положение, че октановото число на газта е 115За това, че газта няма свойството да се смесва и разрежда бензина също е писано много. Изобщо много от противниците на газта коментират без да имат преки наблюдения. Единственото което съм чувал (информация втора ръка-не съм го усетил по моята кола) е, че се образува някакъв корозивен нагар по клапаните и понякога бенз. помпа сдава фира ако се кара само на газ, но лично на някои от нашите 2 коли не съм го видял досега.
Детонациите са факт, колега. И не само при газовите уредби. Има ги и при неправилно сложени ГИ, че и при "правилно" сложени, доколкото можем да кажем, че в една интервенция за промяна горивото, с което работи даден двигател, има нещо правилно.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
кой каквото ще да говори за газта, всеки явно си има мнение по въпроса и няма да се стигне до единодушие това е от ясно, по-ясно. Но едно искам само да кажа на колегата, който разправя, че бензиновия двигател бил смятан там колектори и глави и горивни камери и незнам си кви глупости още не ставало после за газ.......еми колега не знам ама на М43 БМВ си слагат оригинално на Компакт 316 газ или викаш смятали са я М43ката на ново, а ???