оптически измами...
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Е не колега ти ме УБИ хахахахаха съсипах се да се хиля
))) аз редовно пътувам 1000км (12-13 часа) според зависи но досега Камион не ми се е превиждал хахахах паднах от смях честно
)))

Колеги, може и някои от вас да са ги виждали тия снимки, но аз бях силно впечатлен затова ви ги пускам.
А ето как изглежда това погледнато от грешната страна:
Ето тук има още впечатляващи рисунки от същия художник:
http://users.skynet.be/J.Beever/pave.htm

А ето как изглежда това погледнато от грешната страна:

Ето тук има още впечатляващи рисунки от същия художник:
http://users.skynet.be/J.Beever/pave.htm
Колега да не би да си се лекувал с билки от райската градина непосредствено преди пътуването How highP1tbuL написа:kiro_320 написа:Абе не знам перспектива ли е, фокус ли е.. какво е, ама доста често ми се случва като стана и изляза с колата и както си чакам на някой светофар и ако погледна в страни леко имам чувството че колата се движи - назад.![]()
Сигурно 2-3 пъти ми се взема акъла рано сутрин... а съм сигурен, че не е мръднала 1 см.
Откачам нещо..
тва е остатъчен ефект от движението преди спиранетона мен ми се случва най-често след дълъг път... или пък друго .. има случай в който с гаджето пътувахме 9 часа и направихме само 2 почивки за по 10 минути и по едно време както си карам по магистралата виждам камион пред мен и си чуквам левия мигач изпреварвам си го нали и гаджето ми вика .. абе кво прайш викам ми какво изпреварвам камиона а тя '' абе ти си луд какъв камион бе''
ако има шофьори на тирове тука 100% им се е случвало
ако някой е гледал филма ХАРОЛД И КУМАР:БЯГСТВО ОТ ГУАНТАНАМО БЕЙ - да се сети сцената с онзи известния актьор и еднорога How high
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Apassionata написа:Преди време бях доста впечатлена от едни картини... имаше няколко в една болница...не знам как да ги нарека, може би триизмерни... Погледнати по различен начин... може би във фокусирането на погледа е разковничето, се вижда какво всъщност има на нея... Не всеки може да "види" , хехеххе Иначе всички са направени от едни и същи повтарящи се малки елементи.
Ето една, която намерих в Нета... Хайде зяпайте, да видим какво виждате![]()
П.С. Хехехе, тази картина еее![]()
![]()
Сега открих нещо ново.. За тези, които вече са видели... Един елемент на преден фон и отзад гладко... погледната по друг начин, се виждат два такива елемента, един зад друг, предния е по-малък... Но това е доста по-трудно :confued:
![]()
Аз само една спирала видях за половин час, друго нищо, но продължавам. Ама ако получа раздвоение на личността и започна да водя двойствен живот ти си виновна.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
mnh написа:Колега да не би да си се лекувал с билки от райската градина непосредствено преди пътуването How highP1tbuL написа:kiro_320 написа:Абе не знам перспектива ли е, фокус ли е.. какво е, ама доста често ми се случва като стана и изляза с колата и както си чакам на някой светофар и ако погледна в страни леко имам чувството че колата се движи - назад.![]()
Сигурно 2-3 пъти ми се взема акъла рано сутрин... а съм сигурен, че не е мръднала 1 см.
Откачам нещо..
тва е остатъчен ефект от движението преди спиранетона мен ми се случва най-често след дълъг път... или пък друго .. има случай в който с гаджето пътувахме 9 часа и направихме само 2 почивки за по 10 минути и по едно време както си карам по магистралата виждам камион пред мен и си чуквам левия мигач изпреварвам си го нали и гаджето ми вика .. абе кво прайш викам ми какво изпреварвам камиона а тя '' абе ти си луд какъв камион бе''
ако има шофьори на тирове тука 100% им се е случвало
ако някой е гледал филма ХАРОЛД И КУМАР:БЯГСТВО ОТ ГУАНТАНАМО БЕЙ - да се сети сцената с онзи известния актьор и еднорога How high
абе смешно ви е и на теб и на онзи отгоре обаче а дано никога не ви се случва! и ако си мислите че е невъзможно грешите тва си е съвсем обикновена излюзия ама какво да обяснявам....като не ми вярвате питайте някой тираджия .. който и да е ... много гадно сте се научили нещо като ви звучи странно и не ви се е случвало да отричате веднага ама не сте прави в тоя случай

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Колега не съм искал да те засегна... с грешно впечатление си останал и не казвам,че е невъзможно или нещо от сорта просто прозвуча много смешно 

- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
sean-john написа:Колега не съм искал да те засегна... с грешно впечатление си останал и не казвам,че е невъзможно или нещо от сорта просто прозвуча много смешно
извинявам се аз

Темата е страхотна...........
карал съм съм продължително време......20 часа с малки почивки! След това в тъмните часове по осветените уличи почнах да заобикалям дупки и кучета
....... спътника до мен отпочинал постоянно ме питаше "кво правиш, що така рязко маневрираш
"
Отиваме към тоталшаден
карал съм съм продължително време......20 часа с малки почивки! След това в тъмните часове по осветените уличи почнах да заобикалям дупки и кучета

Отиваме към тоталшаден

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- Mind_Control
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS200
Apassionata написа:Преди време бях доста впечатлена от едни картини... имаше няколко в една болница...не знам как да ги нарека, може би триизмерни... Погледнати по различен начин... може би във фокусирането на погледа е разковничето, се вижда какво всъщност има на нея... Не всеки може да "види" , хехеххе Иначе всички са направени от едни и същи повтарящи се малки елементи.
![]()
Сега открих нещо ново.. За тези, които вече са видели... Един елемент на преден фон и отзад гладко... погледната по друг начин, се виждат два такива елемента, един зад друг, предния е по-малък... Но това е доста по-трудно :confued:
![]()
Какво трябва да видиме на тази картинка?
Mind_Control написа:Apassionata написа:Преди време бях доста впечатлена от едни картини... имаше няколко в една болница...не знам как да ги нарека, може би триизмерни... Погледнати по различен начин... може би във фокусирането на погледа е разковничето, се вижда какво всъщност има на нея... Не всеки може да "види" , хехеххе Иначе всички са направени от едни и същи повтарящи се малки елементи.
![]()
![]()
Какво трябва да видиме на тази картинка?
и аз това се питам - може би под някакъв ъгъл трябва?
73 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5