алчността на КАТ ...
Модератор: Общи модератори
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Не говоря конкретно за теб, пич. Жалко, че не разбираш какво искам да кажа. Всеки е недоволен от нещо. И аз предпочитам да дам 20 лв. на куките, само за да си спестя мъките в КАТ. Друг е въпросът, че за последните 15 години са ме спирали 4-5 пъти. Иначе винаги бих предпочел да си платя глобата и парите да отидат в държавата, а не в джоба да някой алчен катил. За да се променят нещата обаче, всички ние трябва да се променим. Не може да обвиняваш държавата. Тя е еманация на хората, живеещи в нея. А за правописа нямаш оправдание. Ако имаш желание, ще си го усъвършенстваш. Това ще е един вид самоуважение.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
ferdy написа:Правопис се подобрява с четене на книги, от интернет не можеш това да научиш, напротив.
С четене на книги-друг път,толкова книги съм изчел и сега почти всяка вечер си лягам с книга,обърна няколко страници и припадна,но най-добре се учи като пишеш ,пишеш по форуми и тн,ей ме мене,не мога да си напиша името,на колко съм години имам и образование разбира се,смятат ме за капацитет във фирмата дето работя,ама правя ебаси и селските грешки на писане...май съм роден за директор-само да диктувам,но съм упорит щото е голям срам неграмотното писане
- Azrail
- UFO Pilot
-
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
00Cool написа:е хуу де ти що не си платиш акта и да си дадеш книжката
ако те спрат в рамките на 2та месеца ше се праиш на ударен че документите са ти в къщи завръзваш едно разговорче черпиш ги по нещо и си готов (там поне нема черпиш 20 души )
Еми нали с една справка с дежурния ще го хванат, че му е отнет СУМПС-а

Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:00Cool написа:е хуу де ти що не си платиш акта и да си дадеш книжката
ако те спрат в рамките на 2та месеца ше се праиш на ударен че документите са ти в къщи завръзваш едно разговорче черпиш ги по нещо и си готов (там поне нема черпиш 20 души )
Еми нали с една справка с дежурния ще го хванат, че му е отнет СУМПС-а
е шанс ше гледа да почерпи преди всякакви справки
..... пък може и да не го спрат ,тамън ше си и пробва късмета

“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“