Да пазим мотористите !?!?!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 24 Юни 2009, 20:45

пазете ги!! , щот ей са зад мене се преби един(дано да е жив)... гледам само в огледалото рено сценик му сече пътя(той караше бавно) после са търкаля, много гадно ми стана :|
тва се случи към 7 без нещо до затвора, Варна
дано е жив!!!!

и към мотористите, моля ви винаги карайте на запалени фарове, ако трябва и на дълги!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 25 Юни 2009, 2:10

Колеги откакто открихме този мотосезон аз не се реда м/у колите а се редях с тях, защото станаха адски много и колите и моторите. Има адски много мотористи които ме дразнят докато карам, но дали съм с колата или с мотора най - много си ме дразнат тези с колите, щото такива майстори се навъдиха, че не е реално просто. Вече от 2 месеца не карам мотор в София защото стана адски опасно. Извънградско си избирам маршрута по възможно най - безлюдните пътища че да ми е мирна главата ;) . Към колегата автор на темата: миналата неделя се прибирахме от Пазарджик с приятелката ми по стария път за София. Бяхме с мотора и малко след Белово 1 колега с една е34 караше в насрешното и държа да отбележа че не беше на участък със завой и си ме виждаше перфектно :) . Та идеята ми е, че и аз отидох в банкета за да не ме отнесе ма не ревнах веднага във форума как тея с бмв-тата са донори ;) . Не го пиша това със цел заяждане, а искам да кажа че навсякаде има скапани ябълки и като сме бесни за подобни случки много да внимаваме какво каде и как го пишем, че хората си вадят грешни заключения после ;)

Безавариина на всички

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Юни 2009, 18:13

А мен кой ще ма пази да не "лежа" някое "камикиадзе". Случвало ми се е да ме изпреварват по Цариградско със 160+ от ляво, докато съм в най-лявата лента. Ако има дупка, дали ще погледна в лявото странично огледало, където трябва да има само мантинела... Става ми лошо, когато видя моторист около мен...
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 25 Юни 2009, 18:16

спокойно момчета има на къде още да се множат моторите
http://www.youtube.com/watch?v=9T0xy7KwHNY

страшна работа ви казвам
http://www.youtube.com/watch?v=pdi3nDXOZgs&feature=related

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/url]
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Мнение от P1tbuL » 25 Юни 2009, 18:33

всички обиждате мотористите но не един път или два пъти съм виждал младо момче на много мощен мотор (пистов) да го кара като нормално превозно средство и да не се бута навсякъде, да не превишава скоростта и да си спазва дистанция! приемете че и при тях е като при нас... има идиоти но има и съвестни ... хора са все пак не извънземни... затова все пак са и законите( проектирани са с цел да се намалят смътните случай) ... карайте си в средната лента спокойничко пък който иска да ви изпреварва в лявата лента ;)
+тва моторите са даста бързи и сега ако ми кажете че ако колата ви беше толкова бърза нямаше да карате като малоумници просто.... веднага ще дам един пример... един приятел вчера си купил е38 V12-ка, качих се да ме повози малко да я видим, като почна да и раздава една газ... ама колата върви сещате ли се... така че замислете се малко...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и се радва на живота...
Мечтае да кара: по немските аутобани....

Мнение от D_reamcatche_R » 25 Юни 2009, 18:40

kasa_bira написа: ...Към колегата автор на темата: миналата неделя се прибирахме от Пазарджик с приятелката ми по стария път за София. Бяхме с мотора и малко след Белово 1 колега с една е34 караше в насрешното и държа да отбележа че не беше на участък със завой и си ме виждаше перфектно :) . Та идеята ми е, че и аз отидох в банкета за да не ме отнесе ма не ревнах веднага във форума как тея с бмв-тата са донори ;) . Не го пиша това със цел заяждане, а искам да кажа че навсякаде има скапани ябълки и като сме бесни за подобни случки много да внимаваме какво каде и как го пишем, че хората си вадят грешни заключения после ;)

Безавариина на всички

Колега ако беше прочел внимателно изписаното до тук, щеше да видиш, че и аз съм на това мнение до някъде... Абе прочети и другите постове. Жив и здрав!
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 25 Юни 2009, 18:40

///peter написа:
Kris написа:2. Някой по горе каза да си седим чинно зад колите, еми има една доста добра причина да не се седи зад колата - никога не ме виждаде за това седя така че да ме виждаш в щофьорското огледало, по същата причина карам само през деня на дълги.

Моляяяяя? Я пак седни и обмисли хубаво нещата, искаш да ми кажеш, че когато си точно зад мен и ми се падаш в средата на вътрешното огледало, ще те видя по-трудно, отколкото да сееш по линиите ли? Я пак се замисли преди да пишеш. После ревете що ви удряли, ми ще ви удрят, като не знаете как да се движите...

Абе приятелю, като покараш малко мотор. Ела па ми кажи къде да карам, посредата отзад или отзад но в страни на колата. Аз да не съм гадател да знам имаш ли панорамно огледало или трябва да гледам вътре във всяка кола, а не в пътя?
И какво си ми седнал да ми ревеш че съм ти вадел очите нали всички дупета карате с тъмни очила дори и в тунели и през ноща бре?

Малиииии извадил съм му бил очите с фаровете си, ти наскоро да си пътувал вечер извънградско да видиш колко от колите са с регулирани фарове. Аз лично за последните седмица и половина минах 3000км само в България и все още не съм ослепял.

Плюс това дали не съм по-маневрен и имам повече видимост като седя острани или като съм зад теб. А това за сеенето което го споменаваш не казвам че няма такива, но никъде не съм писал подобно нещо.

А имаче мотористите били такива и онакива и не спазвали закона. А колко от вас си смениха двигателя с по мощен или направо си купиха мощни коли? Сигурно за да карат максимум със 130км/ч което е разрешеното в БГ ?

Аре по-полека с изхвърлянето!
Последна промяна Kris на 29 Юни 2009, 10:39, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 25 Юни 2009, 18:42

Горкичките, да ги оплачеш, че съм пробутали по един пистак, а ти си мечтаааааааят за скутерче :kuku:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `97 528i; '01 W220

Мнение от kasa_bira » 25 Юни 2009, 19:43

D_reamcatche_R написа:
kasa_bira написа: ...
.......

Колега темата я бях прочел и бях видял следващите ти постове, затова и казах, че като сме бясни за нещо и искаме да се изкажем някаде да внимаваме как точно го правим, защото ако не греша и ти беше казал, че те е яд че си пуснал темата като си видял накаде отива :) .

Предишна

Назад към Извън Темата