За кого да гласуваме?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 04 Май 2009, 0:50

Избори за нови лапача са това :|
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 04 Май 2009, 0:55

Бих гласувал за атака!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2

Мнение от vectra » 04 Май 2009, 1:11

Ще гласувам задължително. Искрено се надявам на минимално места в парламента за бсп и дпс!!!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее

кандидат ентусиаст
Аватар

:(

Мнение от RAFA » 12 Май 2009, 22:45

Много различни мнения...само едно ще кажа Небадете Поне вие слепи и да вервате на БОЙКО ....Гласуваите за който и да е но не и за БОЙКО...
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Май 2009, 9:37

Според мен единствения подходящ е Сергей. Просто няма как един пожарникар да бъде премиер (нямам нищо против пожарникарите)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 13 Май 2009, 9:46

AcOrP написа:АЗ гласувам и ще гласувам за АТАКА, това,че ги цензурират и по всевъзможен начин се опитват да ги унищожат говори достатъчно. Аз знам,че няма да се оправим защото сме не сме народ а измет...
ГЕРБ,СДС,ДСБ,РЗС,НАПРЕД,НАЗАД,ВМРО,НДСВ, всички са едни и същи. Да не говориме кой е Бойко но съм се примирил,че хората ще гласуват за него. Българите са си прости СДС дойдоха излъгаха хората, след това Цяра се върна хората пак се излъгаха сега идва Бойко след него пак БСП след тва някой друг герой ще се намери. И така цикъла ще продължава докато просто циганите не станат 80% от населението на държавата а Българите останем 100-200 000 някаде из света..

:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 13 Май 2009, 9:48

LizarD написа:Бих гласувал за атака!

:yes:
Изображение Изображение Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 13 Май 2009, 9:48

По-добре Бойко и Костов отколкото Станишев и Доган :) Оня лудия Болем Сидеров не го коментирам....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2009, 9:50

GaD написа:По-добре Бойко и Костов отколкото Станишев и Доган :) Оня лудия Болем Сидеров не го коментирам....

Не съм за атака, ама искам да ми покажеш едно негово публично "лудо" изказване или действие, моля! Както и израз на нетърпимост към ромското население, моля те! Покажи! Докато за лошия генетичен матрЯл го видяхме с Бойко!
Аз се чуда дали да не гласувам за Яне Янев, кефи ме тоз боец :D

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 13 Май 2009, 9:55

///peter написа:Аз се чуда дали да не гласувам за Яне Янев, кефи ме тоз боец :D

+1

Кофтито е, че още от 89 се определят "водачи" за различните маси, т.е. всички са едно.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 13 Май 2009, 9:57

Всяко едно крайно движение е грешно! Аз съм много против Доган и ДПС ама Болен нищо няма да направи. Човека който не даваше на доган да достъпи до властта сумати и време беше Костов...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2009, 10:00

GaD написа:Всяко едно крайно движение е грешно! Аз съм много против Доган и ДПС ама Болен нищо няма да направи. Човека който не даваше на доган да достъпи до властта сумати и време беше Костов...

Въпроса е, че е крайно само по думите на някой, аз лично едно крайно изказване от устата на някой от атака не съм чувал! Докато от Бойко да!
За Костов съм съгласен, но в СДС всичко е опорочено, голям кръг който иска да лапа е около Костов...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 13 Май 2009, 10:06

///peter написа:
GaD написа:Всяко едно крайно движение е грешно! Аз съм много против Доган и ДПС ама Болен нищо няма да направи. Човека който не даваше на доган да достъпи до властта сумати и време беше Костов...

Въпроса е, че е крайно само по думите на някой, аз лично едно крайно изказване от устата на някой от атака не съм чувал! Докато от Бойко да!
За Костов съм съгласен, но в СДС всичко е опорочено, голям кръг който иска да лапа е около Костов...

съгласен съм и с двамата ;)

За това ще изчакам последните прогнози, за да видя кой ще опонира на ДПС за място в парламента и ще гласувам за него. Честно казано ми е все едно кой ще ни управлява, стига това да не включва турците :confused: , но май такова желание е твърде нереалистично, имайки предвид, че вече товарят рейсовете да идват да гласуват и никой нищо не прави по въпроса... :evil:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Май 2009, 10:24

Ако наистина искате да спрете Доган, блокирайте турските автобуси да видим как ще стигнат до урните за да гласуват...
ако живеех в югоизточна България с удоволствие бих организирал едни 50-100 човека за тази кауза...
а иначе относно гласуването... определено предпочитам сините и Герб... но да си призная при Костов някак си много бавно стават нещатата.. вярно е че стават но стават ужасно бавно... а Бойко според мен успява да се справя в кризисни ситуации... винаги вади жокери от някъде и се отървава от ситуациите

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 13 Май 2009, 10:24

Бате Бойко много ясно ... бивша мутра .. не е балама човека.Той най ми допада.
Вземете да направите една анкета тука,че ми е инт ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата