За кого да гласуваме?
Модератор: Общи модератори
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- vectra
- младши ентусиаст
-
- Кара: Audi Cabriolet 1.8T,Audi A6 4.2
Ще гласувам задължително. Искрено се надявам на минимално места в парламента за бсп и дпс!!!
Нито ми се пее, нито ми се смее, а ми се живее
:(
Много различни мнения...само едно ще кажа Небадете Поне вие слепи и да вервате на БОЙКО ....Гласуваите за който и да е но не и за БОЙКО...
Само разбирачи в тоя форум...80% Инжинери на BMW
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Според мен единствения подходящ е Сергей. Просто няма как един пожарникар да бъде премиер (нямам нищо против пожарникарите)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
AcOrP написа:АЗ гласувам и ще гласувам за АТАКА, това,че ги цензурират и по всевъзможен начин се опитват да ги унищожат говори достатъчно. Аз знам,че няма да се оправим защото сме не сме народ а измет...
ГЕРБ,СДС,ДСБ,РЗС,НАПРЕД,НАЗАД,ВМРО,НДСВ, всички са едни и същи. Да не говориме кой е Бойко но съм се примирил,че хората ще гласуват за него. Българите са си прости СДС дойдоха излъгаха хората, след това Цяра се върна хората пак се излъгаха сега идва Бойко след него пак БСП след тва някой друг герой ще се намери. И така цикъла ще продължава докато просто циганите не станат 80% от населението на държавата а Българите останем 100-200 000 някаде из света..

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GaD написа:По-добре Бойко и Костов отколкото Станишев и ДоганОня лудия Болем Сидеров не го коментирам....
Не съм за атака, ама искам да ми покажеш едно негово публично "лудо" изказване или действие, моля! Както и израз на нетърпимост към ромското население, моля те! Покажи! Докато за лошия генетичен матрЯл го видяхме с Бойко!
Аз се чуда дали да не гласувам за Яне Янев, кефи ме тоз боец

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///peter написа:Аз се чуда дали да не гласувам за Яне Янев, кефи ме тоз боец
+1
Кофтито е, че още от 89 се определят "водачи" за различните маси, т.е. всички са едно.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GaD написа:Всяко едно крайно движение е грешно! Аз съм много против Доган и ДПС ама Болен нищо няма да направи. Човека който не даваше на доган да достъпи до властта сумати и време беше Костов...
Въпроса е, че е крайно само по думите на някой, аз лично едно крайно изказване от устата на някой от атака не съм чувал! Докато от Бойко да!
За Костов съм съгласен, но в СДС всичко е опорочено, голям кръг който иска да лапа е около Костов...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///peter написа:GaD написа:Всяко едно крайно движение е грешно! Аз съм много против Доган и ДПС ама Болен нищо няма да направи. Човека който не даваше на доган да достъпи до властта сумати и време беше Костов...
Въпроса е, че е крайно само по думите на някой, аз лично едно крайно изказване от устата на някой от атака не съм чувал! Докато от Бойко да!
За Костов съм съгласен, но в СДС всичко е опорочено, голям кръг който иска да лапа е около Костов...
съгласен съм и с двамата

За това ще изчакам последните прогнози, за да видя кой ще опонира на ДПС за място в парламента и ще гласувам за него. Честно казано ми е все едно кой ще ни управлява, стига това да не включва турците

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Ако наистина искате да спрете Доган, блокирайте турските автобуси да видим как ще стигнат до урните за да гласуват...
ако живеех в югоизточна България с удоволствие бих организирал едни 50-100 човека за тази кауза...
а иначе относно гласуването... определено предпочитам сините и Герб... но да си призная при Костов някак си много бавно стават нещатата.. вярно е че стават но стават ужасно бавно... а Бойко според мен успява да се справя в кризисни ситуации... винаги вади жокери от някъде и се отървава от ситуациите
ако живеех в югоизточна България с удоволствие бих организирал едни 50-100 човека за тази кауза...
а иначе относно гласуването... определено предпочитам сините и Герб... но да си призная при Костов някак си много бавно стават нещатата.. вярно е че стават но стават ужасно бавно... а Бойко според мен успява да се справя в кризисни ситуации... винаги вади жокери от някъде и се отървава от ситуациите