Историята на вашия псевдоним ?
Модератор: Общи модератори
моя ник е на около годинка и историята му не е много интересна пък е и кратка така че ще си позволя да ви кажа как ми викаха в у-ще:cowboy-а историята е:понеже едно от хобитата ми е графити и много обичам да правя графити но засега имам само 1 и от него ми идва стария ник:направих графит cowboy,с който спечелих конкурса за графити в мойто даскало.Тогава цялото даскало почна да ми вика cowboy и така!а за блясъчко:една вечер с брат ми си говорим,как аз искам да си купя много яки кънки и да стана най-добрия блейдър в българия и със спечелените пари от състезания да си купя мустанг а като ми писне да го пързалям и потроша и тогава!!!тогава!!!да си купя бмв е46 м3 копе а брат ми вместо да каже"сигурен съм че ще успееш",той каза"блясъчко мечтателя!"
Live it like you Love it
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
моя никнеим сетете се от къде идва"първо съм луд второ се казвам йордан съкратено данчо" и руша всякъв вид автомобили
Айде да се изложим пред "батковците"
GTS е съкращение от:
GКК името ми Георги Костадинов Костадинов->G
[The_Sharpshooter]-един стар ник от CS че тогава със санйпера бях луд
-TS
или The_Shark
Като цяло е малко тъпо а и се покрива със някакво друго съкращение ама си ми харесва

GTS е съкращение от:
GКК името ми Георги Костадинов Костадинов->G
[The_Sharpshooter]-един стар ник от CS че тогава със санйпера бях луд

или The_Shark

Като цяло е малко тъпо а и се покрива със някакво друго съкращение ама си ми харесва

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
Този nickname го използвам само във форума. Това е галеното име на колата ми. То е съчетание между думите "bimbo"(което мисля, че на италиански означава бебе) и "самолет". Мисля, че това е най-вярната комбинация. Компакта е най-малкият представител на марката т.е. бебето, което върви като самолет = bimbolet
и много ме кефи!

Последна промяна bimbolet на 16 Фев 2008, 14:28, променена общо 2 пъти
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Моя ник неим Лекс го измислих сам.Съкратено от името ми Александър на кратко Алекс обаче аз реших да е Лекс.А иначе приятелите ми ми бяха измислили Вуко,идва от там че миналата година брат ми се ожени и започнахме да се базикаме че ще ставам чичо от там пък вуйчо Сашо и така след време вуйчо се превърна във Вуко
но рядко ми викат така

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- mim3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: без книжка :P
- Мечтае да кара: Е30 М3
Пиша, за да мине темата отново напред и който от новите членове на форума иска да сподели откъде му идва nick-а, а също и който е пропуснал старите теми за nick-овете да ги прочете сега и да разбере на кой откъде му идва nick-а.
А моя идва от mi-Мима и m3-М3 ---> mim3
П.П. Извинявам се на модераторите, ако не е трябвало да пиша отново по тази тема.

П.П. Извинявам се на модераторите, ако не е трябвало да пиша отново по тази тема.

Последна промяна mim3 на 29 Яну 2008, 16:42, променена общо 1 път
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Aз досега бях BMW735з защото когато се регнах във форума, бях много запален по Транспортер, а във филма колата е 735 Е38.
А за сегашния ми ник мисля няма нужда да обяснявам-съчетание от името ми и любимата марка.
А за сегашния ми ник мисля няма нужда да обяснявам-съчетание от името ми и любимата марка.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
mim3 написа:mi-Мима и m3-М3 ---> mim3
и ако Мима има М3... пу за мене

аз мога да се похваля че съм от доста отдавна във виртуалния свят и съм сменил не 1-2 ника

като бях на 13 започнах да влизам в ирс и ника ми беше Gotin_pi4

след това осъзнах що за глупост съм написал и си регистрирах с новия ник Draznitel щото всички админи и фаундъри на канали вдигаха ръце от мен...
после бях bat_Ogi
после бях "O"
после бях O_g_i_
и ето ме сега в последната ми версия Ogi

П.С. не ме ебавайте много за Gotin_pi4

- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Моя е от фамилията ми Фачев обаче,се сетих за всичките марки ТОДОРОФФ,СМИРНОФФ... та от там и ФачеФФ
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
SaSo - Като Сашо(Александър) ( Sasho ) ама без hто ...
Пък и ме кефи как изглежда...
Все пак така се казвам за какво да си мисля никове...

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия