корекция на зрението с ЛАЗЕР
Модератор: Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: корекция на зрението с ЛАЗЕР
Аз съм с лазерна корекция,правена преди повече от година и съм много доволен.Операцията я правих във очна клиника "Света Петка"-гр.Варна.Моя съвет е да я направиш там-има и в София НО във Варна са си най-добри.Обаждаш се по телефона,записваш си час за преглед и след прегледа се насрочна час за операция.Самата манипулация трае няколко минути а цената е 600 и 800евто на око-ти си избираш коя от двете да ти направят 

martin_g60 написа:Аз съм с лазерна корекция,правена преди повече от година и съм много доволен.Операцията я правих във очна клиника "Света Петка"-гр.Варна.Моя съвет е да я направиш там-има и в София НО във Варна са си най-добри.Обаждаш се по телефона,записваш си час за преглед и след прегледа се насрочна час за операция.Самата манипулация трае няколко минути а цената е 600 и 800евто на око-ти си избираш коя от двете да ти направят
моя колега си прави там преди 2 седмици и е доволен, ама ако ходиш там по-добре си плати 800е на око понеже за 800 настроивали лазера специално за твоето око а за 600е си бил стандартно....
поздрави
Здравейте! Аз наскоро си направих iLASIK. Това е най-новата техника за премахване на диоптър. Прави се със фемтосекунден лазер IntraLase. Специален компютър прави отпечатък на очите и след това този отпечатък ръководи лазера . Целият процес се програмира по индивуалните нужди от корекция на пациета (май не го обясних много добре). По-скъпа е от по-старите видове, но доктора ме убеди че си заслужава. Аз си правих операцията в истанбул в немска болница. За миг не съжалявам, че отидох там. А и доста българи вече са се оперирали там. С мен бяха още 4 човека от България. Имат си представител в България, който ти организира всичко.
- kotak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525DA
- Мечтае да кара: E60 530XD
- Детайли за колата: Edition Lifestyle
Би ли пояснил условията и повече подробности относно тази клиника?И цена естественно.
Операцията беше в очното отделение на Немската болница в Истанбул. Първо ти правят изследвания и на база на тях лекарят определя коя процедура е най-подходяща за теб. След това ти накапват капки - местна анестезия и отивате в операционната. Прави се компютърен 3D профил на очите, на база на който лазера прави корекцията. Прави се много тънко капаче на роговицата и след това корекцията на роговицата. След операцията ти препоръчват да си почиваш. На следващият ден отиваш на контролен преглед. В общи линии това е. Представителят се казва Нелла Шишкова - 0878 78 78 58.
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5