Дойде време и аз да се "похваля" :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 18 Мар 2009, 23:53

Слави, много съжалявам...
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от bivola » 18 Мар 2009, 23:55

biohazard , съгласен съм до някъде за групировките,но не мисля,че в този случай става дума за такива,защото едва ли хора,които си вадят хляба с това ще отворят така ИДИОТСКИ колата :shock: .Нали се сещаш,че те са професионалисти и правят всичко по фин начин,а не като тия дето са изкъртили ламарините ,братче заеби :shock:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36
Мечтае да кара: V8

Мнение от Cobb » 19 Мар 2009, 0:10

***BMW-FEN*** написа:
Cobb написа:
***BMW-FEN*** написа:Колега вади експертиза. Има ли застраховка колата ?

Човека кара М3, ти го питаш има ли застраховка ?!?
Не ти е лесно и на тебе...

Съжалявам за случилото се, мога само да предполагам какво е да си видиш мечтата по този начин.
Иначе ми е интересно, застраховката покрива ли всички щети ?
Вратата и фаровете са ясни, но интериора ?

Колега, братчеда караше два месеца CLK без застраховка. Аз да не съм баба ванга че да знам. ;)

:shock: Извинявам се тогава :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Мар 2009, 0:10

Azrail написа:От София съм. Действието се развива във видния кв. Хиподрума :mhihi:

Това им обяснявах до сега на полицаите - БМВ са си оставили "вратичка" и като ти свърши батерията на ключа, като го сложиш в ключалката и отключиш - алармата се деактивира.

ужас колега мноо тъпо тая работа ...
ама аз не говорих ли точно с тебе защо съм си махнал ключалките на вратите ...
още като взимах колата ме предопредиха да си махна ключалките защото много лесно се отваря вратата иначе и се деактивира алармата
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 19 Мар 2009, 0:10

:( :ranting: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Мар 2009, 0:31

Слави, съжалявам :confused: :confused: :confused:

клетвите, по тези които са го направили бяха достатъчно, аз само ти пожелавам бързо да възстановиш щетите и липсващите елементи и повече никакво "навънка" :idea:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 19 Мар 2009, 0:43

Pitbull_Germany написа:Е, направо нямам думи. Тия снимки като ги гледам и ми се обръща всичко вътре! Каква държава е това, бе? Стана някакъв ужас - миналата седмица на мой познат му отмъкнаха Тойотата не откъде да е, ами от гаража му! Срязали катинар 2 см. дебел и колата заминала. В тая държава да не си купуваш хубава кола, ако си нормален човек и не познаваш някой дебеловрат! Направо съм потресен!!! Просто не знам какво да кажа. Искрено ти съчувствам, Слави. Дано поне при теб да може да се измисли нещо със застрахователите!

аве мани ти в Бояна на един тука му отмъкнаха бронирания мерцедес от къщата и още една Г класа .. няма нещо дето да не пипат
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 19 Мар 2009, 0:44

ТЦТЦТТЦ, гледам "и аз да се похваля" и си мисля, че сме се увеличили с още един а то :( . Колкото и гадно да звучи, гледай го от "хубавата" страна, поне са оставили колата. Доно каското покрие щетите. И аз насоро изгорях с радио ама какво да се прави, спасение няма :(. Многооо кофтии.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 19 Мар 2009, 0:52

Sharo написа:
Pitbull_Germany написа:Е, направо нямам думи. Тия снимки като ги гледам и ми се обръща всичко вътре! Каква държава е това, бе? Стана някакъв ужас - миналата седмица на мой познат му отмъкнаха Тойотата не откъде да е, ами от гаража му! Срязали катинар 2 см. дебел и колата заминала. В тая държава да не си купуваш хубава кола, ако си нормален човек и не познаваш някой дебеловрат! Направо съм потресен!!! Просто не знам какво да кажа. Искрено ти съчувствам, Слави. Дано поне при теб да може да се измисли нещо със застрахователите!

аве мани ти в Бояна на един тука му отмъкнаха бронирания мерцедес от къщата и още една Г класа .. няма нещо дето да не пипат

Представи си щом и там почнаха да пипат...ей, нагла работа! Дано само колегата да стегне тази красавица по-бързо и най-вече да забрави за тази случка, защото понякога не средствата са проблема, а самите нерви. Като се сетя колко си обичам 330ката и че ако я видя така, ще полудея...не ми се мисли какво щеше да ми е, ако карах тази моя детска мечта - сигурно щях да седна до нея и да ревна! Дано поне да са наркоманчета тия...поне рано или късно ще им ядат житото...ако въобще някой отиде да им яде житото...
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Без таван !
Мечтае да кара: E9

Мнение от best_buy » 19 Мар 2009, 1:24

Azrail , колега чесно направо ми развали вечерта с тези снимки :( . Чудя се просто човек със какво сърце би могъл да разбие така грозно М3 Е46 . Истината е че караш ли такава кола трябва да мислиш и къде я оставяш . Откакто ми разбиха предния капак и се опитаха да ми я запалят , колкото и тъпо да звучи си смених квартирата с такава която има гараж ..... За жалост това е България и далеч това не са кварталните наркомани според мен , като гледам добре знаят къде да пипат . За жалост не мога да направя нищо друго освен да ти кажа едно ГОЛЯМО СЪЖЕЛЯВАМ :!: ...... И да живее :bgflag: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 740i

!

Мнение от Milionera213 » 19 Мар 2009, 10:10

Мога да посоча само моя подпис, който седи от години. Съжалявам колега това е ужасна тояга...
Искам да пожелая на всички крадци парите които изкарват от кражби да ги дават за хемодиализа, патерици, химиотерапия, инвалидни колички и антибиотици

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 19 Мар 2009, 10:24

Много неприятна работа колеа........ :shock: :roll: Дано да ти оправят колата......много наркоман-много измет броти по тия улици.........
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от EkZeKuToRa » 19 Мар 2009, 11:23

От днес колата на Платен паркинг!Незнам как не са ми я пипали досега пред блока.Явно съм извадил късмет!
Дееба и боклуците!Дано я оправиш бързо калега! :(
"Едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш..."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 39 TDS

е

Мнение от djani 1973 » 19 Мар 2009, 11:41

съжелявам колега за колата а тези дето са го направили това си заслужават плиткото заравяне спор няма. и аз минах по този път разбитата кола пред блока.дано ти платят застрахователите пони щото и това не е сигурно.жалко за хубавата кола.
мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Мар 2009, 11:46

Абе тия педали :bang: :ranting: -няма ли кои да ги утрепе накрая бре!!
Баси държавата сме-да не смее човек хубава кола да кара :confused:
Ама не е зле сега да се следи да не се появят нещата след някои ден в продава :evil: или на някои гъзар в колата които си ъпгреидва коша!
Ама това с начина на отварянето на вратата-нямам думи-виждал съм кражби,вандалщини-но това е садизъм!!!!!!!!!!!!!!!
Трябва да си пълен изрод за да осакатиш такава кола....
Просто колега ми се развали настроението за целия ден-само мога да ти кажа-съжалявам :(
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата