Наближава 8-ми март
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Vlados написа:Един човек в една тема, питаше какво е тъпа тема...
... не знам какво е тъпа тема, но знам какво е безсмислена тема....
Ти си с каменно сърце! Нужно е жените да се чувстват желани!

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Рози, нов телефон и романтична вечеря
И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тях
Хубаво е от време на време ей така без повод да се връщаме в къщи с по някое цветенце, просто за да знаят, че сме им благодарни че ги има 

И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тях

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
lubeto написа:айде стига с тия жени само пари гълтат...
Добро утро колега -ти сега ли чак го разбра ?
Тя хубавата жена е като скъпата кола - много скъпа за поддръжка и всеки иска да е има .Един миг невнимание от твоя страна и вече са ти е гепнали

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
След 8 март пък идва 1 април - деня на шегата или деня на глупака, както се нарича в много страни (то е едно и също де, зависи само от гледната точка
)....
Мисля напълно логична последователност.....

Мисля напълно логична последователност.....
F**k them all!
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
X-citer написа:Рози, нов телефон и романтична вечеря![]()
И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тяхХубаво е от време на време ей така без повод да се връщаме в къщи с по някое цветенце, просто за да знаят, че сме им благодарни че ги има
Туи сега за пред някои ли го написа , защото не мога да повярвам че е твоя мисъл ! Или викаш всеки рано или късно си намира маистора ?
Че я няма оная ехидната иконка

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
LuBo1 написа:X-citer написа:Рози, нов телефон и романтична вечеря![]()
И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тяхХубаво е от време на време ей така без повод да се връщаме в къщи с по някое цветенце, просто за да знаят, че сме им благодарни че ги има
Туи сега за пред някои ли го написа , защото не мога да повярвам че е твоя мисъл ! Или викаш всеки рано или късно си намира маистора ?
Че я няма оная ехидната иконка
Явно не знаеш, че и аз минах под венчилото миналата година

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
sineok_pi4_ написа:Тя хубавата жена е като скъпата кола - много скъпа за поддръжка и всеки иска да е има .Един миг невнимание от твоя страна и вече са ти е гепнали
Ми взимайте си грозни жени бе

Никой няма да ви я пипа, няма да е скъпа за "поддръжка", ще си е вечно ваша и така

Тва Осми март не беше ли леко соц празник ? Или още се тачи... ?

пп. Честит осми март на всички студенти!

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
"Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.
Малко история
Изборът на деня 8 март се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857 в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията. Две години по-късно, на същия месец, тези жени създават своя първи работнически синдикат.
На 27 август 1910 в Копенхаген се провежда първата международна конференция на жените социалистки, организирана от социалистическия интернационал. По предложение на германската социалистка Клара Цеткин се приема всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност, с цел да се мобилизират широките женски трудови маси за борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота. На следващата година, Международния ден на жената е отбелязан от повече от един милион хора в Австрия, Дания, Германия и Швейцария, а през 1913 във Франция и Русия.
На Запад Международния ден на жената се отбелязва през 10-те и 20-те години на XIX век, но постепенно замира. Той се подновява със зараждащия се феминизъм през 1960-те.
Демонстрациите на жените в Русия се смятат за първия етап на Руската революция от 1917. На 8 март 1917 работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и царизма. След Oктомврийската революция в Русия, участничките във Втората международна конференция на жените комунистки през 1920 г. в Москва също препоръчват Осми март за Международен ден на жената. През 1965 г. 8 март е обявен официално като неработен ден и празник на жената в СССР. И днес денят е неработен в Русия и други страни от бившия Съветски съюз - Беларус, Молдова, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Украйна, както и в Македония и Монголия.
Къде сме ние
В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911, през 1915 е първото публично честване. Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944. "
Малко история
Изборът на деня 8 март се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857 в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията. Две години по-късно, на същия месец, тези жени създават своя първи работнически синдикат.
На 27 август 1910 в Копенхаген се провежда първата международна конференция на жените социалистки, организирана от социалистическия интернационал. По предложение на германската социалистка Клара Цеткин се приема всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност, с цел да се мобилизират широките женски трудови маси за борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота. На следващата година, Международния ден на жената е отбелязан от повече от един милион хора в Австрия, Дания, Германия и Швейцария, а през 1913 във Франция и Русия.
На Запад Международния ден на жената се отбелязва през 10-те и 20-те години на XIX век, но постепенно замира. Той се подновява със зараждащия се феминизъм през 1960-те.
Демонстрациите на жените в Русия се смятат за първия етап на Руската революция от 1917. На 8 март 1917 работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и царизма. След Oктомврийската революция в Русия, участничките във Втората международна конференция на жените комунистки през 1920 г. в Москва също препоръчват Осми март за Международен ден на жената. През 1965 г. 8 март е обявен официално като неработен ден и празник на жената в СССР. И днес денят е неработен в Русия и други страни от бившия Съветски съюз - Беларус, Молдова, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Украйна, както и в Македония и Монголия.
Къде сме ние
В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911, през 1915 е първото публично честване. Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944. "
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Пфф, къв ти женски празник, то няма угодия, каквото и да подариш...
Ден на майката по може, и без това само майките ни обичат завинаги.
Ден на майката по може, и без това само майките ни обичат завинаги.
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
X-citer написа:Рози, нов телефон и романтична вечеря![]()

Обичай ближния,ближи обичания!!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring