Наближава 8-ми март

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Фев 2009, 22:38

Vlados написа:Един човек в една тема, питаше какво е тъпа тема...
... не знам какво е тъпа тема, но знам какво е безсмислена тема.... :winky:

Ти си с каменно сърце! Нужно е жените да се чувстват желани! :mhihi:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 27 Фев 2009, 23:29

Рози, нов телефон и романтична вечеря :)
И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тях ;) Хубаво е от време на време ей така без повод да се връщаме в къщи с по някое цветенце, просто за да знаят, че сме им благодарни че ги има :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 28 Фев 2009, 1:31

lubeto написа:айде стига с тия жени само пари гълтат...

Добро утро колега -ти сега ли чак го разбра ?
Тя хубавата жена е като скъпата кола - много скъпа за поддръжка и всеки иска да е има .Един миг невнимание от твоя страна и вече са ти е гепнали :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 28 Фев 2009, 8:32

След 8 март пък идва 1 април - деня на шегата или деня на глупака, както се нарича в много страни (то е едно и също де, зависи само от гледната точка :mhihi: )....
Мисля напълно логична последователност.....
F**k them all!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 28 Фев 2009, 8:47

X-citer написа:Рози, нов телефон и романтична вечеря :)
И колеги, не забравяйте, че жените ни съществуват и са до нас и през останалата част от годината, нека не чакаме 8-ми март за да се сетим за тях ;) Хубаво е от време на време ей така без повод да се връщаме в къщи с по някое цветенце, просто за да знаят, че сме им благодарни че ги има :)

Туи сега за пред някои ли го написа , защото не мога да повярвам че е твоя мисъл ! Или викаш всеки рано или късно си намира маистора ?

Че я няма оная ехидната иконка :P
ИзображениеИзображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 28 Фев 2009, 12:47

LuBo1 написа:

Туи сега за пред някои ли го написа , защото не мога да повярвам че е твоя мисъл ! Или викаш всеки рано или късно си намира маистора ?

Че я няма оная ехидната иконка :P

Явно не знаеш, че и аз минах под венчилото миналата година :winky: Няма за пред кого да го пиша, пред който трябва съм се доказал ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 28 Фев 2009, 12:56

Момчета не забравяйте,че това е предимно празник на майката. :winky:
Никъде не прочетох,какво ще купите на майките си,а ми бе интересно.
Аз на моята съм решила едно цветенце в саксийка и евентуално един крем.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 28 Фев 2009, 13:47

sineok_pi4_ написа:Тя хубавата жена е като скъпата кола - много скъпа за поддръжка и всеки иска да е има .Един миг невнимание от твоя страна и вече са ти е гепнали :)

Ми взимайте си грозни жени бе :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Никой няма да ви я пипа, няма да е скъпа за "поддръжка", ще си е вечно ваша и така :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тва Осми март не беше ли леко соц празник ? Или още се тачи... ? :roll:

пп. Честит осми март на всички студенти! :mrgreen:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 28 Фев 2009, 13:54

"Международният ден на жената се празнува всяка година на 8 март. Това е ден за международно признание на икономическите, политическите и обществени постижения на жените.

Малко история
Изборът на деня 8 март се свързва с първата масова проява на жени работнички, състояла се на 8 март 1857 в Ню Йорк. Жените от шивашки и текстилни предприятия излизат на протест против лошите условия на труд и ниските заплати. Работничките са атакувани и разпръснати от полицията. Две години по-късно, на същия месец, тези жени създават своя първи работнически синдикат.

На 27 август 1910 в Копенхаген се провежда първата международна конференция на жените социалистки, организирана от социалистическия интернационал. По предложение на германската социалистка Клара Цеткин се приема всяка година в една от първите недели на пролетта да се празнува деня на работничките и на международната им солидарност, с цел да се мобилизират широките женски трудови маси за борба за равноправие с мъжете във всички обществени сфери на живота. На следващата година, Международния ден на жената е отбелязан от повече от един милион хора в Австрия, Дания, Германия и Швейцария, а през 1913 във Франция и Русия.

На Запад Международния ден на жената се отбелязва през 10-те и 20-те години на XIX век, но постепенно замира. Той се подновява със зараждащия се феминизъм през 1960-те.

Демонстрациите на жените в Русия се смятат за първия етап на Руската революция от 1917. На 8 март 1917 работничките от Петроград излизат на демонстрация срещу глада, войната и царизма. След Oктомврийската революция в Русия, участничките във Втората международна конференция на жените комунистки през 1920 г. в Москва също препоръчват Осми март за Международен ден на жената. През 1965 г. 8 март е обявен официално като неработен ден и празник на жената в СССР. И днес денят е неработен в Русия и други страни от бившия Съветски съюз - Беларус, Молдова, Казахстан, Киргизстан, Таджикистан, Украйна, както и в Македония и Монголия.

Къде сме ние
В България Осми март първоначално се отбелязва с беседи в тесен кръг на социалисти през 1911, през 1915 е първото публично честване. Като общобългарски празник Осми март започва да се празнува след 9 септември 1944. "

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 94' 525тдс
Мечтае да кара: совалка

Мнение от AceMF » 28 Фев 2009, 15:18

Пфф, къв ти женски празник, то няма угодия, каквото и да подариш...
Ден на майката по може, и без това само майките ни обичат завинаги.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: само Месершмити

Мнение от galant » 28 Фев 2009, 17:52

При мен 8-ми март е 2 пъти поне на месец,ама какво да ги правиш-жени,не може без тях :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 28 Фев 2009, 20:07

galant написа: какво да ги правиш-жени,не може без тях :D

Ти ще кажеш... :P Най-мразим монопола... :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от arkys » 28 Фев 2009, 20:14

:clap: :clap: :clap:
Обичай ближния,ближи обичания!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Мар 2009, 14:42

вържи си панделка на х.я :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 05 Мар 2009, 15:28