Какво правите с/у шумни комшии(квартиранти)
Модератор: Общи модератори
Рядко правя забележки, защото и аз чат пат гърмя с някой филм или хаус вълна от няколко часа на макс. Но ако не се издържа от моя страна първо тропам по тръбите с монета........ знаят си и спират. Ако е през нощите предното не важи, но в тоя случай метам едни дънки и отивам на партито
Комшийките са готини 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
Е тогава не им преча на хората - след всеки скандал има сдобряване_65536_kb_sec_ написа:Ryapoff написа:Колеги, нали знаете, че в ел.таблото има един главен бушон? Спи ви се, уморение сте от безкрайния шум - цъкнете прекъсвача на бушона и за миг ще усетите спокойствието на тишината. Никой няма да разбере, че сте били вие, първите минути мисълта на всеки е "Бах мааму, к'во стана?"
да де, ама ако шума се дължи на лют скандал, едва ли ще спрат

kucomagaramalele написа:праскам им мозаците
Май виждам откъде имаш тези предупреждения

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Търпя докато мога и после отивам да "преговарям"отначало нежно, после казвам на собственика да не се прави на ербап, щото утре няма да има подкрепление 20 души зад гърба си....!
Има хора, които предупреждават, че ще има купон и дъндания като един комшия от последния етаж... :
Цяла нощ металски купон, крещене и хвърляне на бутилки, другите съседи по прозорците се мъчат да надвикат AC-гръмотевичка-DC, а на следващия ден към обяд, ако щете ми вярвайте, на пощенските кутии голям плакат:
"Мили съседи, имах Рожден Ден и малко попрекалихме с шума, за което се ИЗВИНЯВАМ!Нека всеки, който иска парче торта и чаша Кола да се чувства поканен!-Ангелчо от 6 ет. "
Може та.ак да си е правил момчето, но как да не му простиш,а!???:mhihi:

Има хора, които предупреждават, че ще има купон и дъндания като един комшия от последния етаж... :
Цяла нощ металски купон, крещене и хвърляне на бутилки, другите съседи по прозорците се мъчат да надвикат AC-гръмотевичка-DC, а на следващия ден към обяд, ако щете ми вярвайте, на пощенските кутии голям плакат:
"Мили съседи, имах Рожден Ден и малко попрекалихме с шума, за което се ИЗВИНЯВАМ!Нека всеки, който иска парче торта и чаша Кола да се чувства поканен!-Ангелчо от 6 ет. "

Може та.ак да си е правил момчето, но как да не му простиш,а!???:mhihi:

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Vikito_24
- кандидат ентусиаст
-
Зависи какво се слуша
в повечето случай не ги закачаме, защото и те ме търпят после. 

Аре нема нужда...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
eekset написа:lowshow написа:при мене примерно когато съседката си надуй чалгичката през нощта и аз леко така надувам я ДНБ, я транс и по някое време са отказва щото я заглушавама понякога кат не са откаже бързо пускам траш метъл и тфа решава всичко
![]()
![]()
а комшиите ви слушат и двамата...![]()
![]()
абе има едно такова нещо

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Отиваме с най-строго изражение у тях, където си допиваме
Като цяло човек трябва да е толерантен-днес джангъра е у съседите, утре може да е у нас, дето се вика никой не е застрахован.

Като цяло човек трябва да е толерантен-днес джангъра е у съседите, утре може да е у нас, дето се вика никой не е застрахован.
Последна промяна saleen на 03 Авг 2009, 22:22, променена общо 1 път
Никой не мое ма връне на селу!
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Aз съм правил номера с изключване на бушоните
Действа безотказно
Докато се усетят и то купона сдухал 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- lowshow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: passat b5
- Мечтае да кара: без да зарежда и да ремонтира
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
май не видях някой да е написал че отвръща на удара с удар
ако някой ме ядоса (да бичи музика до 3 през ноща) звъня на дин приятел взима той музиката си идва и за около 15 минути всичко свършва
пък ако не разбират от дума ... таблата им с електромерите ключовете са им при мен

ако някой ме ядоса (да бичи музика до 3 през ноща) звъня на дин приятел взима той музиката си идва и за около 15 минути всичко свършва

пък ако не разбират от дума ... таблата им с електромерите ключовете са им при мен

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
пробвам дали с ямахата мога да бутна стена! абсолютно безотказно действа!мноо свири таа свирка ,а баса е праен -български ,тежи 38кг и праи на дреб плочи и носещи колони.
последния път отидох до съседния вход за около 7сек и като отвори вратата пишлемето го издърпах на площадката,затиснах вратата с крак да не излизат другите и го посъветвах да не праи маратонките си сираци и мисля,че се разбрахме!
не съм некъв улав комшия ,но сека вечер до 2ч некакси ми идва в повече...!
последния път отидох до съседния вход за около 7сек и като отвори вратата пишлемето го издърпах на площадката,затиснах вратата с крак да не излизат другите и го посъветвах да не праи маратонките си сираци и мисля,че се разбрахме!
Да ама ако излезе някой кака и те покани ще влезеш нали.uricatoli написа:То не сте ли забелязали как е в БГ.. като искате да си праите купона не ви пука.. ама като си го праи някой друг ви дразни.. е как не му се вика завист на това? А иначе.. отивам културно.. звъня на звънеца.. отварят ми.. Най-кутрурно моля подпрян на бухалката да намалят музиката.. И те ме слушат.. Винаги действа..

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
SKISA написа:пробвам дали с ямахата мога да бутна стена! абсолютно безотказно действа!мноо свири таа свирка ,а баса е праен -български ,тежи 38кг и праи на дреб плочи и носещи колони.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2