Крайно време е, да НАПУСНЕМ "Държавата"
Модератор: Общи модератори
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
изчетох всичко изписано до тук и с много от нещата съм
съгласен, но си имам и едно собствено мнение по
въпроса.
Ние българите сме си народ, който винаги е бил командван
от някой друг-дали е бил чужденец, дали е било цяла държава
или просто един! затова демокрация в България, май май нещо няма почва. Ние никога не си търсим правата...затова имам много примери,
замислете се. Как може един суполив циганин да краде 24 часа,
седем дни в седмицата и да няма кой да скръцне със зъби. Обаче, ако му сетегли един бой, той си надига главата и почва да си търси правата, ако не на територийте на Родината, то извън нея.
Има ли смисъл от преврат? Няма ли да е от трън та на глог?
89 година преврат-после дойде ли хубаво? За някой дето е хванал цаката да краде да, ама за мен не-ама демокрация, всичко
може! после дойде 97 и кво? Верно, че бяхме затънали до уши в лайна, но какво дойде? Измъкнаха ни до там, че да може да дишаме и да се миришем лайната...така че за мен преврат няма да промени нищо, освен да даде надежда на някой заблуден пенсионер.
Според мен, за да се оправим, трябва някой да дойде и да ни казва какво да правим, но някой от вън.
От време на време имам възможност да гледам българското първенство по футбол, ако така може да го наречем. И забележете само. Български и европейски съдия свири и прави грешки, нали? Но след мача каквата и да е грешката на европейския съдия, не се дискутира. Никой не му се нахвърля да го бие, абсолютно нищо, но за сметка на него, българският го ескортират с поне две патрулки. Е, или нашият е корумпиран или футболистите нямат респект към него. Същото и с националния-трябва ни трениор от европа, казат. Защо? Защото "футболистите" ще имат респект към него?Може би... Еми добре, да си изберем и президент и партия от европа тогава...
Като кажат да не си изтръскваш пепелника на улицата да не го правиш или ако го направиш да ти съдерат кожата от глоби. И не само това ами да ходиш да метеш градинките и улиците.
Не искам да го казвам, но май това е истината дори и да боли. За мен България е рай, рай в който искам да ходя само на почивка.
съгласен, но си имам и едно собствено мнение по
въпроса.
Ние българите сме си народ, който винаги е бил командван
от някой друг-дали е бил чужденец, дали е било цяла държава
или просто един! затова демокрация в България, май май нещо няма почва. Ние никога не си търсим правата...затова имам много примери,
замислете се. Как може един суполив циганин да краде 24 часа,
седем дни в седмицата и да няма кой да скръцне със зъби. Обаче, ако му сетегли един бой, той си надига главата и почва да си търси правата, ако не на територийте на Родината, то извън нея.
Има ли смисъл от преврат? Няма ли да е от трън та на глог?
89 година преврат-после дойде ли хубаво? За някой дето е хванал цаката да краде да, ама за мен не-ама демокрация, всичко
може! после дойде 97 и кво? Верно, че бяхме затънали до уши в лайна, но какво дойде? Измъкнаха ни до там, че да може да дишаме и да се миришем лайната...така че за мен преврат няма да промени нищо, освен да даде надежда на някой заблуден пенсионер.
Според мен, за да се оправим, трябва някой да дойде и да ни казва какво да правим, но някой от вън.
От време на време имам възможност да гледам българското първенство по футбол, ако така може да го наречем. И забележете само. Български и европейски съдия свири и прави грешки, нали? Но след мача каквата и да е грешката на европейския съдия, не се дискутира. Никой не му се нахвърля да го бие, абсолютно нищо, но за сметка на него, българският го ескортират с поне две патрулки. Е, или нашият е корумпиран или футболистите нямат респект към него. Същото и с националния-трябва ни трениор от европа, казат. Защо? Защото "футболистите" ще имат респект към него?Може би... Еми добре, да си изберем и президент и партия от европа тогава...
Като кажат да не си изтръскваш пепелника на улицата да не го правиш или ако го направиш да ти съдерат кожата от глоби. И не само това ами да ходиш да метеш градинките и улиците.
Не искам да го казвам, но май това е истината дори и да боли. За мен България е рай, рай в който искам да ходя само на почивка.

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
може,може,ако затворят границитеevans написа:Добре, само ми обясни с каво ще ме обедят да остана тук,бегай това не е държава.kusho написа:
чувам по радиото някаква реклама целяща да спре младите хора от емиграция:
"
"

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
много военизирани настроения,много нещо...!! борчески сте настроени ,колеги ,но едва ли някой от вас знае за какво говори. имам впредвид улични боеве,смърт,стрелба...!! ше ви се дореве ако знаехте...!! има разли(ни начини за въздействие върху управлявящи или за дмяна на властта ,а и сега е значително по-лесно и който смята ,че вънка ше му е по-лесно може да опита лесно...!! ма доколкото чувам маса народ сега се връща от италия и испания и при мене работят хора ,върнали се от италия. нещо май не е толко весело и там-говорил съм си доста с тех....
та идеята е според мен всеки да се напъне малко и да положи усилията за него си да се оправи ,а така ше се оправи и масата.....!! а за свалянето на властта и аз съм за,но ако си мислите ,че тая работа е малко викане ,мръзнене и псуване на площада и после в къщи при наще-не сте познали ,ма хич.
та идеята е според мен всеки да се напъне малко и да положи усилията за него си да се оправи ,а така ше се оправи и масата.....!! а за свалянето на властта и аз съм за,но ако си мислите ,че тая работа е малко викане ,мръзнене и псуване на площада и после в къщи при наще-не сте познали ,ма хич.
- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
от година някаде съм в Испания ... Не съм до6ал със кой знае какво желание но няма как просто на6ата държава не успява да задържи младите хора в къ6ти поне аз така си мисля. Дори от без паричие при тръгването си се наложи да си продам е36-цата и сега търся тук във форума друга.Смея да твърдя че в момента в испания живея много по добре от колкото докато бях във БГ.. Не че няма да се прибера но за в момента съм добре и тук..... ПОЗДРАВИ НА ВСИчки от испания
Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
SKISA написа:много военизирани настроения,много нещо...!! борчески сте настроени ,колеги ,но едва ли някой от вас знае за какво говори. имам впредвид улични боеве,смърт,стрелба...!! ше ви се дореве ако знаехте...!! има разли(ни начини за въздействие върху управлявящи или за дмяна на властта ,а и сега е значително по-лесно и който смята ,че вънка ше му е по-лесно може да опита лесно...!! ма доколкото чувам маса народ сега се връща от италия и испания и при мене работят хора ,върнали се от италия. нещо май не е толко весело и там-говорил съм си доста с тех....
Да ама не всеки иска да работи тираджия. А тия хора дето са се върнали и сега работят при теб, в италия какво са работили, пак същото или нещо от сорта? това са хора дето цял живот се бъхтат и не са видяли нищо хубаво. Това са могли, това са направили. Но не трябва всичките да сме като тях

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Vai-Holding
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: някво 325
В Испания е страхотно... Колега KIM Може да има криза но тук не се усе6та. Смея да твардя че си живея като коте в мандра искарвам по 1500 2000 евро на месец и си живея супер ако искам 6те ми отпуснат кредит за чисто нова кола ... Просто хората помагат на младите хора биле те дори и от чужбина.. Въпроса само е да си на трудов договор като мен 

Горчивината от лошото качество остава много по дълго от удоволствието от ниската цена.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мнооо грозни еспанйолките ,колега,биват само на разстояние над 10 метра
Хбаво ,че има чикас по ротондите-"трента комплето" 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Ебем ти и емиграцията, Майка ми ми донесе некви сирена, кашкавали и салами от там ми то нестаа за ядене бе, то и кучето нещо не ги иска. Бах да ида някъде и да немоа си усетя вкуса на Българслото ядене, да немоа си вдишам българския въздух, да намеоа си прояета табелата на улицатаа на родния си език, я бегайте бе. В БГ съм роден и в БГ ше си рупам лайната дето са ги надробили нашите предци, нема бегам, тук ще си живея. То приказаката е, че кой каквото сам си направи, никой друг немже да му го направи, така, че както се уредите тук като ниво и стандарт, същото ще е и там.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Kristopher написа:SKISA написа:много военизирани настроения,много нещо...!! борчески сте настроени ,колеги ,но едва ли някой от вас знае за какво говори. имам впредвид улични боеве,смърт,стрелба...!! ше ви се дореве ако знаехте...!! има разли(ни начини за въздействие върху управлявящи или за дмяна на властта ,а и сега е значително по-лесно и който смята ,че вънка ше му е по-лесно може да опита лесно...!! ма доколкото чувам маса народ сега се връща от италия и испания и при мене работят хора ,върнали се от италия. нещо май не е толко весело и там-говорил съм си доста с тех....
Да ама не всеки иска да работи тираджия. А тия хора дето са се върнали и сега работят при теб, в италия какво са работили, пак същото или нещо от сорта? това са хора дето цял живот се бъхтат и не са видяли нищо хубаво. Това са могли, това са направили. Но не трябва всичките да сме като тях
начи ,който е тираджия-нема как да стане професор по молекулярна биология като иде там!!нали!? но те се прибират тука. аз давам пример ,но знам ,че и в други професии е същото. и мойте не са тираджии ,а шофьори-карат само в страната. идват и от фирми за международен транспорт и искат да са при нас ,защото им е писнало да не си спят по домовете и да не си пият кафето и ракията с приятелите си. и отделно дойдоха и други хора-не шофьори и искат да останат тука-не там. разбира се ,че има единици ,които са успели и за тях знаем и се чува,но това е малък процент-за останалите не се чува и не се пише...!а те са повече!! не ви агитирам-идете,борете се -дано успеете. но е добре да не си мислите ,че там еврата растат по дърветата...
sonny написа:............. както се уредите тук като ниво и стандарт, същото ще е и там.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бе то бг въздуха не е с много добро качество,ама....
идва време да се родиш-ако вашите не са хакани с пари,ще видиш бял свят,ако акушерите са на кеф и не са заети с нещо друго и дали ще има последствия не се знае
тръгваш на детска градина-пак ако си дете на раб семейство,ще си по късмета,дали лелките ще се паднат съвестни,ще те гледат,ще ти дават минералната вода,която мама ти е пратила и т.н.
ще тръгваш на у-ще-пак късмет,ако близкото е добро,има парно зимата,пердета за лятото,горе-долу кефещи даскали дето да предизвикат интереса ти към ученето,ще бъде горе-долу чисто(за кенефите,чиновете,подовете)
после нещо или ще учиш или казарма,айде тя отпадна и е дълга тема,та минаваме на висшето.ако знаеш кво ти се учи си добре,ако вашите помагат бива,друг е въпроса,че 80% не стават за висшаги-учат под натиск от род тяло,щото да се фалят пред съседите,учат да са висшисти и после да не работят,учат,за да избягат от село,учат за да харчат на родителите си парите,да поживеят,ама само се правят,че учат,а си завършват като пълни галфони както са започнали...останалите 20% знаят за какво са там,знаят какво искат и накрая стават професионалисти
ако по време на студенството не те убият в някое диско,пак си добре
после ще се жениш-ако имаш завещана къща биваш,колата ти е купена отдавна и ти остава само да си смениш обзавеждането..пак 80% се вземат по сметка,без значение от коя страна,любовта е причина и параван,за избягване на трудностите,ако не си по сметка.за около 2г мои наблюдения за познати и приятели,женят се страшно малко щото се обичат истински,все някой си прави тънки сметки къв ще е кяра и т.н.
и живота продължава,ама ако се замислиш,че като се разболееш от нещо сериозно и си чао,няма да ти помогне държавичката.ако се разболее детето ти,пак си чао,ако старите ти родители се наложи да ги гледаш,ами чао...няма да има кръчми,дискота,к**ва,пиянства
есте,ще работиш за човек с макс две гънки на мозъка.просто е придобил някви средства и е направил нещо и предлага работа без развитие.големите фирми се държат от големи групировки,трудно се издигаш финансово,ако нямаш връзки да те похвалят,схемата там е яко източване и никво инвестиране в подобрение качеството на работа
абе то много неща са ни наред,излез по заведенията,наблюдавай фешънките дето си пулят устните,пият мартинита,цаките им са по 300 кинта,а бикините непрани и вкарват стрити аналгини ин да нос в мирисаните кенефи...баси рая
идва време да се родиш-ако вашите не са хакани с пари,ще видиш бял свят,ако акушерите са на кеф и не са заети с нещо друго и дали ще има последствия не се знае
тръгваш на детска градина-пак ако си дете на раб семейство,ще си по късмета,дали лелките ще се паднат съвестни,ще те гледат,ще ти дават минералната вода,която мама ти е пратила и т.н.
ще тръгваш на у-ще-пак късмет,ако близкото е добро,има парно зимата,пердета за лятото,горе-долу кефещи даскали дето да предизвикат интереса ти към ученето,ще бъде горе-долу чисто(за кенефите,чиновете,подовете)
после нещо или ще учиш или казарма,айде тя отпадна и е дълга тема,та минаваме на висшето.ако знаеш кво ти се учи си добре,ако вашите помагат бива,друг е въпроса,че 80% не стават за висшаги-учат под натиск от род тяло,щото да се фалят пред съседите,учат да са висшисти и после да не работят,учат,за да избягат от село,учат за да харчат на родителите си парите,да поживеят,ама само се правят,че учат,а си завършват като пълни галфони както са започнали...останалите 20% знаят за какво са там,знаят какво искат и накрая стават професионалисти
ако по време на студенството не те убият в някое диско,пак си добре
после ще се жениш-ако имаш завещана къща биваш,колата ти е купена отдавна и ти остава само да си смениш обзавеждането..пак 80% се вземат по сметка,без значение от коя страна,любовта е причина и параван,за избягване на трудностите,ако не си по сметка.за около 2г мои наблюдения за познати и приятели,женят се страшно малко щото се обичат истински,все някой си прави тънки сметки къв ще е кяра и т.н.
и живота продължава,ама ако се замислиш,че като се разболееш от нещо сериозно и си чао,няма да ти помогне държавичката.ако се разболее детето ти,пак си чао,ако старите ти родители се наложи да ги гледаш,ами чао...няма да има кръчми,дискота,к**ва,пиянства
есте,ще работиш за човек с макс две гънки на мозъка.просто е придобил някви средства и е направил нещо и предлага работа без развитие.големите фирми се държат от големи групировки,трудно се издигаш финансово,ако нямаш връзки да те похвалят,схемата там е яко източване и никво инвестиране в подобрение качеството на работа
абе то много неща са ни наред,излез по заведенията,наблюдавай фешънките дето си пулят устните,пият мартинита,цаките им са по 300 кинта,а бикините непрани и вкарват стрити аналгини ин да нос в мирисаните кенефи...баси рая
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Аз съм доволен от работата и от живота и нещата осезаемо вървят напред и нагоре! И предполагам съм видял повечко чужбини от повечето кандидат-емигранти
Ха сега де!? 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.