Гримирани или негримирани... жени харесвате?
Модератор: Общи модератори
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Как без грим бе - о, ужас
Грим, маникюр, педикюр, епилация....всичко както си трябва....трябва лачено нещо, лъскаво, окото да хваща......

Грим, маникюр, педикюр, епилация....всичко както си трябва....трябва лачено нещо, лъскаво, окото да хваща......

F**k them all!
Без грим желателно или с много лек дневен грим, освен при специални поводи.
Светлокестенява, със светли очи, не много големи гърди, по-спортно тяло.
Да не ме излага.
Да не шмърка като прасе (или пие).
Да изглежда добре с дънки и тениска и леко разрошена
И въобще не ме интересува каква кола кара
Ако не съм пиян, аз карам, така че ясна работата.
Да не ме излага.
Да изглежда добре с дънки и тениска и леко разрошена

И въобще не ме интересува каква кола кара

моят отговор го няма.
"според зависи".
умението да се гримира една жена не се научава за един ден.
плюсовете трябва да се подчертават а минусите да се подтискат със грима и всичко това трябва да става съобразно ситуацията.
не може да трябва да се появя със хубава жена на тежък прием и тя да се е нарисувала като за клуб. или да ходиме на клуб и да се остави черното осветление да я направи на нинджа заради липсата на грим или неподходящия такъв...
"според зависи".
умението да се гримира една жена не се научава за един ден.
плюсовете трябва да се подчертават а минусите да се подтискат със грима и всичко това трябва да става съобразно ситуацията.
не може да трябва да се появя със хубава жена на тежък прием и тя да се е нарисувала като за клуб. или да ходиме на клуб и да се остави черното осветление да я направи на нинджа заради липсата на грим или неподходящия такъв...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
По темата:
Без грим желателно или с много лек дневен грим, освен при специални поводи.
Да не ме излага.
Да изглежда добре с дънки и тениска и леко разрошена Wink
И въобще не ме интересува каква кола кара Wink Ако не съм пиян, аз карам, така че ясна работата.
Баси братле ти ми описа моя идеал за жена по-добре от самия мен !!!

Жалко че се голяма рядкост такива!Ако някой знае някоя такава да свирка ,ще черпим+добро вазнаграждение

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:...
Баси братле ти ми описа моя идеал за жена по-добре от самия мен !!!![]()
Жалко че се голяма рядкост такива!Ако някой знае някоя такава да свирка ,ще черпим+добро вазнаграждение![]()
![]()
!
Не ти трябва, не се занимавай, че този тип жени в един момент си купуват БМВ 1ица, дръпват много напред в живота (или поне така изглежда отстрани)

Чакай да си налея едно и да си лягам преди да ме подгонят лудите...

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
Това е като "За или против жените със силикон сте?".Значи няма мъж дето да не се обърне като види жена със силикон,гримирана направена като за пред хора.И няма кой да ме убеди,че мъжете не харесват жени с грим както и не харесвали жени със силикон.Това незнам за пред кой го говорите.Защото аз лично като изляза с късата пола и ботушите,гримирана както си трябва всичко се обръщат свиркат ала бала,но като изляза по анцуг,без грим никой нищо ти не казва.И после мъжете "обожават жени без грим"

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Не ти трябва, не се занимавай, че този тип жени в един момент си купуват БМВ 1ица, дръпват много напред в живота (или поне така изглежда отстрани) muhihihihi и ти звънят тъкмо като си мислиш, че си ги превъзмогнал, за да ти плачат на рамото (или в слушалката)...
Чакай да си налея едно и да си лягам преди да ме подгонят лудите... помощ!
Напално те разбирам последно при мен беше това изявление на мацката от описанието/почти само беше с черна коса/ ''Ми бившия си купи А5 ще се вращам при него''

Fenka85 написа:Това е като "За или против жените със силикон сте?".Значи няма мъж дето да не се обърне като види жена със силикон,гримирана направена като за пред хора.И няма кой да ме убеди,че мъжете не харесват жени с грим както и не харесвали жени със силикон.Това незнам за пред кой го говорите.Защото аз лично като изляза с късата пола и ботушите,гримирана както си трябва всичко се обръщат свиркат ала бала,но като изляза по анцуг,без грим никой нищо ти не казва.И после мъжете "обожават жени без грим"![]()
![]()
![]()
С ръка на сърцето: не мога да понасям жени със силикон. Говоря за очевиден силикон, с цел показност - тип Иванинка - Биг Брадър.
А това за обръщането...

А щом като излезеш по анцуг без грим никой не се обръща след теб, това не е добре

Nukem написа:'Ми бившия си купи А5 ще се вращам при него'
Нищо общо в моя случай, нямаше такива простотии при нас и не е ставало въпрос за кинти. Просто се наложи да живеем в различни градове.
Дай да не го обръщаме на в-к "Лична Драма"

Последна промяна kdl на 20 Ное 2008, 22:46, променена общо 2 пъти
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Това е като "За или против жените със силикон сте?".Значи няма мъж дето да не се обърне като види жена със силикон,гримирана направена като за пред хора.И няма кой да ме убеди,че мъжете не харесват жени с грим както и не харесвали жени със силикон.Това незнам за пред кой го говорите.Защото аз лично като изляза с късата пола и ботушите,гримирана както си трябва всичко се обръщат свиркат ала бала,но като изляза по анцуг,без грим никой нищо ти не казва.И после мъжете "обожават жени без грим" muhihihihi muhihihihi muhihihihi
Ми аз съм за мацки с анцунг,но да ти кажа соро мацка със хубав анцунг не сам видял,само некви daimandi и тем подобни анцунгчета за по 50-60лв!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
ja написа:D3BEP написа:E та сляп ли си ве?
Нема грим!
Аве грим има ама мустаци нема... аз мацка без мустаци не признавам...
A мацка с мустаци и фон дю тен е като с влакнест кит на лицето

Аз гласувах:с грим

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
абе грима си е хубаво нещо ама не в промошлени количества че последния път кат се върнах от диско кат си погледнах тениската все едно бях обърсал на целия мол праха някво кат прах и брокат ,тва броката няма чистене на Е36-стицата на кожата на предната седалка стана вече почти година намога да го махна 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
M-TEAM написа:абе грима си е хубаво нещо ама не в промошлени количества че последния път кат се върнах от диско кат си погледнах тениската все едно бях обърсал на целия мол праха някво кат прах и брокат ,тва броката няма чистене на Е36-стицата на кожата на предната седалка стана вече почти година намога да го махна
хващаш от широкото тиксо (най-обикновеното, но и найширокото).
Късаш ленти с дължина около една педя и започваш бявно и методично да минаваш цялата облегалка линия по линия...после и седалката - прави чудеса срещу косми, брокат, мъх от пуловерчета, якенца мъхести и т.н.

Няма да си кривя душата - с грим ме кефят, но пък гласувах без грим, щото вече съм се нагледал на "преди и след", ама в обратния вариант (уааау-ВЪЪЪХ !!)