Млад шофьор ли си ?
Модератор: Общи модератори
- The7omahawk
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z3 Roadster 2.8
- Мечтае да кара: едно да беше...
- Fr33Styl3r
- кандидат ентусиаст
-
RAM-FR написа:D3BEP написа:RAM-FR написа:Ако имаш стажа не трябва да имаш годините
Тъй, ама аз имам и двете.
Та кажи ми къде да гласувам.
И какво ще разбереш от гласовете на такива като мене, кито хич няма да са малко, включително и "подстрекателя" ти - Дунчев.Това съм го пропуснал. Вече не мога да го добавя
Аз имам книжка от 08.08.08 Първите 2 месеца постоянно сега като си счупих колата малко по-рядко
И моята книжка е 08.08.08

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
Аз освен, че съм млад шофьор съм и красив !
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19

- ПП Не съм писал никъде, че карам добре, даже обратно, приятелите ми казват, че изглеждам като юноша като седна в е21-цата т.е. аматьорче както писаха едни велики хора ма тва е една друга тема.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
GVT написа::mhihi: Още един пенсионер,18 години книжка.Бах мама му,остарехме.То едно време не ни трябваха такива промени в закона най яката бегачка беше лада 1600
+ 1
аз отдавна престанах да ги броя годините

F**k them all!
Аз само исках да се изфукам, че съм млад и готин, иначе си имам 3-4 годинки зад волана 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
имам почти 8 год книжка но само около общо 3 години контролно талонче 

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
ба чесно... по тъпа формулировка на анкета не бях срещал
половин час седа и чета за да вида в коя от категориите попадам... най накрая цъкнах на "ДА" и след тва останових че съм бил в др категория
имам предвид:
Млад Шофьор ли си, и ще можеш ли да си караш колата след промените?
отговор: ДА
като го прочета тва и си мисля "еми млад шофьор съм защото нямам 25 години... и да ще мога да си карам колата" дефакто отговора ми нормално да е ДА... като се замислих и започнах да се чудя дали не трябваше да отговоря с 2-рия вариант... абе оправи го тва че се изнервих и ме заболяха пръстите

половин час седа и чета за да вида в коя от категориите попадам... най накрая цъкнах на "ДА" и след тва останових че съм бил в др категория

имам предвид:
Млад Шофьор ли си, и ще можеш ли да си караш колата след промените?
отговор: ДА
като го прочета тва и си мисля "еми млад шофьор съм защото нямам 25 години... и да ще мога да си карам колата" дефакто отговора ми нормално да е ДА... като се замислих и започнах да се чудя дали не трябваше да отговоря с 2-рия вариант... абе оправи го тва че се изнервих и ме заболяха пръстите