Любов и секс или "Вдигаме ли самолета"
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
А прочетохте ли статията
В ликна който съм дал за източника ,има коментари и там 99% редоно не успяват да излетят
Та затова ми стана интересно,дали наистина толкова много мъже имат проблем

В ликна който съм дал за източника ,има коментари и там 99% редоно не успяват да излетят

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
vld написа:А прочетохте ли статията![]()
В ликна който съм дал за източника ,има коментари и там 99% редоно не успяват да излетят![]()
Както виждаш тука всички вдигат самолета.Интересно ми е за мнението на жените им

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мда,във виртуалното пространство...Fenka85 написа:Както виждаш тука всички вдигат самолета.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- eli_angel4etoo
- Потребител
-
- Мечтае да кара: z 4
...
Защо не попитате дали жените им са доволни? Вие мъжете сте доволни,аама дали и вашите жени са доволни ??? 

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Re: ...
eli_angel4etoo написа:Защо не попитате дали жените им са доволни? Вие мъжете сте доволни,аама дали и вашите жени са доволни ???
Аз съм машина .. за това си взимам и бмв, за да ми тича

И няма жена, която да се е оплакала

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
абе... тоя дето е писал статията сигурно е некъв мега-хипер-супер-дупер-ултра олигофрен, който не може да си хване гадже и блъска от рано сутрин до късно вечер по певиците на пайнер
проблем било притеснението - дори и при първия ми път не е имало проблем, щото нещата си бяха достатъчно премерени и т.н..... просто имаш ли жена до себе си на която може да се разчита и да и имаш доверие - няма проблем
тоя автор е мноооу зле... пък да не говорим че темата е от космополитан, а там или пишат жени или ...
според мен е безсмислена - ако мъж е физически здрав и без някакви упойващи средства - няма да има никакъв проблем...

- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Всеизвестен факт е, че ние българите сме най-добрите е**чи, най-добрите шофьори, най-добрите футболисти, най-най-най....

F**k them all!
- blackrider
- младши ентусиаст
-
ITK написа:Всеизвестен факт е, че ние българите сме най-добрите е**чи, най-добрите шофьори, най-добрите футболисти, най-най-най....![]()
И в крайния резултат сме : НАЙ-НАЕ**НИТЕ !!! Незнам защо,но все така се получава

Щото е пълно с е*ачи, които искат да са най-големите, с най-големите и да е*ат най-яките кучки и да лупат бело по цел ден и да имат най-бързите коли, и да са най-красивите, и да вадят адските кинти... ма не може всичко от нищо накуп
Те затва сме нае*ани.
Aбе сигурно е вярно, ама на мен горната ми като не е в ред, ме избива на разврат
Не знам защо...
To хубу така, ама как без упойващи
А иначе след 3дневно парти... хубаво искаш да вдигнеш самолета, ама никой не може да ти помогне... евентуално глюкоза венозно и някви антибиотици за синузит
Освен това малкото дами в темата казаха, че не е важно да вдигаме самолета, ами и какво правим по летището, че само цомбене и ръмбене на женки не ставало

...когато на един мъж в горната му глава не всичко е наред, то и в долната му положението е същото. Какво повече да кажа?!
Aбе сигурно е вярно, ама на мен горната ми като не е в ред, ме избива на разврат

ако мъж е физически здрав и без някакви упойващи средства - няма да има никакъв проблем...
To хубу така, ама как без упойващи

А иначе след 3дневно парти... хубаво искаш да вдигнеш самолета, ама никой не може да ти помогне... евентуално глюкоза венозно и някви антибиотици за синузит

Освен това малкото дами в темата казаха, че не е важно да вдигаме самолета, ами и какво правим по летището, че само цомбене и ръмбене на женки не ставало

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Fenka85 написа:Runnaway написа:И няма жена, която да се е оплакала
.......или ти не знаеш по-точно![]()
![]()
![]()
Абсурд..
Всъщност случвало ми се е два пъти да не мога да го припалим:
историйте са дълги ама тука накратко
1.Веднъж на събиране в една кръчма много приятели и познати напих се заигарх се и под звуците на Сащо Роман и Кали - Дали съм жив се озовах в тоалетната с партньорката на мой приятел.......гнявих я, стисках я, галих я, лигавих я кво ли не праих и не ще отчаях се и реших да карам със спукана гума рекох и завърти се понечих един-два пъти да влеза в гаража.... не стана и викам аре друг път ше продължиме,че не ми добре
2.Тука на една нова година работите бях по-добре 2 повече алкохол но и много по голям избор от искащи дами да влизат в ролята на вулканизатор
........нещата стояха така,че излитане и приземяване имаше но на другия ден момичето се оплакваше,че за да запали двигатела и е коствало синини по устните ,2 чаши вода,остри болки и схващане в дясната ръка...И МНОГО търпение.....Но с изключение на горните странични ефекти момичето беше много доволно от продължителноста полета..........
Болен съм и няма кво да правя не ми обръщайте внимание
И не ми четете мнението щото мога да ви заразя

историйте са дълги ама тука накратко
1.Веднъж на събиране в една кръчма много приятели и познати напих се заигарх се и под звуците на Сащо Роман и Кали - Дали съм жив се озовах в тоалетната с партньорката на мой приятел.......гнявих я, стисках я, галих я, лигавих я кво ли не праих и не ще отчаях се и реших да карам със спукана гума рекох и завърти се понечих един-два пъти да влеза в гаража.... не стана и викам аре друг път ше продължиме,че не ми добре

2.Тука на една нова година работите бях по-добре 2 повече алкохол но и много по голям избор от искащи дами да влизат в ролята на вулканизатор

Болен съм и няма кво да правя не ми обръщайте внимание

И не ми четете мнението щото мога да ви заразя

Живей у борчове,за да те помнат хората !!!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Re: Любов и секс или "Вдигаме ли самолета"
Apassionata написа:vld написа:... знам че тука всички са 150% мъже и няма как да не ...
А 151-я % жени как да гласуваме? Дай една анкета "Приземяваме ли самолета"

Евала колежке

Fenka85 написа:Runnaway написа:И няма жена, която да се е оплакала
.......или ти не знаеш по-точно![]()
![]()
![]()
Фенката е права, много мои приятелки (само) са ми се оплаквали за подобни неща, така че не очаквай да кажат на теб, но бъди сигурен че всичките и приятелки са наясно с положението

по темата: редовно го вдигаме самолета, и пилим гуми при кацане