Любов и секс или "Вдигаме ли самолета"

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вдигате ли самолета

Винаги-нямам пропуск
122
74%
Понякога не
20
12%
Редовно не
5
3%
Случвало ми се е веднъж
18
11%

Общо гласове : 165
Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 05 Ное 2008, 17:10

А прочетохте ли статията :?:
В ликна който съм дал за източника ,има коментари и там 99% редоно не успяват да излетят :roll:
Та затова ми стана интересно,дали наистина толкова много мъже имат проблем :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 05 Ное 2008, 17:31

баа на чуджу немам пропуск праим touch&GO щото мноо харчи самолета и преа го презареждам :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 05 Ное 2008, 17:35

vld написа:А прочетохте ли статията :?:
В ликна който съм дал за източника ,има коментари и там 99% редоно не успяват да излетят :roll:
Та затова ми стана интересно,дали наистина толкова много мъже имат проблем :roll:

Както виждаш тука всички вдигат самолета.Интересно ми е за мнението на жените им ;) .......иначе си има много мъже с такъв проблем
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 05 Ное 2008, 18:26

Fenka85 написа:Както виждаш тука всички вдигат самолета.
мда,във виртуалното пространство... :mhihi: и като се има предвид средната възраст на мнозинството новоприсъединили се колеги,сигурно го вдигат на ръчен тренажор.. :lol: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: z 4

...

Мнение от eli_angel4etoo » 05 Ное 2008, 19:07

Защо не попитате дали жените им са доволни? Вие мъжете сте доволни,аама дали и вашите жени са доволни ??? :D

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Re: ...

Мнение от Runnaway » 05 Ное 2008, 19:31

eli_angel4etoo написа:Защо не попитате дали жените им са доволни? Вие мъжете сте доволни,аама дали и вашите жени са доволни ??? :D

Аз съм машина .. за това си взимам и бмв, за да ми тича :mhihi:

И няма жена, която да се е оплакала 8)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 05 Ное 2008, 20:42

абе... тоя дето е писал статията сигурно е некъв мега-хипер-супер-дупер-ултра олигофрен, който не може да си хване гадже и блъска от рано сутрин до късно вечер по певиците на пайнер :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: проблем било притеснението - дори и при първия ми път не е имало проблем, щото нещата си бяха достатъчно премерени и т.н..... просто имаш ли жена до себе си на която може да се разчита и да и имаш доверие - няма проблем ;) тоя автор е мноооу зле... пък да не говорим че темата е от космополитан, а там или пишат жени или ... :gay: според мен е безсмислена - ако мъж е физически здрав и без някакви упойващи средства - няма да има никакъв проблем...
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 05 Ное 2008, 20:53

Всеизвестен факт е, че ние българите сме най-добрите е**чи, най-добрите шофьори, най-добрите футболисти, най-най-най.... :mhihi: :mhihi:
F**k them all!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 05 Ное 2008, 21:18

ITK написа:Всеизвестен факт е, че ние българите сме най-добрите е**чи, най-добрите шофьори, най-добрите футболисти, най-най-най.... :mhihi: :mhihi:

И в крайния резултат сме : НАЙ-НАЕ**НИТЕ !!! Незнам защо,но все така се получава :roll: :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 05 Ное 2008, 22:21

Щото е пълно с е*ачи, които искат да са най-големите, с най-големите и да е*ат най-яките кучки и да лупат бело по цел ден и да имат най-бързите коли, и да са най-красивите, и да вадят адските кинти... ма не може всичко от нищо накуп ;) Те затва сме нае*ани.

...когато на един мъж в горната му глава не всичко е наред, то и в долната му положението е същото. Какво повече да кажа?!

Aбе сигурно е вярно, ама на мен горната ми като не е в ред, ме избива на разврат ;) Не знам защо...

ако мъж е физически здрав и без някакви упойващи средства - няма да има никакъв проблем...

To хубу така, ама как без упойващи ;)
А иначе след 3дневно парти... хубаво искаш да вдигнеш самолета, ама никой не може да ти помогне... евентуално глюкоза венозно и някви антибиотици за синузит ;)

Освен това малкото дами в темата казаха, че не е важно да вдигаме самолета, ами и какво правим по летището, че само цомбене и ръмбене на женки не ставало :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 06 Ное 2008, 0:19

Runnaway написа:И няма жена, която да се е оплакала 8)

.......или ти не знаеш по-точно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Ное 2008, 0:31

Fenka85 написа:

Абсурд..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 06 Ное 2008, 1:27

Всъщност случвало ми се е два пъти да не мога да го припалим:
историйте са дълги ама тука накратко

1.Веднъж на събиране в една кръчма много приятели и познати напих се заигарх се и под звуците на Сащо Роман и Кали - Дали съм жив се озовах в тоалетната с партньорката на мой приятел.......гнявих я, стисках я, галих я, лигавих я кво ли не праих и не ще отчаях се и реших да карам със спукана гума рекох и завърти се понечих един-два пъти да влеза в гаража.... не стана и викам аре друг път ше продължиме,че не ми добре :mhihi: :mhihi: :mhihi:

2.Тука на една нова година работите бях по-добре 2 повече алкохол но и много по голям избор от искащи дами да влизат в ролята на вулканизатор :mhihi: :mhihi: ........нещата стояха така,че излитане и приземяване имаше но на другия ден момичето се оплакваше,че за да запали двигатела и е коствало синини по устните ,2 чаши вода,остри болки и схващане в дясната ръка...И МНОГО търпение.....Но с изключение на горните странични ефекти момичето беше много доволно от продължителноста полета.......... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Болен съм и няма кво да правя не ми обръщайте внимание :mhihi:
И не ми четете мнението щото мога да ви заразя ;) :mhihi:
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Re: Любов и секс или "Вдигаме ли самолета"

Мнение от dopestar » 06 Ное 2008, 20:43

Apassionata написа:
vld написа:... знам че тука всички са 150% мъже и няма как да не ...

А 151-я % жени как да гласуваме? Дай една анкета "Приземяваме ли самолета" :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Евала колежке
:)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 06 Ное 2008, 20:58

Fenka85 написа:

Фенката е права, много мои приятелки (само) са ми се оплаквали за подобни неща, така че не очаквай да кажат на теб, но бъди сигурен че всичките и приятелки са наясно с положението :mhihi: .... жени :twisted:

по темата: редовно го вдигаме самолета, и пилим гуми при кацане :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата