Тъпите дилеми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Редно ли е да споделя?

Да, така ще му помогнеш!
34
49%
Не, случаен свидетел си нямаш право да казваш нищо!
35
51%

Общо гласове : 69
младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 31 Окт 2008, 13:24

B U L L I написа:ако ти ми направиш такава услуга,ще те намеря и ще ти измъкна гръкляна(примерно)

Много оригинално :mhihi:
Ходи да шмръкнеш нещо, че май си нервен(примерно)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 31 Окт 2008, 14:19

според мен кажи,анонимно ли чрез трето лице или директно по добре и кажи,пък ако ще пропада момчето поне ще знаеш че си направил опит да помогнеш а не си си навел главата кат овца или мишка,кво ако не го познаваш поне си направил добро утре някои непознат ще направи нещо добро за теб или някои близък

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 31 Окт 2008, 14:23

Не искам да обиждам автора, но ти монче къде отиваш може би ?

Ако мислиш, че става толко лесно като издадеш някой за употребата му на некви боклуци, бъркаш много!
Има няколко фактора и най-важния от тях е средата, в която е попаднал приятеля ти (тук се замислям колко близък може да ти е некав 16-годишен, след като ти си в уни =) имаш поне 20. изключение са 16-годишните девойки естествено, но това е друга тема :mhihi: ) и представи си него и приятелите му, както ти си бил на неговата възраст със твоите и сте правили еднаква простотия заедно.
Секи тийн, който се опитва да бъде вървежен има период на лайнарщини и само малоумен човек може да се ЗАКАЧИ към амфети :idea:
Едно време в крартала имаше слухове и за нас за треви, алкохоли, вандалщини.. но сега е малко по различно от тогава ъъъ :mhihi:
При при сички положения е тъпо да го портиш толко грубо, и според мен доста заслужен бой би изял, защото не ти е там работата.
За една майка това би било страшна обида и наскърбение, абсолютно съм сигурен, че в подобен проблем тя не може да реагира адекватно.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 31 Окт 2008, 15:10

ми 90% от тииновете са малоумни голяма обида наистина за маиката а като види сина си чко зависим ще се почувства доста горда тая тема треаше да пишат само лица над 25г какво означава ще се обиди някои та ти спасяваш живота на детето утре като го намери смлян на улицата защото не е могъл да си плати дозата ще е друго и ще каже е как от 1 път се е пристрастил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 31 Окт 2008, 15:31

:)
Човекът просто иска да се хареса на преподавателката си и ви пита дали ще се получи :)

Според мен, колега, нема да се получи :)

Да не мислите, че като види да смърка някой на улицата и ходи да дири майка му да го докладва?
Тука се получи ебаси филма. Доклади, отмъщения, наркодилъри.

А амфетамините - както някой вметна, не са точно наркотици.
Не водят до такъв тип зависимост и пристрастяване.
Те са психостимуланти. Нещо, като "усилване на личността и задоволството й".
Опасността при тях е по - скоро непосредствена, защото техни производни се използват например в кардиологията за ускоряване на пулса, повишаване на кръвното и други подобни, както и психозни състояния от твърде честата употреба и привикването с приповдигнатото им чуство.
И другото, с което са опасни, е че са забранени.

Но като цяло не са много по - страшни от алкохола например. Като и той пристрастява и е опасен.

И разбира се, к**ва е форма на секс, както се казва.
И к**ва освен секс понякога дават и трипер.
Също и дилърите на амфетамини.

За ме нобаче човекът не е залитнал да спасява детето на преподавателката, а е залитнал към преподавателката или към изпита при нея :)

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 15:43

охооо ...кой се е върнал!
тамън си идваш и мене ,че ме изгонат!

тая работа с непристрастяването и с леките и тежките наркотици малко иде като ....дайте да дадем!! или ползваш наркотик ,или не ползваш!средно положение няма. момчето явно е много зле,щом е на магистрали и едва ли да каже на мама ше му помогне много ...вече!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 31 Окт 2008, 15:46

Все някой трябва да поеме щафетата.

Идеята е по - скоро че нещо или е наркотик, или не е.
Амфетамините по - скоро не са, поне в графата "пристрастяване". Това се опитвам да кажа.
Но пак си остават забранени и в някаква степен опасни.

Но не говорим за това, нали :) Просто вметнах. Медицината е съвсем друг въпрос от поставеният тук.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 31 Окт 2008, 15:47

SKISA написа:охооо ...кой се е върнал!

:(
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 31 Окт 2008, 15:56

Коката е полезна ве. Показва реално до каква степен можеш да ползваш мозъка си :) Номера е да не прекаляваш щото ше се изтощиш скоро.

Дзвера е прав това не е наркотик а е силен стимулант... Нещо като виагра за мозъка.

Оставете хлапето на спокойствие, ние като пиехме по шише водка в 8-ми клас да не сме постъпвали по-разумно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 31 Окт 2008, 15:58

Мишу написа:ми 90% от тииновете са малоумни голяма обида наистина за маиката а като види сина си чко зависим ще се почувства доста горда тая тема треаше да пишат само лица над 25г какво означава ще се обиди някои та ти спасяваш живота на детето утре като го намери смлян на улицата защото не е могъл да си плати дозата ще е друго и ще каже е как от 1 път се е пристрастил

Ти, ако си лице над 25 и пишеш така, по добре да си зависим (за оправдание) :roll:
За спасяването на какъв живот говориш ?
Ако лекари/механици те наплашат, че не е хубаво да си караш бавареца, защото си болен по него и може да има тежки последствия ти толкова ли лесно ще си кажеш 'ОК ВЕДНАГА', при положение, че ти харесва да го правиш ежедневно ?
Всеки сам си преценява какво да прави със себе си. Какво като е "само на 16" ? Щом има такива интереси, а е оставил настрана нещо стойностно например, значи е тъп и тва е. Да се оправя. До година-две, ако има разум ще е напред, защото знае за какво става въпрос.
Последна промяна Superexstatic на 31 Окт 2008, 16:05, променена общо 1 път
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 31 Окт 2008, 16:00

ja написа:Коката е полезна ве. Показва реално до каква степен можеш да ползваш мозъка си :) Номера е да не прекаляваш щото ше се изтощиш скоро.

Дзвера е прав това не е наркотик а е силен стимулант... Нещо като виагра за мозъка.

явка,кажи че се бъзикаш ,че ме плашиш бе човек...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 31 Окт 2008, 16:08

Да ве, коката е като чип тунинг за мозъка...

Ама по некое време накривява клапаните....
:mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Окт 2008, 17:29

ja написа:Коката е полезна ве. Показва реално до каква степен можеш да ползваш мозъка си :) Номера е да не прекаляваш щото ше се изтощиш скоро.

е тва направо ме приби :shock: :shock: вие сериозно ли бе!!!!

100% наркотик си е и вреди сигурно 10000 пъти отколкото помага! И ще ви кажа как точно!

Кокаина е инхибитор на каналите (т.е. затваря ги) за връщане на допамина и норепинефрина от междусинепричното пространстов обратно в нервната клетка като задържайки ги там по-дълго време предизвиква еуфория изостряне на сетивата за нялколко минути, чуство за надмощие и величие и до тук с хубавите работи!

при продълвително използване на кока (ако ще през няколко месеца да е тва) предизвиква:
Психологични проблеми: пристрастяване, депресия параноя, клептомания, повишена агресивност,кататония, зрителни и слухови халюцинации,тикове, честа смяна на настроенията, загуба на апетит Физиологични проблеми:хронична мигрена, инфаркт, субдурални кръвоизливи( в черепа е тва), коронарни спазми, аритмия на сърцето, подтискане на физическия растеж, тромбози, стерилитет!!

Кой каза че коката е безвредна!!!! :evil: :evil: :evil:
Последна промяна ineedmoney на 31 Окт 2008, 17:32, променена общо 2 пъти
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 31 Окт 2008, 17:35

D3BEP написа::)
Човекът просто иска да се хареса на преподавателката си и ви пита дали ще се получи :)

явно наистина не разбираш за кво иде реч тука...
:help: боли ме *** дали ме харесват преподавателите ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 31 Окт 2008, 18:14

ineedmoney написа:
D3BEP написа::)

явно наистина не разбираш за кво иде реч тука...
:help: боли ме *** дали ме харесват преподавателите ;)

Възможно е :( Аз като цело не се сещам.

Чекай да ти кажа. Учиш в Плевен, медицина някаква. Има снимана колата ти с номера й, сигурно ако се поровя и твоя снимка ше намеря и името ти.

Ако аз го потърся тоя човек, ше го намеря. Требва ни преподвателка с 16 годишно момче.

И, в крайна сметка ни питаш тука: какво?
Питаш ни дали да не алармираш преподавателката ТАЙНО.
Понеже си загрижен за явното да не те намерят НАРКОДИЛЪРИТЕ.
Правиш го, защото си силно загрижен за напълно непознат(по думите ти) човек, без да те интересува, че всъщност му се бъркаш в семейството.

Значи, ако наистина темата е толкова безобидна, колкото се опитваш да изкараш, то анкетата е излишна и глупаво си постъпил,приятел...
Глупаво, щото форума се чете от хора от цяла България и включително от Плевен.

ПП. А това, което си написал за коката може да бъде вярно, но е по - важно с какви дози и каква честота се приема. Това, което цитираш е от някой предкомунистически учебник по наркотичните вещества или анестезия... То може да е вярно и за алкохола, сигурно и за тютюна.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата