Задачка закачка...коя е тази мацка :-))
Модератор: Общи модератори
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Fenka85 написа:Gottlos написа:Не е важна вънщноста,важна е същноста!И втоя ред на мисли,някой да знае нещо за бизона с белите ботушки на заден план?![]()
Ти пък......виж кви жени има на преден план,не се заглеждай по бизони
Ама то това оптичен туниг.Маторя важен,маторя-я-я!
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Отговор: Андреа
"Най-новото й видео ще ни я покаже както майка я е родила. Песента е озаглавена "Най-велик". Клипът се очаква да се завърти до седмица в ефира на Планета ТВ."
Източник: в-к "19 мин"
"Най-новото й видео ще ни я покаже както майка я е родила. Песента е озаглавена "Най-велик". Клипът се очаква да се завърти до седмица в ефира на Планета ТВ."
Източник: в-к "19 мин"

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Сега видях темата. Тази мръсница е поп-фолк Певица с главно "П" и се казва Андреа, има страшни цици не бих и отказал една вечер. Приателя и с който "много се обичат"
се казва Кубрат Пулев и е боксьор в тежка категория май беше вече забравих и мисля че беше спечил някакви титли. Тази година на олипииските игри не можа да спечели. Така това е само за инфо за тези колеги които не знаят коя е въпросната дама. Ако ме питате от каде знам ами следя новините по цял ден в нета и те са много често там. А самата девоика макар и многото селикон и грим според мен си е доста добре, и става не за едно а за доста снушения и мисля че ще бъде доста палава. Можех да бъда и по нецензуриран но все пак има правила и за тва съм толкова цензуриран 

- Fenka85
- младши ентусиаст
-
лошрайдър написа:аз па имам снимка от преди силикона
Недей пуска,че ще им се развали хубавата представа

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
надяам се старото правило ,че пост след 16,30ч в делничен ден нема да се счита офтопик,а перпеционално ангиогпластиране на мозъчната дейност! ако ме изключат от форума заради вас-ше прата на секи писал у темата с мен по един шаран,увит у станиол!....стааарооо сацилианско поздравче....!!! 

- pandev22
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
Fenka85 написа:лошрайдър написа:аз па имам снимка от преди силикона
Недей пуска,че ще им се развали хубавата представа
Мъжете мечтаят в леглото им да се настаняват създания с голям бюст, заоблено коремче и щръкнало дупе. Кокалите убиват!
викаш рагу и дзъби....!?!? бе българино има вкус ! кой луд ше скочи на редосеялка с ребра на калниците!!??! по тая причина аз /като по-умен от вичо/ не слагам снимка на жена ми тука ,щото после ше треа да си купа гранатомет за близки срещи от трети вид с некои настоятелни колеги....!!!
Последна промяна SKISA на 30 Окт 2008, 18:02, променена общо 1 път
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:надяам се старото правило ,че пост след 16,30ч в делничен ден нема да се счита офтопик,а перпеционално ангиогпластиране на мозъчната дейност! ако ме изключат от форума заради вас-ше прата на секи писал у темата с мен по един шаран,увит у станиол!....стааарооо сацилианско поздравче....!!!
Кви са тея сложни думи бе човек! Говорим са задници и цици! И евентуално издирвме добровлец да излезе срещу Кубрат

- SKISA
-
-
имаме една позната на семейството...секи ден одеше да и джаскат силикон у джуките и разпраа ,че давала по 20 долара и не знам колко седмици требвало да ходи така....!!!
викам : ти си ненормална,мааа...!! ела ми кажи през оградата сутрин:" ти още ли си жив бе деева твойта...."! ...и че ти ги праим секи ден за десет лева с десен прав същите.....!!!
викам : ти си ненормална,мааа...!! ела ми кажи през оградата сутрин:" ти още ли си жив бе деева твойта...."! ...и че ти ги праим секи ден за десет лева с десен прав същите.....!!!
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
след 3 4 5 годинки ше го проам тоя кубрат на ринга ако се навие на нещо различно от бокс разбирасе
щото и ся не бих му отказал спаринг никога не отказва... особенно ако ще става дума за женката му , ама нема да има голем смисъл 

- SKISA
-
-
ха!тва е кристина агилера,ма к**ва!! и същата ,ма не мое да пее....!!
прекъсвач,ако ми налети оня Пулю за колко време моеш да дойдеш от шумен,бате...!?
прекъсвач,ако ми налети оня Пулю за колко време моеш да дойдеш от шумен,бате...!?