Влизане с взлом...
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Apassionata написа:Още една мисъл ми се мотае... каза, че си ходил договор със СОТ да подписваш и тия дни е трябвало да ти монтират там нещата. Точно преди да те вържат обир! ... Гледаха ли апартамента Сотаджиите? Знае ли човек кви копелета има и между тях?
+ това кучето е тровено с нещо-сам каза...има логика
аз работя в уникредит и там получавам ежедневно обаждания за влизне с взлом и откраднати вещи ,дори и карти (кредитни и дебитни) няма какво да спаси народа - 9мм -овия и като ти влезе наркоман в входа ,дори и нищо да не е направил го бия и така намалявам опитите за влизане лично аз.
И все пак ми разбиха мазето това лято. Казах на един полицаи от съседният блок кой са - и нищо..... след няколко дни пребих единия който ги мъкнеше тука и си играеше на дилър *човек над 45 годишен , след още седмица някой го закла една нощ точно под прозореца ми
и цялата мини общност която се събираше в нашето каре изчезна точно толкова бързо колкото се появи.....
око за 2 , зъб за чене....... май само така някой някога ще си седне на задника у нас.....
И все пак ми разбиха мазето това лято. Казах на един полицаи от съседният блок кой са - и нищо..... след няколко дни пребих единия който ги мъкнеше тука и си играеше на дилър *човек над 45 годишен , след още седмица някой го закла една нощ точно под прозореца ми

око за 2 , зъб за чене....... май само така някой някога ще си седне на задника у нас.....

Dimitroff написа:Apassionata написа:Още една мисъл ми се мотае... каза, че си ходил договор със СОТ да подписваш и тия дни е трябвало да ти монтират там нещата. Точно преди да те вържат обир! ... Гледаха ли апартамента Сотаджиите? Знае ли човек кви копелета има и между тях?
+ това кучето е тровено с нещо-сам каза...има логика
ммм дам логика има ... но Марто каза,че не се съмнява в тях

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Azidaha написа:Четох някъде из ryjda.com доста заканвания по твой адрес, тъй като си мислеха, че ти си го "хакнал"
Възможно ли е да си имал конфликти с някои от там, способен на това нещо?
Е по-голяма глупост не можеше и да бъде

Да,признавам си,аз,който работя на 2 места и съм пълен със свободно време баш за ръжда форума си мислех как да го хакна...

Това,че им се кефя на урл-то на форума и съм си го сложил в подписа гарантира хакването от моя страна...евала мисъл

64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5