Внимание - Бакшиши убиици

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 28 Авг 2004, 14:00

Може да се направи нещо от сорта на дежурни - всяка вечер няколко човека да знаят че ако стане нещо на тях ще се звъни да са готови (нямам предвида не спят или да седят в няква стайчка някъде или на Еко-то цяла нощ ами просто да имат в предвид че може да им звънне телефона през ноща). Но това ще може да стане ако софтуера и хардуера за който говори Василен е готов и работи на 6.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: За бакшишите...

Мнение от bum_bum » 30 Авг 2004, 8:49

Тоо Cool написа:Тая идея за ИЗВЬНРЕДНАТА ПОМОЩ е перфектна-има някой проблемче-звьнка и веднага пристига спец-отряда! :twisted: Аз за сега в колата винаги си нося една бейзболна бата,но ве4е по4вам да си нося редовно и пистолета-нека кирливите бакшиши се пробват с мене! :bang:

Аз пък си нося ръце към 42см и един гръб към 130, нито полицаите могат да ми ги вземат нито бакшишите се правят на отворени като им се озъбя :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Авг 2004, 9:41

Абе вие добре го мислите, не искам да ви обезкуражавам но изпълнението няма да е силно както и да го мислите :idea: в 90 % от случайте на такова събитие което предполага тръсенето на помощ до 15 мин даже ако не и 10 всичко е решено :idea: :arrow: в смисъл става ексцесия с някой бакшиш, оня се опитва да ме засече не успява, почва да ме гони и до там всичко свършва :idea: :arrow: или пък засича ме обажда се по станцията и до 3 мин има още 3-ма от неговите и аз вече съм на земята с комоциум :roll: :arrow: какво да ви кажа мене ме пребиха 3-ма за 1 мин на средата на улицата зад линейка и нямаше време по телефона да обесня на приятелите ми къде съм при положение че се движихме заедно и бяха на около 50 метра зад мойта кола преди да започне гоненето с въпросните типове който ме оставиха в безсъзнание :idea:
Един път само ми се е случило да бягам около 20 мин от едни пияни, нашмъркани откаченяци и се гонихме около 10 мин в квартала щото температурата беше -8 градуса пък аз съм с 175 гумки зимни... излезнахме на цариградско и онея ме гледаха как си заминавам бавно и гоненето постепенно приключи като земах ул. Шипка с 140 км/ч в посока обратна на движението :lol: е вярно беше 3 часа през нощта но просто този ход реши завършека на гонката :shock: тъй че в такива ситуаций времето е от най-голямо значение а бакшишите са навсякъде, по много и денонощно, като чукнат на станцията "ПРОБЛЕМ" и до 3 мин има най-малко 10 коли... ние това не можем да го организираме :roll:
Остава варианта плюеш на педала за газта и караш... а ако си в безизходица плюеш на петите ... ламарините са си ламарини, здравето на човек е най-важното нещо :idea:
И пищов да имаш пак става сложно в 90 % от случайте върши работа за сплашване но ако трябва наистина да го използваш вече работата става дебела :roll: за това ЦК ключе от 50 ст за осветлението на номера и бензин винаги да има за поне едно 30 мин гонене и нема проблем... аз така правя :wink: пък и в последно време карам прилично и нямам повод за пререкания с участниците в движението :lol:
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 30 Авг 2004, 10:17

Penchev написа:...

А пък аз да не в обезкуражавам 8)
Може би в някои случаи да не свърши работа но ще има случаи при които ще свърши работа!
Оня ден тествах софт-а и той сработи за 7 секунди :shock: горе-долу таксиста за толкова може да каже по станцията за проблем от там натък въпрос на организация !
И друго дори за подобни ситуации да не свърши работа, за радари, задръствания и други ще е много полезно.
И друго тук въпроса е че ако сте в ситуация в която се разправяте и прииждат таксита ...дори и само 2-3 БМВ-та да дойдат на таксистите ще им стане горещо защотот няма да са сигурни дали не прииждат още от тия със стикерите. При няколко срещи с групите ни при такситата ще плъзнат слухове и за не много време всички такси компании ще знаят за "ония със стикерите"
Сега има причини поради които не искам да обявявам как точно работи системата тук във форума, както и каква техника и софт ще разполагам че да съм убеден че ще може да им се противодейства.
Но искам желаещите да помогнат с тестовете на софт-а да се свържат с мен на ЛС, нека да са утвърдени ентусиасти :wink:
Гиорце тенкс за идеята 8)
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 31 Авг 2004, 12:57

ти-ти-та-та....... немоа да псувам толкова много а и почти всичко беше казано по-горе ....
ама ми заключиха пищова заради една копърка дето изках да я гръмна на семинарията и т.н.
ама аз си лягам късничко....
твърдо съм да се оправят копърките защото мутрите докато караха BMW - тата не смееха да гъкнат и мисля , че е крайно време да се възвърне статуквото....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 31 Авг 2004, 15:04

Engi написа:трябва да има закон за тая работа, но за жалост е едно от многото неща, които няма тук:(
просто при подобен инцидент трябва да е ясно коя е фирмата: омега транс в случая.
и от там на татък без да се води разследване кой участвал и кой не, просто моментално и се отнема лиценза. да ги видим тогава тия смели парцали дали така ще налитат на бой мамицата им мизерна... най-лесно е 20 на един, парцали скапани...

Единствения начин да се озптят бакшишите наистина е като им се вземе хляба, иначе стават само по-злобни. Без това 90% от тях са от утайката на необразованите простаци и от бой няма да разберат. Ако знаят,че като направят простотия им отива лиценза, а в друга фирма няма да ги вземат заради досието им, нещата постепенно ще се оправят. Верно,че ако се съберем и изкъртим 5 бакшишки ченета ще спасим някой от нас и ще се почувстваме добре за малко, но после всички, които карат БМВ ще стават жертви на подобни на описаната случка своеволия. И на мен ми е идвало да убия някой мазен водач на жълт нахакан таралясник, но случая с един люлински бандит, който беше "ръчнал" отворен таксиджия с отверка в окото май не е хепиед за никого 8)
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата