Млади срещу стари

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 06 Окт 2008, 14:11

Ако немам ПТП-та начи не съм карач и немам опит, а? :mhihi:
Щом само тогава треа си опичаме ъкъла...
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 06 Окт 2008, 14:14

Според мен несъмнено опита се натрупва с изминатите километри!!!Но независимо колко си навъртял винаги има ситуаций който те изненадват!!!И аз си мислех ,че съм големата работа докато не се натресох по моя вина в един бакшиш,който си беше виновен всъщност защото направи обратен на 10м пред мен и не можах да реагирам,но несъобразената ми скорост и мокрия път можеха да избегнат ПТП-то.И това беше в период когато работех като шофьор на линейка в частен медцински център!!!Работата ми налагаше всеки ден малоумни карания от който винаги съм излизал без последствия,до момента на катастрофата(колата беше на 15к км и я направих тотал)!!Работих 4 години там и 2 месеца след случката напуснах.

Та мисълта ми е ,че след 200 000++ км за дгърба ми и безброй рискови ситуаций в които се е налаголо да изпадам,не мисля че мога да се сравнявам с един шофиор на тир например!!! За 8г стаж няма как да кажа,че съм "карач".Просто съм един средностатистически шофьор който се учи всеки ден :!:

За хората "дървета" на пътя,няма к'во да кажа -то е ясно за всички.....
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 06 Окт 2008, 14:18

KickingKing написа:Ако немам ПТП-та начи не съм карач и немам опит, а? :mhihi:
Щом само тогава треа си опичаме ъкъла...

Аз имам 2 .. един се натресе в мен на 4-ти .. първия път, а втория път докато си спях ми блъснаха колата пред блока с една КРАДЕНА E36 318is .. горката кола - тотал! :evil: Ама и моята не беше много добре :evil:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 06 Окт 2008, 14:25

....а втория път докато си спях ми блъснаха колата пред блока с една КРАДЕНА E36 318is .. горката кола - тотал! Ама и моята не беше много добре .....

И каква поука си взе от "второто ти ПТП" :roll: .Т'ва несъмнено е трупане на опит :mhihi: .

Пич не се заяждам,ама що ги пишеш тея неща....
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 06 Окт 2008, 14:27

plradev написа:
....а втория път докато си спях ми блъснаха колата пред блока с една КРАДЕНА E36 318is .. горката кола - тотал! Ама и моята не беше много добре .....

И каква поука си взе от "второто ти ПТП" :roll: .Т'ва несъмнено е трупане на опит :mhihi: .

Пич не се заяждам,ама що ги пишеш тея неща....

Поуката е, че и да не си си в колата можеш да имаш ПТП. И това дали имаш или нямаш ПТП не е определящо дали си добър шофьор или не си.

И аз не се заяждам, пич.. :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 06 Окт 2008, 14:32

Runnaway написа:Поуката е, че и да не си си в колата можеш да имаш ПТП. И това дали имаш или нямаш ПТП не е определящо дали си добър шофьор или не си.

така как като не си в колата ТИ ще имаш ПТП? :mhihi:
може колата ти да е участник в ПТП, ама ти да си участник като не си в нея :shock: :mhihi:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 06 Окт 2008, 14:35

VesoPesa написа:
Runnaway написа:Поуката е, че и да не си си в колата можеш да имаш ПТП. И това дали имаш или нямаш ПТП не е определящо дали си добър шофьор или не си.

може колата ти да е участник в ПТП, ама ти да си участник като не си в нея :shock: :mhihi:

Еййй, ше ме уморитеееее :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 06 Окт 2008, 14:37

Я се замислете,че може би човек започва да става по-добър шофьор като почне да отваря прозореца и да крещи на някой пикльо : Абе смотаняк вчера взе книжка и вече ми се тикаш все едно ще закъснееш за детската градина.. :mhihi:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 06 Окт 2008, 14:39

VesoPesa написа:

В протокола на КАТ пише ли ти името ? Да те питам аз теб, като ги разбираш :mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от plradev » 06 Окт 2008, 14:46

Runnaway написа:
VesoPesa написа:

В протокола на КАТ пише ли ти името ? Да те питам аз теб, като ги разбираш :mhihi:

Да пише ти го като собственик на МПС участвало в ПТП,а не като участник в ПТП,ако ме разбираш какво искам да ти кажа..

Ама айде да не разводняваме темата с глупости :!:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 06 Окт 2008, 14:51

Аве, кога направихте 5 страници днес ве. :mhihi:
Карането е като яденето на китайски ориз с пръчици или го можеш или не.:mhihi: И да се научиш да ги ползваш, ако не внимаваш ще се омацаш.
Точно имам наблюдения, че хора с много опит се отпускат щот са "майстори" и тогава стават белите.
На мен ми трябваха точно 3 месеца след взимането на книжка да свикна с някои детайли и за следващите 3 години, не съм научил абсолютно нищо ново. Карам бързичко, но никога не създавам рискови ситуации. Ще се радвам след 20-30г, ако рефлексите са ми на същото ниво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Окт 2008, 15:21

За мен карането е нещо съвсем друго от придвижването в трафика!

Аз го измервам във време на писта, т.е. при еднакви условия с еднакъв автомобил - дадено време.

Събират се 20 човека. Карат обиколки на писта с еднакви автомобили и гуми при еднакви климатични условия, който е НАЙ-БРЪЗ
:arrow: е най-добрия шофьор. (бел.авт. Топ Геар) :twisted:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Па вие си карайте, ако искате и по 10 милиона километра в тоя живот. ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 06 Окт 2008, 15:21

acer написа:........ Ще се радвам след 20-30г, ако рефлексите са ми на същото ниво.

Дай Боже,но идва един момент когато нещата тръгват в обратна посока и лошото е когато не се усещат и играта загрубява! :winky:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 06 Окт 2008, 15:25

:OT: Егати бързописците сте.Човек данеотиде да си смени гумите и гледаи какво става! :shock: Даите да обобшиме малко:значи как виждам добрия шофьор-Възраст 35-45 години,минаващ поне по15 000км годишно,средно с 2 леки ПТП-та/в едното е участник,а в другото само колата му/.Оглежда се толкова назад,колкото гледа и напред.Има чувство за отговорност на пътя.Спазва правилата дори и да е на ръба.Ако съм пропуснал нещо,моля допълнете ме. :)Опс:2 леки,но за целия стаж като шофьор,и без повече каквито и да е други.
Последна промяна Dozo на 06 Окт 2008, 15:28, променена общо 1 път
Всеки има значение,иначе никой няма значение.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Окт 2008, 15:27

Dozo написа::OT: Егати бързописците сте.Човек данеотиде да си смени гумите и гледаи какво става! :shock: Даите да обобшиме малко:значи как виждам добрия шофьор-Възраст 35-45 години,минаващ поне по15 000км годишно,средно с 2 леки ПТП-та/в едното е участник,а в другото само колата му/.Оглежда се толкова назад,колкото гледа и напред.Има чувство за отговорност на пътя.Спазва правилата дори и да е на ръба.Ако съм пропуснал нещо,моля допълнете ме. :)

Да бате, това с ПТП-тата е "задължилтено", що за логика??? :shock:

п.с. дано не се случва на никого
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата