Въртене на дупето и Полицията

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 23 Сеп 2008, 9:09

Penchev написа:^ Най-близо в Благоевград ,но незнам в "Албион кар" колко са читави за диагностики :roll:
Иначе по твоя край е добра отсечката за Гоцето ,там човек може да си направи кефа по поречието на р.Места по завоите :)
Стоял съм и два месеца в Банско и се сещам точно миналата година от тези дни до почти коледа и като се прибрах в София , на МОЛ-а имаше някакво ревю (модно) като отидох да се поразходя и разгледам забравената столица :mhihi: и направо имах чувството е съм в Ню Йорк :shock:

Георги Пенчев

Човече и не си се обадил да пием по една :bchug: :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 23 Сеп 2008, 11:18

ПЕПЕЛ МИ НА УСТАТА !!!!! Днес ме спряха 81 км/х при 50 разрешени :!: Получавам противоречива информация за колко време ще остана без книжка ? :confused: Един вика 1-3 месеца друг 6 ... :evil: :evil: :evil:
Също така ме интересува дали мога да се хвана за радара, че дава отклонение 1-2 км/х(накратко казано) и барем стане 80 бее... баш 81 да съм карал.. е то като по учебник бе!!!! Пред мен имаше кола и аз ще се хвана за нея при обжалването, ама и от радара ако хвана и там нещо. :roll: :evil:
п.п Акта не го подписах.. сега малко ме е яд ама... свършела

Предишна

Назад към Извън Темата