Хванати в изневяра

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 10 Сеп 2008, 9:39

Дори и постановка да е, все пак е мноооогооо весело :mhihi: :mhihi:
Голям смях пада, снощи в едно кафе всики за него говореха, знаете на българина му харесва да гледа сейр тип Биг Брадър, но това дори го надминава с бой, секс и псувни :mhihi:
Можеби ще просъществува :D

:arrow: А замисляли ли сте се ако има капчица истина, водещия какво си навлича на главата, доста проблеми бих казал, знаете българите колко са отмъстителни пък за такива неща да не говорим, в първия Епизод - Мъжа му вика "Ти си мъртъв, ще те убия бе........" и т.н.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 10 Сеп 2008, 9:44

о_О А ве .... я се стегнете.Я се погледнете.Събрали сме се тука мъже да обсъждаме някакфи путкенски истории.Т'ва тука да не ви е bg mama форума.Айде моля ви наистина .... дано някой от другите форуми не ни видат та да ни се смеят и подиграват после :confused:

Голямата Базука
Аватар
Кара: E36-328i sedan E30-323i cabrio

Мнение от bozukov_g » 10 Сеп 2008, 9:51

Аве незнам дали е театър или не но в реалния живот сигурно е адски гадно да попаднеш в такава ситуация :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 10 Сеп 2008, 10:00

Бе явно е театър, ма аз не знам що тоя се дърляше с момчето. Оная трябваше да я пречука. Какво е виновно момчето :roll: :mhihi:
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 10 Сеп 2008, 11:02

gele76 написа:Бе явно е театър, ма аз не знам що тоя се дърляше с момчето. Оная трябваше да я пречука. Какво е виновно момчето :roll: :mhihi:

Как що ?
Щото те хубавите момичета са като лъскавите коли оставиш ли ги отключени ще я откраднат веднага :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Сеп 2008, 11:31

bozukov_g написа:Аве незнам дали е театър или не но в реалния живот сигурно е адски гадно да попаднеш в такава ситуация :confused:

В реалния живот много зависи що за човек си.
Предната жена ей такъв номер ми сви. Влюбила се в един мой приятел, и секс, та секс, ма една година се ръгали, а на мен не се сетили да ми кажат. Хванах ги аз, ма кво да ги правя - що да ги бия или да се карам. Тя тая работа не пита, като те натресе хормона и ставаш като животно. А и да речеш, че аз съм бил най-верния мъж, та на тая основа да вдигам скандали...не става...Водих ги след това на кръчма, да се напием заедно за последно, накъркахме се, вилняхме цяла нощ по заведенията и от тогава ни съм ги виждал, ни съм ги чувал.
И кво, по добре ли щеше да ми е ако вместо това ги бях разхвърлял по стените или ако си бях скъсал нервите да им крещя и да се карам с тях...пак казвам - в тая работа няма честност, приятелство и всякакви други морални категории, просто това е животът.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 10 Сеп 2008, 11:33

someone написа:
...пак казвам - в тая работа няма честност, приятелство и всякакви други морални категории, просто това е животът.

Все ми се ще да вярвам че не е точно така...... :roll:

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 10 Сеп 2008, 11:38

someone написа:
bozukov_g написа:Аве незнам дали е театър или не но в реалния живот сигурно е адски гадно да попаднеш в такава ситуация :confused:

Предната жена ей такъв номер ми сви. Влюбила се в един мой приятел, и секс, та секс, ма една година се ръгали, а на мен не се сетили да ми кажат. Хванах ги аз, ма кво да ги правя - що да ги бия или да се карам. Тя тая работа не пита, като те натресе хормона и ставаш като животно. А и да речеш, че аз съм бил най-верния мъж, та на тая основа да вдигам скандали...не става...Водих ги след това на кръчма, да се напием заедно за последно, накъркахме се, вилняхме цяла нощ по заведенията и от тогава ни съм ги виждал, ни съм ги чувал.
И кво, по добре ли щеше да ми е ако вместо това ги бях разхвърлял по стените или ако си бях скъсал нервите да им крещя и да се карам с тях...пак казвам - в тая работа няма честност, приятелство и всякакви други морални категории, просто това е животът.

Колегаааа ти ма разбиииии-чак на кръчма да ги водиш,сега ако кажеш,4е и ги почерпи егатииии
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 10 Сеп 2008, 12:10

someone написа:

бате ще и скъсам главата- :evil: :evil: :evil: -ако има нещо-да си казва не да лъже-каже ли си-личен избор и всичко е добре-ама не стане ли така.......... :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36, 1.9., `99
Мечтае да кара: Touring
Детайли за колата: Kompact

Мнение от gele76 » 10 Сеп 2008, 12:16

Zaho написа:Как що ?
Щото те хубавите момичета са като лъскавите коли оставиш ли ги отключени ще я откраднат веднага :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ми именно де. Какво е виновно момчето? Ти като видиш такава лъскава кола с ключовете на нея, няма ли да се повозиш? :mhihi:
Изображение
Тя не обичаше оралния секс, но всеки път мълчаливо преглъщаше обидата...

http://www.vbox7.com/play:7ede55b9&start=4

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Сеп 2008, 12:30

...а като си помисля само, колко много ги познавам такива- дето орат на две ниви, направо не е истина! мога да му дам на водещия един списък с 10-тина имена :mhihi:
проблема е обаче, че наистина след първите двата-трима, хванати, останалите 7-мина ще обединят сили и на водещия наистина ще му се случи много неприятен инцидент, помрачаващ ентусиазмът му за по-нататъшно развитие на предаването!

българинът от край време си е бил еблив, крадлив и съдлив народ! това да изплющиш нещо странично е въпрос на престиж направо! :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Сеп 2008, 12:34

[/quote]
Колегаааа ти ма разбиииии-чак на кръчма да ги водиш,сега ако кажеш,4е и ги почерпи егатииии[/quote]
това ми прилича на случая:

лежи мъжът на смъртен одър, жена му до него....той: "мила, ще направиш ли еднопоследно нещо за мет?" тя:"Да, каквото и да било....!!!" той: "след смъртта ми, ожени се моля те за Пешо!" тя: "ама как? нали не можеше да го понасяш?!?" ДА! ИМЕННО ЗА ТОВА ТЕ МОЛЯ!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 10 Сеп 2008, 13:48

Вторият епизод от ясно по ясно,че е нагласена работата :mhihi:
Поне да го правиха малко по така да заблуждават хората :mhihi:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 10 Сеп 2008, 16:59

Zaho написа:Епизод 2 http://www.vbox7.com/play:57c11597

А бе, че е тятър тятър е! Но, че нещата са точно така та даже
доста по зле в реалния живот (знам го от личен опит Непитатите!!!)

Явно им е по ефтино да правят театър вместо да плащат
на дедективи и да разследват да дебнат и така нататък.

"Леле,тя му прави свирка,с тази уста тя ме целува...."!? :mhihi: :mhihi: :mhihi: Еее,няма такъв смях!Вторият епизод е още по-голяма пародия!Поредната БГ глупост за здраво мислещи хора,САПУУУНКА! :banghead:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 10 Сеп 2008, 17:03

тва от колко и по коя го дават да го гледам днеска 3-и епизод :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата