За здравословния начин на живот- да или не

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 13 Сеп 2008, 8:48

Колеги, вие ще ме разорите бре! :mhihi: Чудя се на кого да давам подарък, щото доста от вас ми дават по- малко години и също заслужават :winky: . Макари тук да се получи нещо като мой пърформънс, целта беше да вкарам малко интрига с това, и да видя кой какво мисли. Както казва Славянко, ако всички се интересуваха от темата, неговата зала щеше да е пълна /надявам се това да се случи/. Освен това, всеки показа в мнението си нещо важно, което е съществено и за което ви благодаря! Пръв позна годините ми alpina ma6inata и той ще получи така наречения подарък- екип за фитнес мое производство. Дано да го използва по предназначение :yes: . Нека той да ми изпрати некво инфо за мерките си: височина, тегло / евентуално/ и типа на тялото му /слаб или пълен/ на ЛС.
п.п.
Между другото, вчера се върнах от Сърбия и макари да не съм влизал във фитнес там за седмица, щото не ми остана време от работа, и да съм ял на всеко ядене предимно месо, успях да задържа килограмите с "домашен" комплекс упражнения: лицеви упори, коремни преси и клякане, в комбинация трите. Както казах в началото всичко започва от главата :!: : който иска- може!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 13 Сеп 2008, 12:26

Отново ще кажа: Браво , колега .А аз съм доволен ,че някъде от необятния форум съм успял да запомня годините ти .

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 26 Сеп 2008, 18:49

Вчера екипчето замина за София, при Митко, да си тренира сладко, сладко :D . Може да се заключва вече.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 26 Сеп 2008, 19:28

за спорта,за пиенето на качествен алкохол,ядене на всичко домашно(наще на село гледат почти всичко-зеленчуци,пилета,прасе),бе против цигарите съм ама пуша де...а немога да спра1иначе съм спортувал доскоро до преди 2 години ходих на фитнес в продължение на 8 години,тренирал съм плуване ,и малко(2год.)бойни ми ти работи...,ама сега залягам на пиене и ядене,и спорта в момента само плуването,за друго немам условия

Предишна

Назад към Извън Темата