За здравословния начин на живот- да или не
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Колеги, вие ще ме разорите бре!
Чудя се на кого да давам подарък, щото доста от вас ми дават по- малко години и също заслужават
. Макари тук да се получи нещо като мой пърформънс, целта беше да вкарам малко интрига с това, и да видя кой какво мисли. Както казва Славянко, ако всички се интересуваха от темата, неговата зала щеше да е пълна /надявам се това да се случи/. Освен това, всеки показа в мнението си нещо важно, което е съществено и за което ви благодаря! Пръв позна годините ми alpina ma6inata и той ще получи така наречения подарък- екип за фитнес мое производство. Дано да го използва по предназначение
. Нека той да ми изпрати некво инфо за мерките си: височина, тегло / евентуално/ и типа на тялото му /слаб или пълен/ на ЛС.
п.п.
Между другото, вчера се върнах от Сърбия и макари да не съм влизал във фитнес там за седмица, щото не ми остана време от работа, и да съм ял на всеко ядене предимно месо, успях да задържа килограмите с "домашен" комплекс упражнения: лицеви упори, коремни преси и клякане, в комбинация трите. Както казах в началото всичко започва от главата
: който иска- може!

п.п.
Между другото, вчера се върнах от Сърбия и макари да не съм влизал във фитнес там за седмица, щото не ми остана време от работа, и да съм ял на всеко ядене предимно месо, успях да задържа килограмите с "домашен" комплекс упражнения: лицеви упори, коремни преси и клякане, в комбинация трите. Както казах в началото всичко започва от главата

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Отново ще кажа: Браво , колега .А аз съм доволен ,че някъде от необятния форум съм успял да запомня годините ти .
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Вчера екипчето замина за София, при Митко, да си тренира сладко, сладко
. Може да се заключва вече.

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
за спорта,за пиенето на качествен алкохол,ядене на всичко домашно(наще на село гледат почти всичко-зеленчуци,пилета,прасе),бе против цигарите съм ама пуша де...а немога да спра1иначе съм спортувал доскоро до преди 2 години ходих на фитнес в продължение на 8 години,тренирал съм плуване ,и малко(2год.)бойни ми ти работи...,ама сега залягам на пиене и ядене,и спорта в момента само плуването,за друго немам условия
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5