Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения...
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Да смениш капака или теуефона, че нещо много криви навън корема 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Мишел написа:SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!
http://store.picbg.net/pubpic/15/3D/ac7 ... db153d.jpg
коя друга кола може да предложи толкова синьо!!!!!!!!!!!!!!!
Тука нещо кола не виждам....![]()
под голям камък-....нали наеш!! голяма змия се крие

SKISA написа:Мишел написа:SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!
http://store.picbg.net/pubpic/15/3D/ac7 ... db153d.jpg
коя друга кола може да предложи толкова синьо!!!!!!!!!!!!!!!
Тука нещо кола не виждам....![]()
под голям камък-....нали наеш!! голяма змия се криеи ние -дебелите си имаме оправдание ,освен извития капак ...!!! не се отклонявай от темата!!!
.... за любовта към марката!!!
Така, така..не е здравословно да подхващаме темата за камъка и рибата (така го знам аз) и за тезгяха и майстора....ама хубаво че не се отклонихме

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5