Защо си аресвам БМВ-то и не щъ некои японски съображения...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 12 Сеп 2008, 14:44

Да смениш капака или теуефона, че нещо много криви навън корема :mhihi:
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Сеп 2008, 14:59

Мишел написа:
SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!
http://store.picbg.net/pubpic/15/3D/ac7 ... db153d.jpg

коя друга кола може да предложи толкова синьо!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Тука нещо кола не виждам.... :mhihi: :mhihi:

под голям камък-....нали наеш!! голяма змия се крие :twisted: и ние -дебелите си имаме оправдание ,освен извития капак ...!!! не се отклонявай от темата!!! 8) .... за любовта към марката!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 12 Сеп 2008, 15:10

SKISA написа:
Мишел написа:
SKISA написа:аз ше се кача и на Е30 ,ма мноо скъпи тия М-ки бе!!!а не ми се купува пак 323ка-искам нещо по-така!да ми изпаднат дзъбите като тръгна....!!!
а засега продължавам да се пеня на гледката на 60ката -ито една предна,пресна....!!! преден капак след пастиране-тва синьото не е боята на колата ,а синьото небе над нея...!!! впрочем точно тоя цвят на бмв много го харесвам!! иначе капака е черен.....!!!!
http://store.picbg.net/pubpic/15/3D/ac7 ... db153d.jpg

коя друга кола може да предложи толкова синьо!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Тука нещо кола не виждам.... :mhihi: :mhihi:

под голям камък-....нали наеш!! голяма змия се крие :twisted: и ние -дебелите си имаме оправдание ,освен извития капак ...!!! не се отклонявай от темата!!! 8) .... за любовта към марката!!!

Така, така..не е здравословно да подхващаме темата за камъка и рибата (така го знам аз) и за тезгяха и майстора....ама хубаво че не се отклонихме :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Сеп 2008, 15:11

ше ми заключат пак темата!!!!!! 8)
важното е кво се вози....!!!треа май да си купа 7ца....

Предишна

Назад към Извън Темата