Откриха олимпийските в Пекин
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
мача е от 5, но ще закъснее... сайтове пускай гуглето, щото тамън намеря някой безплатен, и току му вържат тарифата
... та не знам кой е безплатен сега
иначе за мача ще е много, ама много трудно... и тука, и там ги бихме, ама бяха дошли с некакви ентусиасти
... а и след тва взеха лигата...
все пак касмет...

иначе за мача ще е много, ама много трудно... и тука, и там ги бихме, ама бяха дошли с некакви ентусиасти

все пак касмет...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а намерих нещо ма ощ ене са почнали!!
http://www.free-live-tv.info/page.php?5
SKISA написа:а намерих нещо ма ощ ене са почнали!!

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Navi_Bmw написа:http://vbox7.com/play:5add0a81
Аууу вижте това,много лошо.![]()
Това съм го правил и аз на състезание, имам го и на касетка някъде, и мога да твърдя, че не съм изпитвал друга така болка

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
ja написа:
Mamouk, щангист ли си? Я кажи какво стана с наще, не ми се вярва да са пийнали така лекомислено от тея "препарати", както им казват?
Таекуондист съм

А иначе за щангистите ми се струва адски тъпо да ги хванат с това, с което са ги хванали... и аз не знам каква е истината- имам познати, които са щангисти- ако случайно ги видя скоро, ще питам и ще пиша...
Legends may sleep...but they never die!
Mamouk написа:ja написа:
Mamouk, щангист ли си? Я кажи какво стана с наще, не ми се вярва да са пийнали така лекомислено от тея "препарати", както им казват?
Таекуондист съмПри мен се получи като ритах и с 2та крака във въздуха и си паднах точно на лакета, че тоя ми задържа май крака...
А иначе за щангистите ми се струва адски тъпо да ги хванат с това, с което са ги хванали... и аз не знам каква е истината- имам познати, които са щангисти- ако случайно ги видя скоро, ще питам и ще пиша...
Аз се заблудих че си щангист и може би ги познаваш...
Наистина странни работи стават с нашия спорт. Първо щангите изгърмяха после това с Пламен Константинов...
- SKISA
-
-
мама му стара-поне да бехме били!!! имам чуството ,че не само играта ,а самият лидерски пост на пламен няма кой да замени...!! адски неприятна загуба-не е въпроса ,че нема да се класираме,но е кофти ,че можеше да ги бием,а нямат просто настървението да скочат срещу американците...!! просто ме е яд-здраво!!
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Във втория и третия гейм нашите показаха, че не им се играе днес
Първия и четвъртия гейм имаха желание, но... Ако бяха стигнали поне до тайбрек нямаше да ме яд толкова дори и да загубят, а сега
Няма значение, че мача не е решаващ.

Първия и четвъртия гейм имаха желание, но... Ако бяха стигнали поне до тайбрек нямаше да ме яд толкова дори и да загубят, а сега

- SKISA
-
-
тоя мач беше като полуфинала по футбол с италия!!! все едно се бяха отказали преди да почнат....!! много мразя като гледам такава незаинтересованост от хора,които печелят милиони с играта си ....!! изключително неприятно!
а съдията на два пъти беше педерас..ма тва не ни е оправдание.
а съдията на два пъти беше педерас..ма тва не ни е оправдание.
Последна промяна SKISA на 14 Авг 2008, 22:51, променена общо 1 път
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Mamouk написа:ja написа:
Таекуондист съмПри мен се получи като ритах и с 2та крака във въздуха и си паднах точно на лакета, че тоя ми задържа май крака...
Щанги - като чуя да се говори за този спорт , ме хваща срам , че съм Българин - как може,НАЙ-УСПЕШНИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТ прославил българите като едни от най-силните мъже на планетата , как може този спорт - да се ПОГРЕБЕ . Толкова школи,традиции , толкова корави момчета ... Все още има хора които тренират за без пари (буквално не се плаща нищо) , но как да тренират и да вярват в нещо след като БФВТ е един импотнетен орган . Както каза Абаджиев - не ми говорете за щанги , този спорт току що беше погребан , оставете ме да си копая доматите .
А за скандала - не е ли ОЧЕВАДНО - как ще се допусне конкуренция на Китайците - нали трябва да спечелят всички медали.
От както има щанги се опитват да ни ебават за допинга - (както във Сидни - хванали наще с диуретик , да ти се невиди допинга) но сега вече ни затриха . Направиха така , че целия свят да ни мисли за Мошенници,далавераджии и нечестни играчи - защо пък само наще ловят . Няма ли кой да стане и най-после да изкрещи - НЯМА СПОРТ В КОЙТО ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ СТЕРОИДИ !!!
Има още много,много по темата , но не иска да пиша вече защото ме хваща яд , опъват ми се нервите и не мога да проумея това което се случва - само погледнете медалите през 1988 , от линка по-горе