Откриха олимпийските в Пекин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 14 Авг 2008, 17:06

мача е от 5, но ще закъснее... сайтове пускай гуглето, щото тамън намеря някой безплатен, и току му вържат тарифата :mhihi: ... та не знам кой е безплатен сега
иначе за мача ще е много, ама много трудно... и тука, и там ги бихме, ама бяха дошли с некакви ентусиасти :mhihi: ... а и след тва взеха лигата...
все пак касмет...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 17:14

а намерих нещо ма ощ ене са почнали!!
http://www.free-live-tv.info/page.php?5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Din » 14 Авг 2008, 19:44

SKISA написа:а намерих нещо ма ощ ене са почнали!!
http://www.free-live-tv.info/page.php?5

:bowdown: :bowdown: от кога тьрсех ........ :bchug:
Изображение

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Авг 2008, 19:49

Navi_Bmw написа:http://vbox7.com/play:5add0a81
Аууу вижте това,много лошо. :shock: :confused:

Това съм го правил и аз на състезание, имам го и на касетка някъде, и мога да твърдя, че не съм изпитвал друга така болка :( и ръката си я чувтваш напред, а всъщност сочи някъде настрани...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Авг 2008, 20:00

Волейбол :(

Bulgaria : United States - 1:3
1/ 29 : 27
2/ 21 : 25
3/ 14 : 25
4/ 24 : 26

Тотал: 88 : 103

Mamouk, щангист ли си? Я кажи какво стана с наще, не ми се вярва да са пийнали така лекомислено от тея "препарати", както им казват?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 14 Авг 2008, 20:24

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Авг 2008, 20:27

ja написа:
Mamouk, щангист ли си? Я кажи какво стана с наще, не ми се вярва да са пийнали така лекомислено от тея "препарати", както им казват?

Таекуондист съм :) При мен се получи като ритах и с 2та крака във въздуха и си паднах точно на лакета, че тоя ми задържа май крака...

А иначе за щангистите ми се струва адски тъпо да ги хванат с това, с което са ги хванали... и аз не знам каква е истината- имам познати, които са щангисти- ако случайно ги видя скоро, ще питам и ще пиша...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Авг 2008, 20:31

Mamouk написа:
ja написа:

Таекуондист съм :) При мен се получи като ритах и с 2та крака във въздуха и си паднах точно на лакета, че тоя ми задържа май крака...

А иначе за щангистите ми се струва адски тъпо да ги хванат с това, с което са ги хванали... и аз не знам каква е истината- имам познати, които са щангисти- ако случайно ги видя скоро, ще питам и ще пиша...

Аз се заблудих че си щангист и може би ги познаваш...

Наистина странни работи стават с нашия спорт. Първо щангите изгърмяха после това с Пламен Константинов...

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 20:46

мама му стара-поне да бехме били!!! имам чуството ,че не само играта ,а самият лидерски пост на пламен няма кой да замени...!! адски неприятна загуба-не е въпроса ,че нема да се класираме,но е кофти ,че можеше да ги бием,а нямат просто настървението да скочат срещу американците...!! просто ме е яд-здраво!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от agent smit » 14 Авг 2008, 21:25

Във втория и третия гейм нашите показаха, че не им се играе днес :evil:
Първия и четвъртия гейм имаха желание, но... Ако бяха стигнали поне до тайбрек нямаше да ме яд толкова дори и да загубят, а сега :evil: :twisted: Няма значение, че мача не е решаващ.

Аватар

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 21:58

тоя мач беше като полуфинала по футбол с италия!!! все едно се бяха отказали преди да почнат....!! много мразя като гледам такава незаинтересованост от хора,които печелят милиони с играта си ....!! изключително неприятно!
а съдията на два пъти беше педерас..ма тва не ни е оправдание.
Последна промяна SKISA на 14 Авг 2008, 22:51, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 14 Авг 2008, 22:08

И Борис падна днес с 10:3 :(

Ето резултата по рундове:
Round 1 5:1
Round 2 1:1
Round 3 3:1
Round 4 1:0

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Авг 2008, 12:29

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 15 Авг 2008, 14:57

Така като гледам картата сме на нивото на Того, Таджикистан и Узбекистан :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 15 Авг 2008, 17:18

Mamouk написа:
ja написа:

Щанги - като чуя да се говори за този спорт , ме хваща срам , че съм Българин - как може,НАЙ-УСПЕШНИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТ прославил българите като едни от най-силните мъже на планетата , как може този спорт - да се ПОГРЕБЕ . Толкова школи,традиции , толкова корави момчета ... Все още има хора които тренират за без пари (буквално не се плаща нищо) , но как да тренират и да вярват в нещо след като БФВТ е един импотнетен орган . Както каза Абаджиев - не ми говорете за щанги , този спорт току що беше погребан , оставете ме да си копая доматите .
А за скандала - не е ли ОЧЕВАДНО - как ще се допусне конкуренция на Китайците - нали трябва да спечелят всички медали.
От както има щанги се опитват да ни ебават за допинга - (както във Сидни - хванали наще с диуретик , да ти се невиди допинга) но сега вече ни затриха . Направиха така , че целия свят да ни мисли за Мошенници,далавераджии и нечестни играчи - защо пък само наще ловят . Няма ли кой да стане и най-после да изкрещи - НЯМА СПОРТ В КОЙТО ДА НЕ СЕ ПОЛЗВАТ СТЕРОИДИ !!!
Има още много,много по темата , но не иска да пиша вече защото ме хваща яд , опъват ми се нервите и не мога да проумея това което се случва - само погледнете медалите през 1988 , от линка по-горе :help: :help: .....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата