Срамувате ли се да носите ментета? :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Срамувате ли се да носите ментета...?

Цял живот ще пия лимонада,за да нося "ПРАДА"!
12
5%
Дреме ми с какво съм облякън!
57
25%
Срам мъ и!
30
13%
Може менте,но със стил и вкус!
125
56%

Общо гласове : 224
старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 08 Авг 2008, 10:54

Evelin Cotsev написа:от 2 години някаде ме кефят replay , energie i d&g и каквото и да ми трябва никога не влизам в друг мазагин по навик , главно първите 2 марки че третата е по скъпа и имам по малко дрехи от нея.

Само да ти кажа, всички дрехи на тези марки са си живо менте.... Energie, в официалния сайт го има магазина в Пловдив, този в Екселсиор; ами Replay? Нямат официален магазин в България? Иначе аз лично от много време не пазарувам от Бг магазин, и като цяло от Бг... От няколко години намерих едно селце, на 30 км преди Виена, като идваш от Унгария, с размерите на Тракия е, само магазини..Има всичко, каквото се сетиш... И поне знаеш, че е качествено! Няма турско или китайско...!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 08 Авг 2008, 22:45

vesko06 написа:
Evelin Cotsev написа:от 2 години някаде ме кефят replay , energie i d&g и каквото и да ми трябва никога не влизам в друг мазагин по навик , главно първите 2 марки че третата е по скъпа и имам по малко дрехи от нея.

Само да ти кажа, всички дрехи на тези марки са си живо менте.... Energie, в официалния сайт го има магазина в Пловдив, този в Екселсиор; ами Replay? Нямат официален магазин в България? Иначе аз лично от много време не пазарувам от Бг магазин, и като цяло от Бг... От няколко години намерих едно селце, на 30 км преди Виена, като идваш от Унгария, с размерите на Тракия е, само магазини..Има всичко, каквото се сетиш... И поне знаеш, че е качествено! Няма турско или китайско...!

aми купувах си 3-4 чифта дънки от гърция от магазин на реплеи тука в пловдив в магазина ги има същите , а за енерджи мисля , че другия магазин е официалния не този в екселсиор.
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 09 Авг 2008, 10:34

за панталони намерих една марка, която има супер кройки и са само от памук Smirnoff. Някяква измислена марка са, но продуктите им са супер качествени, няма избеляване, няма свиване, няма съдиране или протриване на платовете. Също така имат много готини модели - както спортно официални, така и младежки. иначе за фланелки и блузи гледам пак всичко да е памук без значение марката. В крайна сметка е важен стила на човека, не толкова марката. Един метал никога няма да си намери блузка в негов стил в един replay,UB. Трябва само плата да е хубав на дрехата и да приляга на стила ти - другото го боли .уя каква марка носиш :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 09 Авг 2008, 13:50

Don_Emilio написа:за панталони намерих една марка, която има супер кройки и са само от памук Smirnoff. Някяква измислена марка са, но продуктите им са супер качествени, няма избеляване, няма свиване, няма съдиране или протриване на платовете. Също така имат много готини модели - както спортно официални, така и младежки. иначе за фланелки и блузи гледам пак всичко да е памук без значение марката. В крайна сметка е важен стила на човека, не толкова марката. Един тави метал никога няма да си намери блузка в негов стил в един replay,UB. Трябва само плата да е хубав на дрехата и да приляга на стила ти - другото го боли .уя каква марка носиш :)

Ти остави метъла , ама и нормаляно голямо момче като мене (23) не може да си намери нищо в тези магазини - всичко накъсано , изкуствено състарено,шарено , аба всичко е - до 16 годишни . За да намеря нещо едноцветно (черно или бяло) и изчистено трябва да обиколя 90 магазина и накрая да дам 70-80 лева за турска стока , която струва толкова пари , само защото е СТИЛНА :evil:
Вчера случаино влязох в магазин на ЕНЕРДЖИ , (в Дъблин е , не знам дали е оригинален) и ми стихнаха точно 2 минути за да остановя за пореден път горенаписаното :help:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 09 Авг 2008, 14:00

Тук и да има оригинални са толкова ужасно надценени и миналогодишни, че направо ми се повръща..миналия месец си купих 2 тениски томи хилфигер за общо 110 лева от прословутия мол ъв софия. Гледам ги онлайн в сайта на марката - 25 евро двете. Ама няма доставка до БГ. Сериозно се замислям дали да не се метна на самолета и да и да до германия или до италия и да си напзарувам от там, най-много да ми излезе по-евтино.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 09 Авг 2008, 17:30

За шопинг в чужбина горещо препоръчвам град Metzingen на около 30км от Stuttgart. Много на брой огромни outlet-и на повечето известни марки. Особено приятно изненадани от многообразието и цените ще останат феновете на Hugo Boss. :)

http://www.outletcity-metzingen.com/
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 09 Авг 2008, 18:47

женския пазар у софия N1 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Авг 2008, 21:33

acho.rs написа:...Сега за ракията е друг въпрос , там е сложна технология и трябва да си призная че домашната леко отстъпва...

Айде като се видим да ти донеса малко да тестваш. Ама такава дето е правена от хора с по 30+ години алкохолен стаж, пък ще видим на кое качеството отстъпва.

Иначе за дрешките, second-hand rulZZZ, даже на бала бях с костюм втора ръка и нямаше разлика с оригиналДЪ на парушев, шит по поръчка. (само дето на неговия етикет пишеше 1850лв.) Ма то е като с колите, иска много мерак и търсене. Пък който има и дава по 1000-2000 на месец за дрехи, да е жив и здрав!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Авг 2008, 22:10

t060 написа:
acho.rs написа:...Сега за ракията е друг въпрос , там е сложна технология и трябва да си призная че домашната леко отстъпва...

Айде като се видим да ти донеса малко да тестваш. Ама такава дето е правена от хора с по 30+ години алкохолен стаж, пък ще видим на кое качеството отстъпва.

Иначе за дрешките, second-hand rulZZZ, даже на бала бях с костюм втора ръка и нямаше разлика с оригиналДЪ на парушев, шит по поръчка. (само дето на неговия етикет пишеше 1850лв.) Ма то е като с колите, иска много мерак и търсене. Пък който има и дава по 1000-2000 на месец за дрехи, да е жив и здрав!

RESPECT
Моя на бала беше за 120 лева и беше бяло-шампанско с метални копчета.Много добре си изглеждаше костюмчето , а тези които имат 2000 бона за дреха която ще носят веднъж ... нека си ги имат .
ПС: а по горещатата тема с ракията - не си мисли , че с малко ракия ще можеш да ме обедиш . Под 0,5 л няма да се призная за УБЕДЕН :twisted:

by t060

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 09 Авг 2008, 22:12

t060 написа:

RESPECT
Моя на бала беше за 120 лева и беше бяло-шампанско с метални копчета.Много добре си изглеждаше костюмчето , а тези които имат 2000 бона за дреха която ще носят веднъж ... нека си ги имат .
ПС: а по горещатата тема с ракията - не си мисли , че с малко ракия ще можеш да ме обедиш . Под 0,5 л няма да се призная за УБЕДЕН :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 09 Авг 2008, 22:25

Изображение
Координатите ми ги имаш, значи разбрахме се, само недей да бързаш като пишеш. Ако трябва удари 1 ракия да се успокоиш.

RESPECT

by t060
Изображение
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 10 Авг 2008, 0:10

които носи адидас да знае 4е е педе... :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 10 Авг 2008, 0:40

На дрехите не държа толкова много да са най-маркови!!! Но часовника и обувките държа да са маркови!!! :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 10 Авг 2008, 0:45

по дрехите посрещат по ума изпращтат 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото набара
Мечтае да кара: БМВтурбо
Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

Мнение от *BMWocb » 10 Авг 2008, 3:33

от икономията се убеднява :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата