Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
Модератор: Общи модератори
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
В момента го повтарям и даже аспирин не съм взел. Карам го на крак със всички екстри който той предлага и даже колата си правя всеки ден, на улицата, че сервизите заети както винаги и ми писна. Ей ся ше хукна да правя тестове, снимки и всевъзможни простотии, да, няма начин..
Последна промяна ivoaudi на 30 Яну 2022, 10:05, променена общо 1 път
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Стига сте го филмирали момчето. Прочетете за т. нар. циркаден ритъм. Аз доста пъти съм си правил ескперименти тип засичане на температура на всеки час и при мен поне си е 1:1 с графиката:
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_bod ... iation.svg
Т.е. следобедните часове до към 8-9 е нормално температурата да е над 37. Но аз я меря винаги в устата а не под мишницата, че при мен разликата между двете е огромна - примерно в устата може да ми е 37.4 а под мишницата 36.2.
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_bod ... iation.svg
Т.е. следобедните часове до към 8-9 е нормално температурата да е над 37. Но аз я меря винаги в устата а не под мишницата, че при мен разликата между двете е огромна - примерно в устата може да ми е 37.4 а под мишницата 36.2.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
NGneer4eto написа:Утре ще се понатоваря малко физически да проверя как е тонуса. Ще се консултирам и с други лекари.
С натоварването внимавай. Аз на два пъти сякаш претоварих от много обикновени неща - дълга разходка и опит за лек джогинг. След обиколката бягане не се бях задъхал, само краката ми тежаха, обаче вечерта не можах да спя грам и после 10тина дни бях като парцал. После една 7-8км разходка и на едно баирче вече почти до нас усетих тежест в гърдите и пак 10-12 дни имах като буца от ляво. И това беше вече 2 месеца след вируса.. Но и не се оставяй без движение!
За кашлицата - очаквай, че може да продължи дълго, но не се притеснявай. Аз го изкарах октомври, към днешна дата още кашлям. Имам две снимки и преглед при пулмолог - всичко било 6. И при кардиолог ходих заради буцата - пак няма усложнения.
Та, както казаха колегите, много е важно да не се притесняваш. Аз за съжаление от дете съм много притеснителен и когато след 20тина дена не усещах подобрение в състоянието си, доста сериозно се притесних, че нещо не е наред и едва последните 10тина дни /повече от 3 месеца след вируса/, усещам, че почват да отшумяват нещата, макар тая сутрин пак да съм с леко висок пулс, но това май е от чая

- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Според тази графика за температурата, човек има 'нормална' температура от 36,6'С през много малка част от деня..! Защо са я приели за 'нормална' тогава? Би трябвало да е някаква, поне малко по-висока...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Усреднена температура в покой . Но и това 36.6 не е 100% за всички хора задължително . Зависи от пола расата възраста на индивида , психо физиологичното състояние , времето от деня и т.н Ако има субфебрилна температура то това обикновено не е точно забита стойност а варира , има пристъпи . Ту е нормална телесната температура ту се вдига но не отива над 38 има пак втрисане и препотяване . В смисъл организма няма как целеносачено да подържа такава температура точно и постоянно ако е от възпалителен процес .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
NGneer4eto написа:Единственото, което ме притеснява е, че последните дни вечерта - някъде към 7-8 часа вдигам температура към 37,1, която след 10 ч пада, но не я усещам като някакъв дискомфорт.
Като карах короната миналата година двете седмици си бях с 37.2-37.5 нонстоп, при тебе даже е нищо ако е само за няколко часа на ден.
Иначе като съм здрав съм си правил експерименти да я меря на всеки час и варира между 36.5 и 36.8 градуса, никога не е минавала 37.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
Някой знае ли как стои въпроса със ваксиниране на непълнолетни ? Бившата ми съпруга настоява дъщеря ми ( на 14 год. ) да се ваксинира, аз съм против. Не търся мнения кой е крив и кой - прав, интересува ме за ваксинация на непълнолетен изисква ли се съгласие на родителите ?
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
Абе някой знае ли Джендър Трюдко къде е че едни хора го търсят сякаш 
https://www.google.com/amp/s/www.dailym ... ments.html
Скоро мисля че всички ще побягнат,въпроса е къде ще се скрият
Аз например изгарям от желание да се срещна с математиците или с някои професори

https://www.google.com/amp/s/www.dailym ... ments.html
Скоро мисля че всички ще побягнат,въпроса е къде ще се скрият
Аз например изгарям от желание да се срещна с математиците или с някои професори
- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?
https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/vaksinirane-na-deca-sreshu-covid-19/немо написа:Някой знае ли как стои въпроса със ваксиниране на непълнолетни ? Бившата ми съпруга настоява дъщеря ми ( на 14 год. ) да се ваксинира, аз съм против. Не търся мнения кой е крив и кой - прав, интересува ме за ваксинация на непълнолетен изисква ли се съгласие на родителите ?
Това успях да открия знам за два случая на ваксинирани непълнолетни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Само единия родител е достатъчен.. подличко го измислиха
- немо
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb
FaceOff написа:Само единия родител е достатъчен.. подличко го измислиха
Да им бера лайката

Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Това за щастие никога не може да се случи при мен, но ако... ша ма дават по новините 

- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Все повече и повече трябва да ставаме берящите лайка и да дадем отпор на тоя цирк. Джедита, медита, хипохондрици и т.н, трябва да се измете и изрине! Всичко болно и изродено се изтрива и ПЪЛЕН рестарт!
Освен ако не си мразите децата. Ако ги мразите просто бъдете отговорни към обществото по новите повели и гарантирано ще им таковате м Мата успешно. Цирк, цирк, цирк, цирк.....
Оздравях странно някак без лекарства. Пак. Може би не биваше. Надявам се да не ме усетят от Биг фарма, че не е възпитано да ги компрометирам така.
Е-м ти и живота, който гордо построихме и завещаваме на поколенията..
Освен ако не си мразите децата. Ако ги мразите просто бъдете отговорни към обществото по новите повели и гарантирано ще им таковате м Мата успешно. Цирк, цирк, цирк, цирк.....
Оздравях странно някак без лекарства. Пак. Може би не биваше. Надявам се да не ме усетят от Биг фарма, че не е възпитано да ги компрометирам така.
Е-м ти и живота, който гордо построихме и завещаваме на поколенията..
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Преди седмица жената вдигна температура, детето на 1г 9м. и то. Тестваме се аз и жената с бързи тестове, ловящи и омикрон, положителни. На другия ден жената я втрисаше само и се оплакваше, че ще и изскочат очите. Детето продължава с температурата, аз съм само със сопол, нито темп, нито болки, нищо. Трети ден, на детето му изникнаха 1232342 (очаквани) зъба наведнъж, температурата падна като пробиха, жената я болят кокалите, аз съм ок. Четвърти ден, никой нищо. Не сме ваксинирани, това ни беше омикрона. При все, че го докара детето от яслата (тяхната група от 10 деца останаха 4 същото време) , че е най-социално вкъщи, ние сме хоум офис и сме оскотяли и без това.
---
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
theraven_nz написа:Четвърти ден, никой нищо. Не сме ваксинирани, това ни беше омикрона.
Това е навсякъде, обаче за съжаление продължават да ни бъзикат и да ни тормозят с маски, тестове, сертификати, ваксини. Уж пандемията продължава.... Реално промиват мозъците и хората сами се тормозят след това. Е жена ми дето ходеше да се проверява за пневмония, без температура и с висока сатурация!? Връща се и й няма нищо, една щастлива..... Тук в предните мнения на едно разболяване, някой беше си направил 4-5 бързи теста + пи си ар. Това освен финансов разход, е и съпроводено с много притеснения, които са основния проблем.
Продължават да печелят на наш гръб. Не искат кокала да го пускат, докато може.
Дори аз, "най-нетестващият" се човек, съм им дал 55лв за два антигенни и една проверка за антитела. А пък колко индиректно са ми взели покрай тези затваряния на клиенти?!
Всеки е платил данък в 100-ци, а някои и в 1000-ди левове. Кажете ми как щяха да могат да ги измъкнат по друг начин от всеки? Доста хитра пандемия.