Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Войната започна ...

Мнение от Jordana » 07 Апр 2022, 19:03

https://www.youtube.com/watch?v=0FvzQJgX2Ko
Ключовото е, че не те атакуваха суверенна държава

Ключовото ги изчистват от лицето на земята . Нищо суверенно няма в тая кочина която са сътворили .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 07 Апр 2022, 19:27

Grozdanoff написа:
carmanf1 написа:
Grozdanoff написа:... Тъжно е, че дори днес много хора вярват на медиината пропаганда, и то вярват сляпо!

А може би трябва да вярваме, че Украинците сами си взривяват болниците пълни с бебета и родилки,
жилищни блокове, къщи, разрушават си градовете, избиват си мирния народ по улиците,
изнасилват, мародерстват, пръсват куриерските служби на околните страни с колети към русия,
само и само да обвинят руснаците за това

Може би е добре да се замислиш на коя пропаганда вярваш.

Точно за това говоря! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако се беше интересувал малко повече, щеше да знаеш, че тези болници и градини са празни още от началото на февруари месец, някои от по-рано защото са превърнати в казарми. Точно затова ги бомбардират, защото вътре има войници, а не деца... Или руснаци са изроди и бомбардират дечица, защото са изчядия от ада!?!
В крайна сметка всеки има правото да вярва в каквото си иска...

Отговаряш избирателно.

А как да си обясним убитите невинни, мирни хора по улиците? Възрастни хора! Деца! Сигурно са били от съпротивата с калашник в ръка? И са си го заслужили?!
А семействата с деца разстреляни в колите им и след това запалени?
Стотиците бомбардирани жилищни блокове и къщи, и те ли са били казарми?

А колетите, които изпраща всяко войниче “освободител” по куриери към русия, може би са дрехи за пране по 400-500 кг.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 07 Апр 2022, 19:49

Едно към едно се повтаря ситуацията с ковид малоумщината. Ти му казваш вони цялата тая врява, че света свърши с тоз вирус той отсреща та нарича (повтаряйки кат папагал медийната пропаганда) убиец на родители, баби и дядовци . Къв Путин къв комунизъм и Мордор и русофили.... Изказваш мнение и веднага си наричан защитник на войната и убийствата. Свършили сте отвсякъде . Айде завъртете огледалото и се наречете фашисти и изверги щото защитавате едно име Украйна покрай което са под общ знаменател и отрепки и престъпници тероризирали, психически и физически ликвидирали свои съграждани . Ама той запада не бил се намесил сериозно , само леко ей така....не никак не се е намесвал за защита на човешки същества от физически тормоз в мирно време. Ама сега са много големи и възмутени видиш ли санкции, условия , още санкции , изземване на имущества , заличаване на бизнеси и препитание само защото си Р . Айде бе наглеци , утре и на мен ли ще ми вземете всичко щото съм гледал "ну погоди " , Ала Пугачова, или щото не искам и не разрешавам да ми бъде отнето щастливото детство, че видиш ли било под руски ботуш и не било истинско..пфу . Извратено крайно тъпоумие . И последно, кое е първо яйцето или кокошката . Колко години назад история ще връщаме да обвиняваме и правим глобални заключения както на всеки му е угодно .

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 07 Апр 2022, 19:55

Grozdanoff написа:
///M Power написа:
Grozdanoff написа:
bioz написа:https://twitter.com/bellingcat/status/1511284174921076736?t=nmQC3YAVYkEEwR-AuKPm9A&s=19

Дотук, от твоята, и друга пропаганда разбрах, че руснаците са пълни мишки... не могат да водят война, не хуманни са и т.н.
Може ли един въпрос към феновете на САЩ и НАТО! Ако руснаците са такива бездарни изроди каквито ги изкарват, защо:
1. САЩ не се намеси!? САЩ ги водим като най-хуманната страна в света, всички войни, които са водили след 1945г се прикриват като войни водени с цел демокрация и всяване на мир. Защо сега да е по-различно?! Нали руснаците са мишки, а американците са най-великата армия, която прави всичко за световния мир? Русия с една Украйна не можела да се оправи, а САЩ си траят, защо???
2. НАТО защо не си върши работата на дефанзивна военна организация?! Януари месец НАТО твърдо заяви, че са "готови на всичко" и че ще защитят Украйна каквото ли да стане, защо гледат само като мишки, а не защитят Украйна с военни действия както обещаха?

Отлично знаеш отговорите, намеси ли се пряко НАТО, започват да летят едни ракети, след които няма да има победител.

каква сила е руската армия...

пОскам сАлза :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: колело

Мнение от FaceOff » 07 Апр 2022, 19:58

Grozdanoff написа:
Petrolhead написа:ОК, предавам се, но моля да ми отговорите на един въпрос.
Утре украинците се предават, НАТО си прибира парцалките и гони всички приети след 97ма, Путин приема парад на 9 май на бял кон в центъра на Киев.
Какво се случва с Московия след това? Как си представяте бъдещето си при победа на Путин?

ВЕЧНА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКА ДРУЖБА, Другарю Петрол :mhihi: :mhihi:

Шегувам се, разбира се! Путин като се оправи с нацитата в Украйна, ще се прибере да си свири Катюша на пианото така или иначе... Земи ли и трябват на Русия или украйнци, не разбрах? Много добре знаеш, за какво е военната операция!
Баце, може да не си ходил в русия, но със сигурност си бил много близо до чернобил, и то не за кратко..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 07 Апр 2022, 20:06

Superexstatic написа:
Grozdanoff написа:
carmanf1 написа:
Grozdanoff написа:... Тъжно е, че дори днес много хора вярват на медиината пропаганда, и то вярват сляпо!

А може би трябва да вярваме, че Украинците сами си взривяват болниците пълни с бебета и родилки,
жилищни блокове, къщи, разрушават си градовете, избиват си мирния народ по улиците,
изнасилват, мародерстват, пръсват куриерските служби на околните страни с колети към русия,
само и само да обвинят руснаците за това

Може би е добре да се замислиш на коя пропаганда вярваш.

Точно за това говоря! :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако се беше интересувал малко повече, щеше да знаеш, че тези болници и градини са празни още от началото на февруари месец, някои от по-рано защото са превърнати в казарми. Точно затова ги бомбардират, защото вътре има войници, а не деца... Или руснаци са изроди и бомбардират дечица, защото са изчядия от ада!?!
В крайна сметка всеки има правото да вярва в каквото си иска...

А ти не се усещаш, че си събирателен образ за влиянието на руската пропаганда. Далеч съм от мисълта, че украинците са божи кравички. Във война обаче е така. Ключовото е, че не те атакуваха суверенна държава. За Донбас и Луганск да приемем, че имат някакви аргументи. Или по-скоро така си постлаха, че да имат. То и запада не реагира кой знае как на инвазията там. Ама да тръгнеш да окупираш цялата държава заради един батальон е меко казано нелепо. Или пък, че не те кефи посоката на външната им политика. Независима държава са, ако искат и към Денерис Таргериън ще се присъединят. Тяхна си работа и техен си проблем. Набийте си го в главите това вече, че става жалко как през 2022-ра гОдин има хора, които оправдават война.

1. Русия няма да окупира/анексира Украйна(изкл. ДНР и ЛНР, които бяха признати са самостоятелни). Русия ще обезоражи смелите нацита и ще си тръгне от Украйна. Хулемето ме за това сега, догодина ще се види че Украйна си е с ново правителство и руснаците са си в Русия...
2. Не ме интересува, че се превръщам в "събирателен образ за влиянието на руската пропаганда", както ме нарече! Аз защитавам това, което смятам че е правилно, никой ама НИКОЙ няма моралното правото да ме нарича(не се сърдя) човек, който е повлиян от руска пропаганда, ако той самият не е чел/гледал тази новина/медия преди това! Във всяка една война и един конфликт има две страни... докато човек не чете новините и от двете страни на конфликта, то няма как да стигне до истината...
Всъщност новините по време на една война: пропаганда и дезинформация, независимо коя страна на конфликта четете...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 07 Апр 2022, 20:16

vladobate написа:Едно към едно се повтаря ситуацията с ковид малоумщината. Ти му казваш вони цялата тая врява, че света свърши с тоз вирус той отсреща та нарича (повтаряйки кат папагал медийната пропаганда) убиец на родители, баби и дядовци . Къв Путин къв комунизъм и Мордор и русофили.... Изказваш мнение и веднага си наричан защитник на войната и убийствата. Свършили сте отвсякъде . Айде завъртете огледалото и се наречете фашисти и изверги щото защитавате едно име Украйна покрай което са под общ знаменател и отрепки и престъпници тероризирали, психически и физически ликвидирали свои съграждани . Ама той запада не бил се намесил сериозно , само леко ей така....не никак не се е намесвал за защита на човешки същества от физически тормоз в мирно време. Ама сега са много големи и възмутени видиш ли санкции, условия , още санкции , изземване на имущества , заличаване на бизнеси и препитание само защото си Р . Айде бе наглеци , утре и на мен ли ще ми вземете всичко щото съм гледал "ну погоди " , Ала Пугачова, или щото не искам и не разрешавам да ми бъде отнето щастливото детство, че видиш ли било под руски ботуш и не било истинско..пфу . Извратено крайно тъпоумие . И последно, кое е първо яйцето или кокошката . Колко години назад история ще връщаме да обвиняваме и правим глобални заключения както на всеки му е угодно .

Същата истерия е, прав си! Сега се отървахме от смъртносно рекламираният вирус, но пък имаме друго за хулене... :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 07 Апр 2022, 20:48

Grozdanoff написа:1. Русия няма да окупира/анексира Украйна(изкл. ДНР и ЛНР, които бяха признати са самостоятелни). Русия ще обезоражи смелите нацита и ще си тръгне от Украйна. Хулемето ме за това сега, догодина ще се види че Украйна си е с ново правителство и руснаците са си в Русия...

Тя Русия анексира Крим, сега Донецк и Луганск, ще си сложи и един Лукашенко и Украйна остава едно име...интересно ми е какво ще каже Русия, ако Полша поиска област от западна Украйна или обособят някоя уж самостоятелна нова държава, под контрола на Полша?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 07 Апр 2022, 21:44

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 07 Апр 2022, 21:51

...Кадри, публикувани онлайн в “Телеграм” в началото на седмицата - внимание, съдържанието е много жестоко - се разпространяват масово в социалните мрежи. Те показват украински войници, които доубиват руски военни, пленени в района на Киев.

Във видеото, преведено от “Фигаро”, ясно се вижда група войници, някои от които носят синята лента за ръка на украинските военни. Пред руски войник, който лежи на земята в локва кръв, се чува отчетливо размяната на реплики на военните със синята лента. “Дявол да го вземе, още е жив, видя ли, хрипти”, ...

https://glasove.com/novini/figaro-video ... estaplenie
https://t.me/voenacher/14106
За тия неща и за още много други ще ви изтрият от лицето на земята завинаги до девето коляно нацистки изверги .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 07 Апр 2022, 22:02

Я, украинец с руски паспорт и надпис стамат и Минка на гърба, с котва и русалка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 07 Апр 2022, 22:06

Къде е сега ООН,да ги съди тия украински животни,за правата на човека???
Нали все руснаците виновни,само те убивали,а такива клипове ги подминават.
Жител на Буча,каза че украинците са стреляли с ракети по града,за да унищожат руска техника.Е добре питам аз,защо стреляте в града,като знаете че ще умрат невинни хора,ама после го преписаха на Русия,и готово няма проблем.Яд ме че не успяха да пуснат куршум на оня с тениската,дето само реве за а помощ и оръжия.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 07 Апр 2022, 22:11

Опа, я вижте какви сладури. Вече са в мобилния крематориум, ама това са рисковете да си се родил в мордор
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: СамУет

Мнение от Пинтев » 07 Апр 2022, 22:14

Защо на националност няма нищо написано???
Аман от файк снимки ..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 07 Апр 2022, 22:22

Всичко, което не изнася на руската гледна точка е фейк :mhihi: Много е тъжна работата
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата