Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от spower » 24 Юни 2014, 20:18

Има плацебо ефект л-карнитина. ;)

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 24 Юни 2014, 23:00

Anthony_J написа:
vaykisss написа:
ръб написа:Aз не познавам човек отслабнал от Л-карнитин..от правилно хранене обаче да, дори и без кардио, просто с интензивни тренировки и правилно хранене.

Казвам се Венцислав,приятно ме :wave: ,сигурно занеш,че магически хапчета няма,както и магически хранителни добавки,преди години като работех на морето отслабнах с 25кг за 3 месеца,ето и рецептата ;
Сутрин 40мин кросче на плажа,5-6 хранения без хляб и л карнитин сутрин и вечер по една доза,за мен работи :yes: ,сега след 6г пак съм напълнял,мисля да пооправя малко храненето,кроса ще го заменя с крос тренажор и л карнитичне...ааа и алкохола мисля да сведа до минимум :mhihi:

100% от Л-карнитина си отслабнал, ще знаеш. Опитай само с него, като махнеш другите неща и пак ела да се похвалиш колко добре действа. Или пък опитай без него, само с другите неща.

а от креатина се умираше - така ли беше :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 25 Юни 2014, 10:49

първо се подуваш обаче :smoke:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 27 Юни 2014, 18:18

При мен лично Л-карнитина имаше ефект, комбиниран с промяна в храненето и тренировки. В периодите с Л-карнитин топях доста по-активно, отколкото без. Ползвал съм Biotech и MusclePharm, вторият е по-добър, но и излиза по-скъпо. Пиенето само на Л-карнитин с цел отслабване е абсолютно безсмислено. При жена съм виждал много добър ефект от доза карнитин сутрин с 20 мин на колелото, доза вечер с 30-40 мин. на колелото. Все пак си зависи от организма и най-важно - от храненето.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 01 Юли 2014, 18:09

Споделете малко мнения за BCAA, под каква форма сте вземали, на какви марки, на какви дози и съответно ефект, ако може. Реших да пробвам и аз, но не мога да се ориентирам.

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 01 Юли 2014, 20:54

вземи си на прах,приема на леуцин веднага след тренифовка стимулира белтьчния синтез в мускула,като марка примерно Оптимум нутришън
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 05 Юли 2014, 12:49

Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ? :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Юли 2014, 15:01

Mladenoff написа:Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ? :dunno:

Това не са хидролизирани аминки в свободна форма а обикновен таблетиран протеин, заради това е евтино :idea: По-хубаво си купи някой протеин изолат ...

Потребител
Аватар

Мнение от jussy666 » 05 Юли 2014, 18:34

vaykisss написа:
Казвам се Венцислав,приятно ме :wave: ,сигурно занеш,че магически хапчета няма,както и магически хранителни добавки,преди години като работех на морето отслабнах с 25кг за 3 месеца,ето и рецептата ;
Сутрин 40мин кросче на плажа,5-6 хранения без хляб и л карнитин сутрин и вечер по една доза,за мен работи :yes: ,сега след 6г пак съм напълнял,мисля да пооправя малко храненето,кроса ще го заменя с крос тренажор и л карнитичне...ааа и алкохола мисля да сведа до минимум :mhihi:

Добър вечер, казвам се Явор и на мен ми е приятно! :)
Имам една малка тайна за теб,която ще ти спести някой лев, с който така или иначе си купуваш само плацебо....
всяка молекула L-карнитин ,приета отвън, над естественото му производство, трябва да бъде транспортирана до (в) мускулната клетка.За да стане това е нужен инсулин.Даааа.....как обаче да си набавим инсулин?

Вариант 1 (НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН!!!!):

да си поставим инжекция, защо не?? защото леко можем да умрем или ако има някой да се обади на бърза помощ и ни свестят, има силна вероятност да не си спомняме как се казваме и някои други неща

Вариант 2:

да хапнем сладко? супер, така се освобождава инсулин и L-карнитина влиза със страшна сила в мускулните клетки и сме щастливиии!

да, ама не...

нали търсехме горене на мазнини? как ше стане да горим мазнини и да помпаме сладко?за да горим мазнини е необходимо да държим инсулина нисък, като по този начин алфа 2адренорецепторите са с ниска активност , има достатъчно хормон на растежа който осигурява условия за липолиза, инсулиновата чувствителност е висока и почват да се горят мазниниии! енд ъф стори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 05 Юли 2014, 18:45

Mladenoff написа:Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ? :dunno:

ако искаш комплексни аминота по добре си ги набавяи с протеинов шейк,ако ти е по ограничен бюджета мо съвет е бцаа,ако парите не са ти проблем най-добре протеин с поне 5г. Бцаа в него.Тези 5600 са пълен боклук хапчетат са от пресовано сухо мляко.В най-лошия случаи аминотат по евтините са от пресован хидрулизат а тои е доста горчив на вкус а тези са с вкус на сухо мляко и на дъното поне 20 капсоли са счупени и са на прах.
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 07 Юли 2014, 8:47

jussy666 написа:Добър вечер, казвам се Явор и на мен ми е приятно! :)
Имам една малка тайна за теб,която ще ти спести някой лев, с който така или иначе си купуваш само плацебо....
всяка молекула L-карнитин ,приета отвън, над естественото му производство, трябва да бъде транспортирана до (в) мускулната клетка.За да стане това е нужен инсулин.Даааа.....как обаче да си набавим инсулин?

Вариант 1 (НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН!!!!):

да си поставим инжекция, защо не?? защото леко можем да умрем или ако има някой да се обади на бърза помощ и ни свестят, има силна вероятност да не си спомняме как се казваме и някои други неща

Вариант 2:

да хапнем сладко? супер, така се освобождава инсулин и L-карнитина влиза със страшна сила в мускулните клетки и сме щастливиии!

да, ама не...

нали търсехме горене на мазнини? как ше стане да горим мазнини и да помпаме сладко?за да горим мазнини е необходимо да държим инсулина нисък, като по този начин алфа 2адренорецепторите са с ниска активност , има достатъчно хормон на растежа който осигурява условия за липолиза, инсулиновата чувствителност е висока и почват да се горят мазниниии! енд ъф стори

Все пак има и доста други храни, които карат организма да произвежда инсулин, не само сладкото. Освен това от 20-30гр. мед или стафиди няма да надебелееш.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от jussy666 » 08 Юли 2014, 22:58

Какво значение има? Колко ефект ще получиш от L-карнитин, дори ако му правиш порта с какъвто и да е въглехидрат?Пари на вятъра, но определено все още много хора го купуват.Както може би още поне 100 вида добавчици, които запълват рафтовете в съответните магазини и са без особена полза/ефект.
:lol:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 10 Юли 2014, 16:49

Да покажа една снимка която случайно открих в архивите и да направим before/after :D

Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 10 Юли 2014, 19:32

На първата на колко години си ?
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 10 Юли 2014, 22:16

In_Memoriam написа:На първата на колко години си ?

11-12 не съм сигурен.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата