Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Има плацебо ефект л-карнитина. 
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Anthony_J написа:vaykisss написа:ръб написа:Aз не познавам човек отслабнал от Л-карнитин..от правилно хранене обаче да, дори и без кардио, просто с интензивни тренировки и правилно хранене.
Казвам се Венцислав,приятно ме,сигурно занеш,че магически хапчета няма,както и магически хранителни добавки,преди години като работех на морето отслабнах с 25кг за 3 месеца,ето и рецептата ;
Сутрин 40мин кросче на плажа,5-6 хранения без хляб и л карнитин сутрин и вечер по една доза,за мен работи,сега след 6г пак съм напълнял,мисля да пооправя малко храненето,кроса ще го заменя с крос тренажор и л карнитичне...ааа и алкохола мисля да сведа до минимум
100% от Л-карнитина си отслабнал, ще знаеш. Опитай само с него, като махнеш другите неща и пак ела да се похвалиш колко добре действа. Или пък опитай без него, само с другите неща.
а от креатина се умираше - така ли беше

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При мен лично Л-карнитина имаше ефект, комбиниран с промяна в храненето и тренировки. В периодите с Л-карнитин топях доста по-активно, отколкото без. Ползвал съм Biotech и MusclePharm, вторият е по-добър, но и излиза по-скъпо. Пиенето само на Л-карнитин с цел отслабване е абсолютно безсмислено. При жена съм виждал много добър ефект от доза карнитин сутрин с 20 мин на колелото, доза вечер с 30-40 мин. на колелото. Все пак си зависи от организма и най-важно - от храненето.
Never mistake motion for action...
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Споделете малко мнения за BCAA, под каква форма сте вземали, на какви марки, на какви дози и съответно ефект, ако може. Реших да пробвам и аз, но не мога да се ориентирам.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
вземи си на прах,приема на леуцин веднага след тренифовка стимулира белтьчния синтез в мускула,като марка примерно Оптимум нутришън

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Mladenoff
- Потребител
-
- Кара: 318ci
Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ? 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Mladenoff написа:Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ?
Това не са хидролизирани аминки в свободна форма а обикновен таблетиран протеин, заради това е евтино

vaykisss написа:
Казвам се Венцислав,приятно ме,сигурно занеш,че магически хапчета няма,както и магически хранителни добавки,преди години като работех на морето отслабнах с 25кг за 3 месеца,ето и рецептата ;
Сутрин 40мин кросче на плажа,5-6 хранения без хляб и л карнитин сутрин и вечер по една доза,за мен работи,сега след 6г пак съм напълнял,мисля да пооправя малко храненето,кроса ще го заменя с крос тренажор и л карнитичне...ааа и алкохола мисля да сведа до минимум
Добър вечер, казвам се Явор и на мен ми е приятно!

Имам една малка тайна за теб,която ще ти спести някой лев, с който така или иначе си купуваш само плацебо....
всяка молекула L-карнитин ,приета отвън, над естественото му производство, трябва да бъде транспортирана до (в) мускулната клетка.За да стане това е нужен инсулин.Даааа.....как обаче да си набавим инсулин?
Вариант 1 (НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН!!!!):
да си поставим инжекция, защо не?? защото леко можем да умрем или ако има някой да се обади на бърза помощ и ни свестят, има силна вероятност да не си спомняме как се казваме и някои други неща
Вариант 2:
да хапнем сладко? супер, така се освобождава инсулин и L-карнитина влиза със страшна сила в мускулните клетки и сме щастливиии!
да, ама не...
нали търсехме горене на мазнини? как ше стане да горим мазнини и да помпаме сладко?за да горим мазнини е необходимо да държим инсулина нисък, като по този начин алфа 2адренорецепторите са с ниска активност , има достатъчно хормон на растежа който осигурява условия за липолиза, инсулиновата чувствителност е висока и почват да се горят мазниниии! енд ъф стори
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Mladenoff написа:Някой пил ли е комплексни аминокиселини ? Има ли смисъл от тях или по-добре БЦАА ? Досега съм пил всякакви добавки, но съм избирал винаги протеин над аминота, обаче Amino 5600 на Scitec ми се сториха доста на оферта. 35 лева за 500 хапа по 1 грам. По 10 на ден да пия дали ще има някакъв смисъл ?
ако искаш комплексни аминота по добре си ги набавяи с протеинов шейк,ако ти е по ограничен бюджета мо съвет е бцаа,ако парите не са ти проблем най-добре протеин с поне 5г. Бцаа в него.Тези 5600 са пълен боклук хапчетат са от пресовано сухо мляко.В най-лошия случаи аминотат по евтините са от пресован хидрулизат а тои е доста горчив на вкус а тези са с вкус на сухо мляко и на дъното поне 20 капсоли са счупени и са на прах.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
jussy666 написа:Добър вечер, казвам се Явор и на мен ми е приятно!
Имам една малка тайна за теб,която ще ти спести някой лев, с който така или иначе си купуваш само плацебо....
всяка молекула L-карнитин ,приета отвън, над естественото му производство, трябва да бъде транспортирана до (в) мускулната клетка.За да стане това е нужен инсулин.Даааа.....как обаче да си набавим инсулин?
Вариант 1 (НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН!!!!):
да си поставим инжекция, защо не?? защото леко можем да умрем или ако има някой да се обади на бърза помощ и ни свестят, има силна вероятност да не си спомняме как се казваме и някои други неща
Вариант 2:
да хапнем сладко? супер, така се освобождава инсулин и L-карнитина влиза със страшна сила в мускулните клетки и сме щастливиии!
да, ама не...
нали търсехме горене на мазнини? как ше стане да горим мазнини и да помпаме сладко?за да горим мазнини е необходимо да държим инсулина нисък, като по този начин алфа 2адренорецепторите са с ниска активност , има достатъчно хормон на растежа който осигурява условия за липолиза, инсулиновата чувствителност е висока и почват да се горят мазниниии! енд ъф стори
Все пак има и доста други храни, които карат организма да произвежда инсулин, не само сладкото. Освен това от 20-30гр. мед или стафиди няма да надебелееш.
Never mistake motion for action...
Какво значение има? Колко ефект ще получиш от L-карнитин, дори ако му правиш порта с какъвто и да е въглехидрат?Пари на вятъра, но определено все още много хора го купуват.Както може би още поне 100 вида добавчици, които запълват рафтовете в съответните магазини и са без особена полза/ефект.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Да покажа една снимка която случайно открих в архивите и да направим before/after 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
In_Memoriam написа:На първата на колко години си ?
11-12 не съм сигурен.