Войната започна ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Re: Войната започна ...

Мнение от bioz » 06 Апр 2022, 13:47

Тадааам!!!

Представяме ви най-великата армия на света или беше втората най-велика забравих вече.Изображение
Последна промяна bioz на 06 Апр 2022, 13:48, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 06 Апр 2022, 13:47

Руската армия се приемаше, че е втората най-добра в света. Оказа се, че е втората най-добра в Украйна!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Апр 2022, 13:49

Petrolhead написа:Американска постановка

Я раздуй като експерт. Стъпването по главите на хората укропатент ли е или са го научили от ония, дето използват блъскането на глави в дървена опора, като начин на комуникация с пленници?

Ето го нацито

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 06 Апр 2022, 13:51

ildivvy написа:Ние, малките държавици, сме ясни, но Европа не е само малки държавици, а и нали уж искахме всичко да е общо, като правила и задължения, за всички в този ЕС ?

Работата е там, че и големите европейски държави се управляват от дребни човекоподобни лизачи на американски задници.

а и нали уж искахме всичко да е общо, като правила и задължения, за всички в този ЕС
Искахме всичко да е по новому, а се получи както винаги :mhihi: . Правилата са огласени отдавна - всевъзможни права и привилегии за лгбти, зелени, пембени и разни други изчадия. Паралелно умишлено поддържане на необходимото ниво на мизерия в нашите ширини с цел изсмукване на младото и работоспособно население - елементарно доказателство е и големият напън да пуснем македонците в ЕС и да се откажем от всякакви претенции свързани с история и т.н.т.

Тотална, както винаги набързо, тъпанарско и некадърно скалъпена.

Ето и малко текст за четене (не ти е силна страна, но все пак):

Власти Украины известны громкими заявлениями в пропагандистских целях, им следует представить данные медицинской экспертизы перед тем, как выступать с какими-либо утверждениями относительно событий в городе Буча, заявил бывший инспектор ООН по наблюдению за ликвидацией иракского оружия массового уничтожения Скотт Риттер.

«Любой, кто делает скоропалительные выводы на основе непроверенных видеоматериалов, полученных от известной дикими заявлениями пропагандистского характера стороны, и не дожидается какого-либо подтверждения, вероятно, должен перестать называть себя журналистом», – отметил бывший аналитик Корпуса морской пехоты США, комментируя публикации в американских СМИ о якобы совершенных российскими военными убийствах мирных жителей в Буче.

«Базовая медицинская экспертиза ответила бы на три ключевых вопроса: время смерти, причина смерти, перемещали ли тело после смерти. Давайте посмотрим, представит ли украинская сторона поддающиеся проверке медицинские данные, которые бы подкрепили ее обвинения», – подчеркнул американец. «Время смерти. Причина смерти. Место смерти. Ответьте на эти три вопроса по каждому из тел. А потом начинайте искать виновных. До этого вы лишь буквально распространяете дезинформацию»

https://vz.ru/news/2022/4/4/1151899.html

Понеже си 11-годишен дубайски-украинец, вероятно си позабравил руския, затова ето ти и на английски:

The Ukrainian authorities are known for their high-profile propaganda statements and must provide medical evidence before making any allegations about the events in the city of Bucha, said Scott Ritter, a former UN inspector general for the elimination of weapons of mass destruction in Iraq.

“Anyone who makes hasty conclusions about unverified video footage of a notorious wild propaganda party and does not expect any confirmation should probably stop calling himself a journalist,” a former U.S. Marine Corps analyst told the Russian Press. Military killings of civilians in Bucha.

“Basic medical examination answers three main questions: the time of death, the cause of death, whether the body was moved after death. “Let’s see if the Ukrainian side presents the verified medical data, which will confirm its allegations,” the American said.

“Time of death. Cause of death. Place of death. Answer these three questions for each body. Then start looking for the culprits. Before that you were just spreading misinformation,” TASS quoted the former UN inspector as saying.

https://24happenings.com/top-world/163561.html

https://www.fourals.com/2022/04/04/former-un-inspector-kyiv-must-submit-forensic-reports-on-buchas-bodies/
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от integral » 06 Апр 2022, 13:55

bioz написа:Тадааам!!!

Баси, тъкмо си викам колегата са го направили ''главен военен съветник'' на Байдън, то кво било.... :mhihi:

P.S.
''Доказателства'' и фотоматериали със снимки на лъкове и боздугани нямаше ли :shock: :roll: :mhihi:
- Татко, това е новият ми приятел. Той е влогър, трейдър, маркетинг гуру и инфлуенсър...
- Абе дъще, абе дали няма как да се съберете пак с онзи циганин? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Апр 2022, 14:03

https://offnews.bg/razsledvane/kolko-ot ... 73918.html

Велика армия, няма спор :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Апр 2022, 16:26

TNT написа:https://offnews.bg/razsledvane/kolko-otkradna-vanka-sas-tanka-773918.html

Отвратителна работа.

Но все пак, явно всички войници в чужда държава са мародери.
Справка в Гугъл при търсене на"us army stealing gold from iraq" вади доста резултати.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 06 Апр 2022, 16:35

Е.Димитров написа:
TNT написа:https://offnews.bg/razsledvane/kolko-otkradna-vanka-sas-tanka-773918.html

Справка в Гугъл при търсене на"us army stealing gold from iraq" вади доста резултати.

И тва някакви оправдание ли трябва да е? Или те кара да се чувстваш малко по-добре от факта, че оправдаваш руската агресия? Щом комшията краде и аз мога да крада, без проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 06 Апр 2022, 16:48

Това са го правили войници от всички армии, по време на всички войни, които са се водили...
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 06 Апр 2022, 16:50

Мародерството никога не е имало оправдание и винаги се наказа по един и същи начин. От друга страна ми е интересно, как аджеба се влачат 450кг на гръб. А да си ги натовариш в колата във военно време и да пресичаш границата и да идеш на Х км, за да ги изпратиш, нещо не ми се връзва.

Не съм гледал видеото, защото таблета в колата все пак има някакви лимити, а и не мога да отделя 3 часа от работния ден. Не на последно място, 10 или 20 човека не са представителна извадка. Ако е истина, те ще си получат заслуженото :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 06 Апр 2022, 17:05

bioz написа:
Е.Димитров написа:

И тва някакви оправдание ли трябва да е? Или те кара да се чувстваш малко по-добре от факта, че оправдаваш руската агресия? Щом комшията краде и аз мога да крада, без проблем.

Аз да се оправдавам?!
Не ставай смешен!
Понеже коментара ти е насочен пряко към действие, с коментар тип "тая армия зле, пък другите армии какви са...ехее"
Нито подкрепям някой нито ме интересуват чуждите работи.
Моите коментари по повод войната в Украйна са за друг аспект на нещата.
Не те карам да четеш какво съм писал, но когато упрекваш някой, преди това проверявай фактите!

Освен това, явно публикуваният списък с имена на тези "войници" има за цел да бъдат разследвани от командирите им.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 06 Апр 2022, 17:13

bioz написа:Тадааам!!!

Представяме ви най-великата армия на света или беше втората най-велика забравих вече.

аз имам абсолютно същия мосин със същата оптика- антика... тази пушка така конфигурирана е 90% драгунов като точност и ефективност... моята със съветска 7.62х54р муниция от 50те години прави 5-10см групи на 100 метра. за сравнение драгунов (поне моя) на същата дистанция и със същата муниция дава 3-7см групи..

така че няма нищо лошо в мосин-а... това, че едно огнестрелно оръжие е старо не значи нищо. най- класическия пистолет с пълнител (които и до ден днешен се използва за екшън и 3-оръжия състезания е 1911 които е измислен... сети се кога...

аз лично ако не трябва да ритам врати и да чистя помещения, при стационарната динамика на конфликта в украйна бих предпочел един хубав мосин с модерна оптика пред който и да е калашник... включително и тая недомислица в стил 300 блекаут "винторез"... :ok:
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от Petrolhead » 06 Апр 2022, 17:27

поредната фалшива американска продукция. украинците сами рият окопи в Чернобил и после обвиняват московците. нямам идея защо, вие ще кажете

ентусиаст
Аватар

Мнение от bioz » 06 Апр 2022, 17:57

Е.Димитров написа:
bioz написа:
Е.Димитров написа:

Аз да се оправдавам?!
Не ставай смешен!
Понеже коментара ти е насочен пряко към действие, с коментар тип "тая армия зле, пък другите армии какви са...ехее"
Нито подкрепям някой нито ме интересуват чуждите работи.
Моите коментари по повод войната в Украйна са за друг аспект на нещата.
Не те карам да четеш какво съм писал, но когато упрекваш някой, преди това проверявай фактите!

Освен това, явно публикуваният списък с имена на тези "войници" има за цел да бъдат разследвани от командирите им.

Не помня някъде да съм твърдял нещо за другите армии. Вече почнахте да си измисляте. Войната ако не помниш е Украйна-Русия и темата е за това. Ти си човека който реши да се включиш с гениалната идея да търся в гугъл us army... булшит..

Плюс това не казах, че се оправдаваш(гузен негонен бяга), а че се опитваш да оправдаваш мародествата на руската армия с коментара си??!? Защо го правиш, не знам само мога да гадая, но със сигурност не допренесе с нищо информацията която даде при все, че всички я знаем.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 06 Апр 2022, 18:04

Ти пък кой си че трябва да защитаваш украинската банда мародери ? Че чак се сърдиш защо не ти ръкопляскат всички ? Целия форум разбра че си украинско прокси , няма нужда да го доказваш на всеки по няколко пъти . Нашия българският интерес е тази война да спре веднага . И това може да стане във всеки един момент като украйна сожи оръжие и седне на масата за преговори . Това зависи от нато и от запада както и от самите украинци . Помоща за украйна под каквато и да е форма само усложнява конфликта и увеличава цивилните жертви .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата