Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: iOS тема
Па съм аз, новобранецът
Може ли често 5-6 пъти на ден например, да се затваря и отваря лаптопа?
Имах едно ХП Павилион от чисто ново и доста го затварях-отварях и на няма 3-тата година му изгоря лентовия кабел..

Може ли често 5-6 пъти на ден например, да се затваря и отваря лаптопа?
Имах едно ХП Павилион от чисто ново и доста го затварях-отварях и на няма 3-тата година му изгоря лентовия кабел..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ако не е лентовия кабел, ще са пантите. Съкращава се живота. Аз го затварям само като ще влиза в багажа за пътуване.

Моя еър се отваря и затваря поне по 2 пъти всеки ден вече 3-4 години. Като нов е в това отношение. Може утре да му изгасне киното, ама за момента няма ядове.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Ако трябва и по 20 пъти дневно ще се отваря/затваря. Това е вещ. Тя трябва да ти робува. Но ако стои цял ден на бюрото и не мърда от там... няма смисъл.

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Моите лаптопи винаги са се отваряли и затваряли по много пъти на ден
И до момента съм имал грижи само с Леново Т серия
които уж са тествани по някакви военни критерии
Да де, ама вече не са IBM, а китайци, та ми се разпаднаха пантите на един такъв
С макбуците сме нямали проблем. На жената макбука се отваря по 10 пъти на ден и се включва и изключва от зарядното всеки ден.
Моделът му е от първите с Retina от 2014-та година. Т.е. на 7 години и нещо
Пантите му са като нови, супер стегнати
Ама старите бяха по-корави, спор няма

И до момента съм имал грижи само с Леново Т серия

Да де, ама вече не са IBM, а китайци, та ми се разпаднаха пантите на един такъв

С макбуците сме нямали проблем. На жената макбука се отваря по 10 пъти на ден и се включва и изключва от зарядното всеки ден.
Моделът му е от първите с Retina от 2014-та година. Т.е. на 7 години и нещо

Ама старите бяха по-корави, спор няма

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Нашето Pro дом е на 5 години вече и всеки ден се отваря и затваря по няколко пъти! Пушка е!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Изобщо не се съобразявам. А про-то е над 12 години вече мисля. На ден му се събират поне 5-6, че и нагоре отваряния и затваряния. Тъча вече нещо взе да дава фира, също и зарядния кабел смених преди 2-3 години, че потънаха пиновете. Всичко останало си е ОК все още.
Новите може и да са по-калпави. Като спихне тотално тоя ще видим
Новите може и да са по-калпави. Като спихне тотално тоя ще видим

Богат-беден, това първи Мак ли ти е?
Интересно ми е като човек, ползвал цял живот Уиндоус и сега минал на Мак, поползвал достатъчно, че да свикне на някои неща какво ти е мнението? Следващото Мак ли ще е или Уиндоус?
Интересно ми е като човек, ползвал цял живот Уиндоус и сега минал на Мак, поползвал достатъчно, че да свикне на някои неща какво ти е мнението? Следващото Мак ли ще е или Уиндоус?
Моето макбук про 16 пък за година отваряне и затваряне му умря екрана, така че няма гаранция.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
nxn написа:Моето макбук про 16 пък за година отваряне и затваряне му умря екрана, така че няма гаранция.
При теб всичко що е Apple се чупи май

Усещат, че ги хейтиш и ти връщат явно

- Bogat-Beden
-
-
Това, което струва 6 хиляди лв ли
евааах го..
Инак за Леново Те серията съм учуден много, брат ми е стар ай ти плъх и само ябълка и тинкпад признава за машини..
Първи е, да. Почти съм влюбен, страшно ме респектира перфекционизмът и педантичноста в изработката! Усеща се в супер елементарни детайли, 3-ти продукт имам вече (топа, мишката и слушалки), на всичките кутиите им трудно се отварят и затварят от вакуума от плътното прилепване..
Мишката е пълен ШИТ обаче
.
Слушалките са хубави, но страхотните сигурно са 300 + лв, а и определено си искат Епъл, два различни свята са на компютъра и на Шиоами телефона.. (а телефонът вади брутален звук с евтини Самсунг...)
Иска ми се следващото да е 24-27 инча, 16 гб РАМ, ама как ше дам 3000 за компот, не знам.. Та това е почти 2 ремонта по е-60то бре

Инак за Леново Те серията съм учуден много, брат ми е стар ай ти плъх и само ябълка и тинкпад признава за машини..
grkv написа:Богат-беден, това първи Мак ли ти е?
Първи е, да. Почти съм влюбен, страшно ме респектира перфекционизмът и педантичноста в изработката! Усеща се в супер елементарни детайли, 3-ти продукт имам вече (топа, мишката и слушалки), на всичките кутиите им трудно се отварят и затварят от вакуума от плътното прилепване..

Слушалките са хубави, но страхотните сигурно са 300 + лв, а и определено си искат Епъл, два различни свята са на компютъра и на Шиоами телефона.. (а телефонът вади брутален звук с евтини Самсунг...)
Иска ми се следващото да е 24-27 инча, 16 гб РАМ, ама как ше дам 3000 за компот, не знам.. Та това е почти 2 ремонта по е-60то бре

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Bogat-Beden написа:Инак за Леново Те серията съм учуден много, брат ми е стар ай ти плъх и само ябълка и тинкпад признава за машини..
И аз съм същия плъх и първият ми ThinkPad беше някъде около 2002-2003. Ще излъжа, щото то малко години ли са. И от тогава съм имал вероятно около 10, все служебни, като съм имал по 2 Т по едно и също време. Ами не могат да се сравнят с Макбуците по изработка, ше ги еВа в магнезиевоплатсмасовите китайци...

- Bogat-Beden
-
-
ясно, ганцферщанден 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Bogat-Beden написа:Мишката е пълен ШИТ обаче.
Просто за мишки има една фирма и тя се намира в Швейцария. И това е от едно 15 години поне.

Като упражнение виж колко струва в ebay една мишка, която не се произвежда от години - logitech g9x

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.