Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 320dA
Мечтае да кара: e46 M3
Детайли за колата: touring facelift 04'

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от lancerpor » 21 Май 2014, 15:15

Момчета, давайте някакви упражнение за в домашни условия за изпълнение с прав лост. Скоро имах празник и ми го подариха, та освен за бицепс и наведен напред за гръб друго не се сещам. А да и за клекове. Имам и висящ лост (дето аз вися на него де :mhihi: ), та ако може да ми кажете някакви различни упражнения с тези лостове за различни групи мускули ще съм ви благодарен, че запонах работа и не остава време за фитнес съвсем :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Май 2014, 16:59

Преса от лег с тесен хват за гърди.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м си.

Мнение от Joro17 » 22 Май 2014, 5:50

lancerpor написа:Момчета, давайте някакви упражнение за в домашни условия за изпълнение с прав лост. Скоро имах празник и ми го подариха, та освен за бицепс и наведен напред за гръб друго не се сещам. А да и за клекове. Имам и висящ лост (дето аз вися на него де :mhihi: ), та ако може да ми кажете някакви различни упражнения с тези лостове за различни групи мускули ще съм ви благодарен, че запонах работа и не остава време за фитнес съвсем :mrgreen:

Раменна преса, мъртва тяга, good morning, гребане с лост... сигурно има и много други.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 30 Май 2014, 12:23

Кой къде вдига?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30+е34
Мечтае да кара: е30+е34+е38
Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!

Мнение от кичоне » 30 Май 2014, 13:16

:OT:
Какво да се вдига....дамски крачета ли...чаши с алкохол ли....и т.н.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 31 Май 2014, 19:58

От глупост почти си докарах херния (слабинна)...по думите на доктора още няма но е въпрос на време...имам някви остри болки над слабините в дясно, почнаха се от както усетих едно "раздърпване" по време на тренировка преди 15тина дена... Ластичните колани за кръста дали ще помогнат ? ясно е че няма да ме излекуват докато не играе ножа но поне да го отложа във времето...всичко почна преди година и половина за първи път ме заболя след като се изкривих при гребане с щанга..доктори хирурзи гледаха нямало нищо и верно отмина с течение на времето почти го бях забравил даже...ама сега пак се издокарах, явно още няма дупка ама съм се разтеглил сериозно..идеи как да се предпазя

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 03 Юни 2014, 7:34

Колеги, препоръчайте ми някакъв креатин.Доста са производителите и честно казано, нямам представа кои са водещите по отношение точно на тази добавка.Последният път,когато взимах креатин, беше преди 6 години ( на Нутрим :D ),та мисля доста са се променили добавките от тогава.Нека който е ползвал сподели от кой продукт е останал най-доволен.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: 320 COUPE

Мнение от BJ » 03 Юни 2014, 10:07

MEX Pure Creatine Monohydrate

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на вода!
Мечтае да кара: Airbus A380! :)

Мнение от JOTTO_DEL » 03 Юни 2014, 10:18

Общо взето всички Креатини са на едно ниво и няма кой знае каква разлика. Аз лично 2 пъти взимах на Гаспари монохидрата http://www.silabg.com/bg/9991-GASPARI-Qualitine-Creatine-Monohydrate-300g-.html и резултатите са повече сила и напомпване, но номера е като го спреш да запазиш същите резултати. :mhihi:
Изображение
Sheer driving pleasure BMW

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 03 Юни 2014, 13:44

Точно това си мислех че ако питам кои креатин да си купя ще се счупят да ми отговарят, пък като питам за някой "травма"...мълчание :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 04 Юни 2014, 8:50

Мълчание е, защото никой не може да те диагностицира какво си направил... Отиваш на лекар, опипва те и си задаваш въпросите. И мен ме наболява нещо вдясно в слабините, от твоя въпрос се притесних малко, та ще ходя и мен да ме опипват :mhihi:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Юни 2014, 19:04

loadrunner написа:Колеги, препоръчайте ми някакъв креатин.Доста са производителите и честно казано, нямам представа кои са водещите по отношение точно на тази добавка.Последният път,когато взимах креатин, беше преди 6 години ( на Нутрим :D ),та мисля доста са се променили добавките от тогава.Нека който е ползвал сподели от кой продукт е останал най-доволен.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

AMIX - ясно изразен ефект . Както казаха, креатина горе-долу е еднакъв на всички производители. Аз първо зареждах и после пих по 5гр всеки ден , след това 2 месеца почивка от тогава само в тренировъчни дни (4 в седмица) по 3-4гр заедно с протеина ... който свърши и сега търся някаква тънкана, че не ми се дават пак 100лв за 5 паунда :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от A.Stoyanov » 04 Юни 2014, 20:23

Leon написа:Мълчание е, защото никой не може да те диагностицира какво си направил... Отиваш на лекар, опипва те и си задаваш въпросите. И мен ме наболява нещо вдясно в слабините, от твоя въпрос се притесних малко, та ще ходя и мен да ме опипват :mhihi:

E това съм написал...ходих на доктор още няма разкъсване т.е. херния но съм на път и по неговите думи е неизбежно, явно се усеща разтеглено знам ли ....въпроса ми е по скоро как да се предпазя до колкото може...ластичен колан на кръста удачен ли е или може да насочи натоварването към слабините..не тренирам с големи тежести смисъл правя си сериите без помагачи и пъшкане, усещам се че има моменти в които мисля за други глупости и дигам по инерция...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Юни 2014, 21:03

A.Stoyanov написа:
Leon написа:Мълчание е, защото никой не може да те диагностицира какво си направил... Отиваш на лекар, опипва те и си задаваш въпросите. И мен ме наболява нещо вдясно в слабините, от твоя въпрос се притесних малко, та ще ходя и мен да ме опипват :mhihi:

E това съм написал...ходих на доктор още няма разкъсване т.е. херния но съм на път и по неговите думи е неизбежно, явно се усеща разтеглено знам ли ....въпроса ми е по скоро как да се предпазя до колкото може...ластичен колан на кръста удачен ли е или може да насочи натоварването към слабините..не тренирам с големи тежести смисъл правя си сериите без помагачи и пъшкане, усещам се че има моменти в които мисля за други глупости и дигам по инерция...

ами ... забрави за клек,тяга,гребане във всичките у форми . Увеличи броя на повторенията на всички упражнения и намали тежестите , но пък може да съкратиш почивката .

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от BAHKATA » 06 Юни 2014, 10:56

Пичуе, кажете кой креатин монохидрат да си взема или всички са еднакви? Гледам AMIX или Optimum... :dunno:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата