Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от Anthony_J » 23 Апр 2014, 22:16

То и повече от 5 грама на ден също са глупост, като зареждащата фаза. 3-4 гр. са предостатъчни за да поддържат нивата на креатин в горната им граница. Кога ще се пие също няма никакво значение, важното е да е горе долу по едно също време на деня.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 25 Апр 2014, 18:02

waterboy написа:Аз зареждам 5 дена по 20 грама на ден (10 преди и 10 след) после по 10 грама на ден (5 преди 5 след) а до колегата с трибулуса на края на месеца поръчвам на Biotech USA Tribulus Maximus ще напиша какви са ми впечатленията

Аз заредих така (5дни 4х5гр), но ми се струва че идва малко в повече . Спокойно може 5 дни да си жулиш по 2х5 и после на 5 грама в тренировъчен ден .
БТВ , правих си пълен технически преглед - кардиограма, кръвни изследвания,урина и тн - абсолютно всичко ми е в златната среда , въпреки количествата креатин които съм използвал :idea: Кръвното сутринта беше 120-85 - не е точно перфектното , но е в прилични граници . Ако някой се интересува, ще разкрия докторската тайна и ще кача изследванията ...
Чакам сега коментари :ok:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Апр 2014, 18:06

И да кажа нещо точно по темата :
- бях се оплаквал, че няма сила по време на тренировка . Взех си БЦАА и по време на тренировка http://www.silabg.com/bg/13090-PURE-NUT ... Blast.html Пия по 7-10грама от това (2:1:1 + 1 глутамин и малко минерали) по време на тренировка , разредено в 0,5л вода ... Уникален ефект :bowdown: Предни пиех малко вода докато тренирам и може и да е само от хидратацията, но наистина силната отпадналост изчезна и сега теоритично мога и 2 часа да тренирам :twisted:

ПС: благодарности на Леон - брато, това наистина смърди поразително гадно, но като се омеша с повече вода, вкуса е ОК , да не кажа приятен :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 25 Апр 2014, 21:53

:yes: :mhihi:
Направо се прехидратираш, за да му докараш приятен вкус :winky: Иначе ВСАА-то влиза бързо, аз по празниците една седмица не пиех и се усети липсата, предвид, че и не тренирах.
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар
Кара: '00 E39 530i
Мечтае да кара: Е92/Е90 ///М3 ръчна кутия

Мнение от Boraka92 » 25 Апр 2014, 22:05

А BCAA-тата ако са на хапчета става ли да са пият по време на тренировка или 30 мин преди тренировка ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 25 Апр 2014, 23:55

Boraka92 написа:А BCAA-тата ако са на хапчета става ли да са пият по време на тренировка или 30 мин преди тренировка ?

БЦАА на хапчета в 99% от случайте е таблетиран протеин , ако имаш късмет е и хидролизиран . Истината е само на прах или течни, но вторите са скъпи и леко съмнителни .

Потребител
Аватар

Мнение от Boraka92 » 26 Апр 2014, 0:12

Acho май си прав така като гледам какво пише на буркана :mhihi: Иначе моита БЦАА са: http://www.fullforce-nutrition.com/en/p ... ce_bcaa_b6

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Class II
Мечтае да кара: Limited Edition
Детайли за колата: 209 255 481 704...style 24,sparco,eibach,bilstein,supersprint etc..

Мнение от A.Stoyanov » 07 Май 2014, 22:04

Напоследък си загубих "мотивацията" :mhihi: Нямам никаква сила по време на тренировка, не мога да вдигна 60% от това с което си тренирах преди 2 седмици :mhihi: храната ми е същата, пия си някъв протеин като се сетя..съня ми даже май е повече...но тренировките ми продължават по 15мин и вече искам да си ходя.
Дайте идеи но без креатини,бустери,наркотици... :mrgreen:

Потребител
Аватар

Мнение от Boraka92 » 08 Май 2014, 0:02

Колко често тренираш ? Ако с месеци тренираш по един и същи начин и ядеш едно и също е нормално да ти писне и при мен е имало такива периоди. Пробвай да тренираш в друга част на деня ако имаш тази възможност, смени някои упражнения, вкарай разнообразие в диетата, вкарай натурален буустър - кафе и чай :mhihi: преди тренировка.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 08 Май 2014, 8:32

A.Stoyanov написа:Напоследък си загубих "мотивацията" :mhihi: Нямам никаква сила по време на тренировка, не мога да вдигна 60% от това с което си тренирах преди 2 седмици :mhihi: храната ми е същата, пия си някъв протеин като се сетя..съня ми даже май е повече...но тренировките ми продължават по 15мин и вече искам да си ходя.
Дайте идеи но без креатини,бустери,наркотици... :mrgreen:

боостера точно това му е идеята , нормално е да ти падне силата . при повечето от нас е така . :yes: наричай го пролетна умора
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 08 Май 2014, 9:13

И мен ме налази пролетна умора въпреки, че не вярвам в тия клишета. Едва избутвам тренировките, но упорствам докато мине. Само не се отказвай, почивай повече, ще си наваксаш.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530D 231hP

Мнение от Flymen » 08 Май 2014, 9:40

Едно кафенце и 2-3гр. витамин Ц ме ободряват достатъчно добре.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: лимузина

Мнение от bat_gosho » 08 Май 2014, 10:08

Бирената мая (задължително от тази с Вит Б комплекс) също помага доста при умора,а и има като цяло благотворно действие :lalala:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 08 Май 2014, 18:28

Да вметна , че на 2-3 месеца яки тренировки е хубаво поне една седмица да се почине ;)
Временно сваляне на работните тежести и интензивност , също не пречи.

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 09 Май 2014, 8:13

acho.rs написа:Да вметна , че на 2-3 месеца яки тренировки е хубаво поне една седмица да се почине ;)
Временно сваляне на работните тежести и интензивност , също не пречи.

то е хубаво и да се сменя целия режим на тренировки заедно с програмата и храненето и т.н това е мн дълга тема

аз лично си имам основен период и сега тъкмо излезнах от него мн ми е кеф до преди 2 седмици на лежанка да стигам пирамида до 160 а сега с 80-90кг едвам правя 10 :mhihi:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата