СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2023, 8:24

Какво я правиш толкова време бе? :shock: :mhihi:

Айде ключовете във фризера:
https://action-newsbg.eu/%D0%B7%D0%B0%D ... %BE%D0%BB/
:mhihi:
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Май 2023, 9:38

Джордане, МЗ 251то по някаква причина ми е много на сърце, адски много ми харесва как изглежда и от много години ми се иска да имам такова. Нямам обяснение защо това е така, но факт. Иначе 150-го е много по-надежно от 250/251, щото съединителя на 251то е на колянов вал, което до колкото знам си е инженерна грешка, при 150то си има зъбно колело, което предава мощността към друг вал, на който е съединителя. Ама е слабичко и няма да ми върши работа.

150 ката е умалено олекотено копие на 250 , практически са един и същи като конструкция . Наистина е с верига вътре , което не знам по добре ли е :dunno:
https://www.youtube.com/watch?v=yo_pPqWlAfs
251 не съм отварял мотор , но няма логика да е по различно от на 250 мотора . Касетата на съединителя е на коляновия вал , така е практически на всички подобни малки мотори със сух или мокър съединител . Не знам това извращение защо е било нужно при 150.
https://www.youtube.com/watch?v=4J70JChZ9e4
150 ката е пълен мъртвец спрямо 251 , върви малко повече от симсона тоест изобщо не върви :mhihi:
Както казах също на времето се бях навил яко за такова 251 ендуро обаче не ме огря , вкарваха много малко бройки и бяха страшно дефицитни . Нови в мототехника струваха около 1600лв на ония соц парите , симсона S51 бяха около 800 . Тия емзета ги купуваха главно спекуланти със връзки в мототехника щото после ги препордаваха за 2000лв . А който е мераклия и се е доредил да си купи за нищо на света няма да го продаде после , втора ръка се намираха доста трудно в добро в състояние да не са убити от каране . Пак казвам че за тия мотори тогава практически части нямаше как да купиш свободно , и ремонта си беше истински проблем заради липсата на части .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2023, 10:29

Top Gun Maverick написа:Какво я правиш толкова време бе? :shock: :mhihi:

Айде ключовете във фризера:
https://action-newsbg.eu/%D0%B7%D0%B0%D ... %BE%D0%BB/
:mhihi:

Какво ли не! :mhihi:
Интериор: бъркам на всевъзможни места, местят се предните седалки, че да мога да бръкна под тях с прахосмукачката и после кърпа за да избърша прахта от релсите. Мокетените стелки са малък ужас за почистване (затова Е39кат е целогодишно с гумени легени :lol: ): тупане, четкане, прахосмукачка… :banghead:
Кожата първо се почиства, после се подхранва. Стъклата супер внимателно се бършат защото мразя зацапани отвътре стъкла.
Екстериор: плакнене, киснене, основно измиване, decontamination и накрая детайлно почистване на всяко местенце. На Zката редовно търкам и накрайниците на ауспуха, че да не са зацапани и с нагар. Бъркам при гърловината за зареждане също да измия и избърша. Джантите много детайлно измивам, търкам подкалниците :paranoid: . За финал вадя духалката и подсушавам с въздух за да извадя водата от всяка една лайстна за да не се стече като тръгна след това. Мия стъклата и отвън, малко Nanolex Final Finish или SiSplash за подсилване на блясъка, мажа гумите и вдигам капака да забърша прахта с влажна кърпа. Ако има нужда мажа с препарат за пластмаси, че да не събира много прах след това и доволно я прибирам в гаража :lol:

Докато бях сингъл баща ми се шегуваше, че ако дори наполовина толкова внимателно се отнасям към жените ще ми спят на изтривалката пред вкъщи :mhihi:

Майтапиш се за ключовете ама една rfid кутия за ключове вкъщи спестява доста главоболия. Приятел ми беше показвал клип от охранителните камери как обикаляли около къщата му с антена и един чакал до колата сма ядец :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 08 Май 2023, 14:02

Don_Diego написа:

Майтапиш се за ключовете ама една rfid кутия за ключове вкъщи спестява доста главоболия. Приятел ми беше показвал клип от охранителните камери как обикаляли около къщата му с антена и един чакал до колата сма ядец :mhihi:

Внимавайте и с автомивки и съмнителни сервизи.
Копират ключове яко като си оставиш колата там.
И след няколко дни колата я няма.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2023, 14:20

Имаш много свободно време явно и се чудиш къде да го пилееш. :mhihi: Вода без препарат и газ, какво се стичало...сякаш ще я карам по някакви зелени американски улици където прах ще събира зор и където дъждовете мият достатъчно. :mhihi:
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2023, 15:35

Аз така си почивам Маверик :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 08 Май 2023, 18:47

Don_Diego написа:Аз така си почивам Маверик :bchug:

Бе и аз, ама вчера мих, днес заваля, а вчера дори не довърших седалките, та ся навън вали, а аз почвам да чистя салон :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2023, 19:39

E тамън де, като вали след миене по-често ще си почиваш като миеш колата :mhihi:

Аз днес малко работа по двора отметнах и скрих катакомбите на комшията :mhihi: . Не стана идеално ама нямах нерви да се занимавам да правя дупки и да набивам нови оградни колове, по-нататък ще го върша пак :lol: .
Вчера пък пръсках с хербицид, че избиха разни бурени. След няколко дни ще подсявам с бързо растяща трева и ще наторя с някаква специална тор за новозасадена трева ми препоръчаха в агроаптеката.

Някой ако има препоръка за косачка - да казва, че идва момента да кося, а имам само тример и ще стане грозотия с него :help:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 08 Май 2023, 19:43

То плешиво половината какво ще му косиш на това ? :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2023, 19:45

Котката твоя ли е? :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d 2015
Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic

Мнение от BorislavB » 08 Май 2023, 19:49

Повечето биха казали да си вземеш на ток косачка сигурно, но аз бих казал бензинова, че само като се сетя колко кабели разпъвам да кося за 15мин и лошо ми става.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 08 Май 2023, 19:50

Jordana написа:То плешиво половината какво ще му косиш на това ? :mhihi:

E ще подсявам където е плешиво и другото ще кося :mhihi:

Top Gun Maverick написа:Котката твоя ли е? :mhihi:

3 са, 2 женски със заредени фурни и 1 мъжки. Миналата година някоя мачка ги беше родила при нас и ги отгледахме като бяха малки, после изчезнаха за няколко месеца и сега се върнаха всички накуп :banghead: .
Чакам ги да родят, че са в напреднала фаза вече и ще ги водя на кастрация

Ето го котарака
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 08 Май 2023, 20:05

Е колко па кабели разпъваш, Борислав? Аз само 1. Май беше 30 метра. Ма пак един е, не са сто.
Хм,хм...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от yordanovdir » 08 Май 2023, 20:14

Най-мързеливо е от тия дето сами се оправят.Като гледам не е много засукан двора, та би трябвало да няма проблеми, но нямам опит с тях.При положение, че няма да е такава, гледай двигателя да е B&S или Honda и да има самоход(голяма благина е).Като гледам двора и 46 см нож ще е достатъчен.Относно корпусите, металните гният, а пластмасовите са по-чупливи.
ПП Относно самохода-задължително на задно.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 08 Май 2023, 20:27

Аз имам някаква втора ръка, която бащата домъкна от Дойчланда. Пускам и коси като луда, само си я бутам де.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата