СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Re: СПАМ ТЕМА
Какво я правиш толкова време бе?
Айде ключовете във фризера:
https://action-newsbg.eu/%D0%B7%D0%B0%D ... %BE%D0%BB/

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Джордане, МЗ 251то по някаква причина ми е много на сърце, адски много ми харесва как изглежда и от много години ми се иска да имам такова. Нямам обяснение защо това е така, но факт. Иначе 150-го е много по-надежно от 250/251, щото съединителя на 251то е на колянов вал, което до колкото знам си е инженерна грешка, при 150то си има зъбно колело, което предава мощността към друг вал, на който е съединителя. Ама е слабичко и няма да ми върши работа.
150 ката е умалено олекотено копие на 250 , практически са един и същи като конструкция . Наистина е с верига вътре , което не знам по добре ли е

https://www.youtube.com/watch?v=yo_pPqWlAfs
251 не съм отварял мотор , но няма логика да е по различно от на 250 мотора . Касетата на съединителя е на коляновия вал , така е практически на всички подобни малки мотори със сух или мокър съединител . Не знам това извращение защо е било нужно при 150.
https://www.youtube.com/watch?v=4J70JChZ9e4
150 ката е пълен мъртвец спрямо 251 , върви малко повече от симсона тоест изобщо не върви

Както казах също на времето се бях навил яко за такова 251 ендуро обаче не ме огря , вкарваха много малко бройки и бяха страшно дефицитни . Нови в мототехника струваха около 1600лв на ония соц парите , симсона S51 бяха около 800 . Тия емзета ги купуваха главно спекуланти със връзки в мототехника щото после ги препордаваха за 2000лв . А който е мераклия и се е доредил да си купи за нищо на света няма да го продаде после , втора ръка се намираха доста трудно в добро в състояние да не са убити от каране . Пак казвам че за тия мотори тогава практически части нямаше как да купиш свободно , и ремонта си беше истински проблем заради липсата на части .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Top Gun Maverick написа:Какво я правиш толкова време бе?![]()
![]()
Какво ли не!

Интериор: бъркам на всевъзможни места, местят се предните седалки, че да мога да бръкна под тях с прахосмукачката и после кърпа за да избърша прахта от релсите. Мокетените стелки са малък ужас за почистване (затова Е39кат е целогодишно с гумени легени

Кожата първо се почиства, после се подхранва. Стъклата супер внимателно се бършат защото мразя зацапани отвътре стъкла.
Екстериор: плакнене, киснене, основно измиване, decontamination и накрая детайлно почистване на всяко местенце. На Zката редовно търкам и накрайниците на ауспуха, че да не са зацапани и с нагар. Бъркам при гърловината за зареждане също да измия и избърша. Джантите много детайлно измивам, търкам подкалниците

Докато бях сингъл баща ми се шегуваше, че ако дори наполовина толкова внимателно се отнасям към жените ще ми спят на изтривалката пред вкъщи

Майтапиш се за ключовете ама една rfid кутия за ключове вкъщи спестява доста главоболия. Приятел ми беше показвал клип от охранителните камери как обикаляли около къщата му с антена и един чакал до колата сма ядец

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:
Майтапиш се за ключовете ама една rfid кутия за ключове вкъщи спестява доста главоболия. Приятел ми беше показвал клип от охранителните камери как обикаляли около къщата му с антена и един чакал до колата сма ядец
Внимавайте и с автомивки и съмнителни сервизи.
Копират ключове яко като си оставиш колата там.
И след няколко дни колата я няма.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Имаш много свободно време явно и се чудиш къде да го пилееш.
Вода без препарат и газ, какво се стичало...сякаш ще я карам по някакви зелени американски улици където прах ще събира зор и където дъждовете мият достатъчно. 

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- drifty
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Don_Diego написа:Аз така си почивам Маверик
Бе и аз, ама вчера мих, днес заваля, а вчера дори не довърших седалките, та ся навън вали, а аз почвам да чистя салон

- Don_Diego
- ентусиаст
-
E тамън де, като вали след миене по-често ще си почиваш като миеш колата
Аз днес малко работа по двора отметнах и скрих катакомбите на комшията
. Не стана идеално ама нямах нерви да се занимавам да правя дупки и да набивам нови оградни колове, по-нататък ще го върша пак
.
Вчера пък пръсках с хербицид, че избиха разни бурени. След няколко дни ще подсявам с бързо растяща трева и ще наторя с някаква специална тор за новозасадена трева ми препоръчаха в агроаптеката.
Някой ако има препоръка за косачка - да казва, че идва момента да кося, а имам само тример и ще стане грозотия с него

Аз днес малко работа по двора отметнах и скрих катакомбите на комшията

Вчера пък пръсках с хербицид, че избиха разни бурени. След няколко дни ще подсявам с бързо растяща трева и ще наторя с някаква специална тор за новозасадена трева ми препоръчаха в агроаптеката.
Някой ако има препоръка за косачка - да казва, че идва момента да кося, а имам само тример и ще стане грозотия с него

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То плешиво половината какво ще му косиш на това ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Котката твоя ли е? 

- BorislavB
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 2015
- Мечтае да кара: E36 M3 3.2, M5 E60 LCI, M760Li, M5 F90 LCI
- Детайли за колата: 258HP|RWD|Automatic
Повечето биха казали да си вземеш на ток косачка сигурно, но аз бих казал бензинова, че само като се сетя колко кабели разпъвам да кося за 15мин и лошо ми става.
От малко дете си имам мечта, не Ferrari, брат, M-Power е Тя. -|- Цяла Земя под едно небе,с една марка автомобили - BMW...!
- Don_Diego
- ентусиаст
-
Jordana написа:То плешиво половината какво ще му косиш на това ?
E ще подсявам където е плешиво и другото ще кося

Top Gun Maverick написа:Котката твоя ли е?
3 са, 2 женски със заредени фурни и 1 мъжки. Миналата година някоя мачка ги беше родила при нас и ги отгледахме като бяха малки, после изчезнаха за няколко месеца и сега се върнаха всички накуп

Чакам ги да родят, че са в напреднала фаза вече и ще ги водя на кастрация
Ето го котарака
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Е колко па кабели разпъваш, Борислав? Аз само 1. Май беше 30 метра. Ма пак един е, не са сто.
Хм,хм...
- yordanovdir
- кандидат ентусиаст
-
Най-мързеливо е от тия дето сами се оправят.Като гледам не е много засукан двора, та би трябвало да няма проблеми, но нямам опит с тях.При положение, че няма да е такава, гледай двигателя да е B&S или Honda и да има самоход(голяма благина е).Като гледам двора и 46 см нож ще е достатъчен.Относно корпусите, металните гният, а пластмасовите са по-чупливи.
ПП Относно самохода-задължително на задно.
ПП Относно самохода-задължително на задно.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Аз имам някаква втора ръка, която бащата домъкна от Дойчланда. Пускам и коси като луда, само си я бутам де.